Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya güven bakalım şerife güven
güvendigin daglara karlar yagıyo yafrım
ayy sorma yaa bide bu şerif gcık gıcık bagırmıyomu kıza sanki haklı yaa
bu ilkay hiç fizigine göre giiyinmiyo o pantolonla basenleri iki katı gibi görünüyo
ay evet yaa ilkaya cok sinir olmaya basladım
diziyi alıskanlık oldugu için isliyorum hiç tat vermiyo
aynen ya izlemiyim diyorum ama başkada bişey yok şuan izliyeceğim
kızımla oynarken izliyorum yoksa izlenicek film değil artık
ilkay bukadar zekimiydi yaa adaleti takibe aldı
bakalım yüzüne gözüne bulaştırmadan başarıcakmı
ya ben o dedektifi kacırdım anlamıyorum kimi izliyordu ki
ya bu yemek olayının sırası karıştı resmen. önce yediler eline sağlık nazan dedi. sonra film seçtiler haydaa tekrar karnım aç dedi. sırayı karıştırdılar ama yakaladık.. kaydirigubbakcemile2
ayy nazlı zaten deliydi iice delircek
salak berna bi sen kalmıştın senide kandırdı rauf
saf nermin sen hala inan raufa
cozuttular iice habire raufun oyunları başka birşey yok gına geldi
dimi canım bende aynısını dedim
ya ben o dedektifi kacırdım anlamıyorum kimi izliyordu ki
bi de ilk defa ravıkın evini görüyorum valla
aha üstüne de içki döktü soyun bakalım
at kendini ravıkın kollarına
adalet ve rauftan gerçekten korkulur içlerine şeytan kaçmış bunların resmen,minicik bi bebeği annesinin elinden almak için her yolu denediler ve adalet nazlıya içki bile götürdü ne kadarda kötü insanlara hiçte iyi örnek olmuyorlar,heleki şu kumar meselesi eminenin vajinismusu bitti şimdi kumar masasına düştü garibim saçmalıklar kesilmiyor artık hürmüzmü neyse kocası kumarda kaybetmiş neyse ne işte ama benim anlamadığım elin kadını için neden bunlar başlarını derde sokuyorlar heleki barbar millete yardım edeceğine önce kendine yardım etsin bide adamla pazarlığa girişti iki gündür tanıdığı biri için off iyice saçmaladı artık