Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nazan fatmagülün suçu ne de oynuyo evt ama çiğdem değil kurtlar vadisindeki dr
evet çok benziyor,çiğdemin gerçek adı ne acaba
teşekkür ederim biran çok benzettim
gerçek adı ayfer dündar yazmışlar zaten.görmemişim.çiğdem çok gıcık yaa.Bebeğimi hiç aldırmayı istemiyorum aliden bi parça diyo.Kesin kürtaj olacağı sırada vazgeçer.Bide hemen hamile kalıyo ilk geceden.
dün izleyemedim ana merakta ettim doğrusu.
özellikle mehtapın sevtap olduğu zamandan tanıyan adamla karşılaşmasını:))
şeker halanın halini falan...
yaa şeker hala tweety ye benzemiyomu:)))ağzı minik tweety gagası:))(yada ben çok çocuksu hayal gücüne sahibim)
ya bu Eminenin yaptığı zengin ve asil kadın rollerine hasta oluyorum.ağzım açık kalıyo:)
gördünüz mü mehtapı kendi foyasının konusu kapansın diye şerif gelince hemencik özgürü nasıl harcadı."özgür biraz eliflerde kalsın" dedi.
bi de ben dün seyretmedim ya bu cadı Asuyu kapkaççılar falan bıçakladı sandım fragmandan:)
amma saçma olmuş hakkaten binmiş taksiye gitmiş çatışmaların ortasına hey yarabbim
asu ile rauf arasında bişeyler olursa yuhhhhhhhhhhh yani ohaoldumsmile
hem oğluyla sevgiliydi hem de oğlu yaşında asu
iyice cıvıttılarr lmaz:lmaz:lmaz:
belki rauf aşık olmaya bilir ama asu aşık olucak gibi çünkü sezonun başından beri raufa toz kondurmuyordu..yakında bir bakmışız şerifle nazlı arasında da aşk başlamış hatta bu hızla giderse hikmetle şeker halayı bile başkalarına aşık olarak görebiliriz..:sinifsinif: