- 9 Eylül 2009
- 394
- 0
bu dizinin ilk başlarda çok tiryakisiydim ama artık konusu çok uzadı idye düşünüyorum sıktı artık.akannehir
rauf adaletle buluşup klinige gitti orada nazlıyla alakalı belgelere imza attırdı tam rauftan ayrıldıki karşısında aliyi görünce adalet neye ugradıgını şaşırdı tabi alide annesine gene kızdı şerif babası için herşeyi o ya unutur yada kumarda yer diyerek babasını kırmaya devam etti şerif gene babasını suçlarken özgür duydu ve sen artık benim dedem degilsin falan dedi hikmette evi terketti nazlı ipegi görmeye gitti az kalsın adalete yakalanıyodu ama ilkay onu evden görünmeden çıkardı emine şerife nihayet soru sormaya başladı ama şerif beyin verecek cevabı olmadıgı için benim huyum böyle daha öncede mehtaba haksızlık yaptım falan dedi emine gene yıkıldı tabi yavuz annesini arıyodu ama nermin ona annen raufa taşındı demek yerine beypazarına gitti dedi oda bişeylerden şüpheleniyorum bigün elbet ortaya çıkar çıkmazsa ben çıkarıcam dedi
bundan sonrasını göremedim çünkü misafir geldi sonrasını bana anlatırmısınız
paylaşım için teşekkürler çok güsel yapmışsınzemuszemus...emineye çok yazık ya pislik şerif((
allah kabul etsin melisiim mevlütünü :) cuma neler olmuştu hakkat o kadar sinirlendm ki unuttum vala ne
benm hatrladğm nazan salağı atıverdi kendini raufun kollarına evine gitti yerleşti nazan çok fena oldu, nermn nazana tokat attı
ali de bebeği sana vercem nazlı ama bir süre seni gözetm altında tutucem dedi. Sonra da ilkaya gitti anlattı herşeyi dedi ki "aşkım nazlıyı gördüm çok zor durumdaydı ben de onu bizim eve yerleştrdm bana kızma nolur" salak alinin haberi yok, ilkay zaten onu önceden o eve yerleştirmişti
Ali veleyat davasını açabilmek için nazlının ortalarda gözükmemesini istiyor bu yüzden nazlıyı oyalıyor, bunları kendi ağzıyla ilkaya itiraf etti. Nazlıya çocuğun velayetini kendisine vereceğimi söyledim ama ilkay ben ona kızımı vermem dedi.
Rauf öküsüü yavuzun bursunun parasını artırdı, levent de şantiyede kalan malları satacaktı ama yanlışlıkla asunun doğum günü için aldıüğı tavşanı götürdü orayarauf çok sinirlendi
Başka başka başka????
Başka bişi olmadı galiba ha bi de emine işi var emine şerifin mentabı korumasına çok üzüldü, şerif mehtaba gitti birlte puzzle (pazıl) yaptılar özgür de yanlarındaydı
nermn de bi ilaç aldı ama anlamadım o da çıkar bir 30 bölüm sonra ortaya
275.sayfaya git yafru orda da yazmışız bişiler yerimseniben