Unutamıyorum bir türlü….

_rose_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
665
762
Ülkece son zamanlarda çok üzücü şeyler yaşadık bu da dert mi değil biliyorum ama ben bir türlü bu kişiyi unutamıyorum hanımlar.. Yl yapıyordum teze bir türlü odaklanığ başlayamadım, iş arıyorum mülakatlara katılıyorum ama hiçbir yerden geri dönüş yok, onların da her haberlerini alıyorum ben bu konuyu açtıktan sonra direkt nikah kıymışlardı düğünü beklemeden canım hala çok acıyor. Bu çocuk beni aslında hiç sevmemişti, hep bahaneler buluyordu ben kabullenmek istememiştim ama gerçekten birisini sevince 2 ay içerisinde nasıl da evlendi bir anda. Verdiğim emeğe, geçirdiğim zamana, boş yere umutlanmama, istenmediğimi kabul etmemiş olmama çok kızıyorum. Üzerine annemin git artık bu evden ya evlen ya iş bul cümlelerini sürekli ama sürekli duymam ekleniyor. Ne yapacağım ben psikoloğa da başladım ama zerre gelişme yok

siz neden hiçbir şey yaşamadığınız etmediğiniz sizi zerre sevmeyen insanlara böyle deli gibi, manyaklık derecesinde bağlanabiliyorsunuz ve bunu nasıl başarıyorsunuz acaba?
adam seninle hiçbir şey yaşamamış ki.
biliyorum konularını.
nedir bu 3 çocukla ortada kalmış gibi dramlar?

Daha önce de birkaç kişiden hoşlanır gibi olmuştum ama onlar tarafından da reddedildim. 25 yaşında olmama rağmen ilk duygusal yakınlaşmam (bana göre duygusal ona göre cinsel takılmaymış) bu kişi ile olmuştu. Dram yapmıyorum bu duygudan kurtulmanın yolunu arıyorum sadece derdim şu an yaşananların yanında hiçbir şey diye belirttim zaten.

Artık elinizden bir şey gelmez.Evlenmiş gitmiş.Siz kendinizi iyileştirmek istemiyorsunuz ki?Bu adama tutunmuşsunuz.Umarım bir an önce iş bulup tamamen unutursunuz.

Daha önce bu konuyu defalarca açtınız, bir sürü tavsiye verildi bir sürü soğutacak ve moral verecek şeyler söylendi. Artık daha ne diyebiliriz gerçekten bilmiyorum. Çünkü çok iğrenç bir adam kendisi

cinsellik yaşadınız mı bu adamla?

Hayata devam edip arkana bakmazsanız sürekli resimlerine vs bakmazsanız kısa sürede geçecektir

Ay hala mı aynı konu? Bence annenizden kurtulmak için ilk gördüğünüz adama kendinizi bağladınız yapmayın bunu. Kaldı ki artık adam evli burdan size ne denilse, ki artık söylenecek bir şey kaldı mı onu da bilmiyorum, boş.

Tavsiyelerin çoğunu uyguladım ama geçmiyor…

Direkt birliktelik yok ön sevişme tarzı şeyler yaşandı
sana bir abla tavsiyesi, diğer okuyan kızlar da görsün; duygusal anlamda bu konuda hassas bir yapınız varsa, yakınlaşma halinde bağlanacağınızı düşünüyorsanız eğer; gerçekten güvenmeden, emin olmadan, size böyle git gelli yaklaşan, ne istediği belirsiz, dengesiz adamlarla yakınlaşma yaşamayın. bu dengesiz, bi öyle bi böyle adamların niyeti duygusallık, doğru düzgün bir ilişki falan değil cinselliktir. duygusallığı da size yaklaşmak için kullanır. aşık oldum der, kafamı karıştırıyorsun der, duygularım var falan der daha dün bir bugün iki der ama bu adamlar. unutmayın, erkekler hemen aşık olmaz, hemen duygusal şeyler hissetmez. duygusal olarak bir erkeği kendine bağlamak kolay değildir, hemen olmaz. erkek hemen bağlanmaz yapısına terstir çünkü. hassas yapıda bir hatunsanız hemen cinsellik yaşamayın, ön sevişme de yaşamayın. fiziksek yakınlığı öyle hemen kurmayın.

Evet bana çok güzel bir ders oldu bir daha asla kimseye yakınlaşacağımı düşünmüyorum zaten. Ama kendisi 2 ay içerisinde bir başkasıyla her şeyi yaptı demek ki isteyince aşık da olabiliyorlarmış. Herkesi sevmeye layık görmüyorlar demek ki….

ona da aşık olmamıştır. işler yolunda gitmiştir sadece. adam 26 yaşında değil mi, hormonlar tavan. çevresi ve karşı taraf da evlilik dışı ilişkilere pek sıcak bakmıyorsa geriye tek çare evlenmek kalıyor. bu şekilde evlenen çok erkek var. ailesi buluyor münasip bir kız, bu yaşta evleniyorlar. e aile istiyor, donları yıkanacak, düzenli seks yapacak... adama göre hava hoş.

sen bu düşüncelerle kendini baltalıyorsun haberin yok.

Ailesi istememiş pek aslında kendisi sevmiş yani

Canım Allah korumuş seni ondan bence. Seni gerçekten sevmeden evlenseydi hayatı zehir ederdi. Burada evlilikleri ile ilgili sorunları yazanlar var görüyoruz. Her zaman kendini sev ve karşına çok güzel fırsatların çıkacağını unutma. Hayat evlilikle mutlu sona ermiyor. Annen de çok çirkin konuşmuş. Kadınların tek marifeti evlilik değil. İş aramaya devam et. Kendi ayakların üzerinde durunca öz güveninin daha da artacak.

hepsi boşluktan. oturup tezinizi yazın. ve alın bilgisayarınızı. gidin kütüphaneye orada yazın. evde karalar bağlayarak değil... kaynak kitaplara boğulun. yada eğitim alın... yüzyüze olsun.

bi adam için bunca tantanaya gerek var mı? aylar geçmiş... adam evlenmiş... eğitimli kadınsınız neden saplantılı derecede adama bağlanıyorsunuz ki... evlenmeden öncede cinsellik felanda yaşamayın.

Evlenmiş barklanmış insanları nasıl unutamıyorsunuz ki. Bundan âlâ sebep mi olur. Her gün her gece onunla. En özelini başkasıyla yaşıyor. Eee daha ne olsun unutmak için. Son derece imkansız biri artık asla olmaz.

Tez için çok kısa zamanım kaldı artık yetişmez sanırım tek temennim iş bulabilmek

kendinize uğraşacak bir meşgale bulun kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…