- 9 Eylül 2009
- 394
- 0
amaan rauf öküss kardeşi ölse kılı kıpırdamıycek haa ben onun babası selahattin emmi ölürkenki ifadesini de bilirim tuuuuuuuuuuuuu reziiiiilll Çok üzgünüm çoook
şerif mehtaba döncek kızlar geçmişler olsun, bi de bakın şey dikkatimi çekio hep. Bole bi kadın bi erkek birbirlerinden tam hoşlanmaya başlıolar belki de evliliğe gitmeyecek yani hoşlanma sadece. Ama biri bunları ayırmaya çalışınca filan aşık oluveriolar. Nası desem, yanii kavuşamayınca adı aşk oluoo bunun, kavuşunca kıymet bilmezlik gelio arkasından.
Pofff dedektif yaktın bizii yıktın geçtin off. İnşallah çekmştir fotolarını iiişallah yaa iişaallah ama belki de şole olmuştur:
"abii adamın biri sizi izlioo fotoğraflarınızı çekio"
"tamam yaşar, hemen ifadesini alın kimmiş ne istiyomuş öğrenin"
"peki abi... Konuş lennn konuşş köpeekk kimsin sen sole ulenn şak şak şuk şuk"
"ayy tmm itiraf ediciimm, beni nermn kervanlı tuttu ben dedktifim"
"abii nermn hanım tutmuş bunu"
"hmmm demek ole yaşar git bi öğren bakalım nerdeymşş nermn hanm"
"konuş len konuş köpekk konuşşşşşşşşş.."
"tmm itirf ediicciiim nermn hanm istnbulda bi arkdşnn evinde" :roflol::roflol::roflol:
yok artık dimii yok artık bu kadar salak olamaz bu dedktf yıllarını bu işe vermş, çekmştir fotolarını ahanda yazıom buraa yerimseniben
şerif mehtaba döncek kızlar geçmişler olsun, bi de bakın şey dikkatimi çekio hep. Bole bi kadın bi erkek birbirlerinden tam hoşlanmaya başlıolar belki de evliliğe gitmeyecek yani hoşlanma sadece. Ama biri bunları ayırmaya çalışınca filan aşık oluveriolar. Nası desem, yanii kavuşamayınca adı aşk oluoo bunun, kavuşunca kıymet bilmezlik gelio arkasından.
Pofff dedektif yaktın bizii yıktın geçtin off. İnşallah çekmştir fotolarını iiişallah yaa iişaallah ama belki de şole olmuştur:
"abii adamın biri sizi izlioo fotoğraflarınızı çekio"
"tamam yaşar, hemen ifadesini alın kimmiş ne istiyomuş öğrenin"
"peki abi... Konuş lennn konuşş köpeekk kimsin sen sole ulenn şak şak şuk şuk"
"ayy tmm itiraf ediciimm, beni nermn kervanlı tuttu ben dedktifim"
"abii nermn hanım tutmuş bunu"
"hmmm demek ole yaşar git bi öğren bakalım nerdeymşş nermn hanm"
"konuş len konuş köpekk konuşşşşşşşşş.."
"tmm itirf ediicciiim nermn hanm istnbulda bi arkdşnn evinde" :roflol::roflol::roflol:
yok artık dimii yok artık bu kadar salak olamaz bu dedktf yıllarını bu işe vermş, çekmştir fotolarını ahanda yazıom buraa yerimseniben