Unutamıyorum bir türlü….

Yetişmez denilen ne tezlerin bittiğini gördüm. Onu bitirmek size iyi gelecek. Bence biraz zorlayın. Yabancı dil merakınız varsa iyi gelir ben biten bir ilişkimi yeni bir dil öğrenerek unutmuştum. Bir ilişkim bittiğinde de baleye başlamıştım. Hiç aklınızda olmayan bir şeye başlayın. Bu arada iş de bulursanız o da çok iyi gelir tabi. Unutmak için kendinizi zorlamayın, kendinize fırsatlar yaratın.

Daha önce de birkaç kişiden hoşlanır gibi olmuştum ama onlar tarafından da reddedildim. 25 yaşında olmama rağmen ilk duygusal yakınlaşmam (bana göre duygusal ona göre cinsel takılmaymış) bu kişi ile olmuştu. Dram yapmıyorum bu duygudan kurtulmanın yolunu arıyorum sadece derdim şu an yaşananların yanında hiçbir şey diye belirttim zaten.
Bir şeye bağlılık geliştirdiyseniz ve kopamıyorsanız bunun yolu forumda sürekli ayni adamdan bahsetmek değil, psikologa gitmektir.

siz neden hiçbir şey yaşamadığınız etmediğiniz sizi zerre sevmeyen insanlara böyle deli gibi, manyaklık derecesinde bağlanabiliyorsunuz ve bunu nasıl başarıyorsunuz acaba?
adam seninle hiçbir şey yaşamamış ki.
biliyorum konularını.
nedir bu 3 çocukla ortada kalmış gibi dramlar?
Sana katılmakla beraber bence yaşanmamışlık veya tamamlanmamışlık hissi kimi insan için uzun bir ilişkiden sonra ayrılmaktan daha zor olabiliyor.

Ülkece son zamanlarda çok üzücü şeyler yaşadık bu da dert mi değil biliyorum ama ben bir türlü bu kişiyi unutamıyorum hanımlar.. 🥺 Yl yapıyordum teze bir türlü odaklanığ başlayamadım, iş arıyorum mülakatlara katılıyorum ama hiçbir yerden geri dönüş yok, onların da her haberlerini alıyorum ben bu konuyu açtıktan sonra direkt nikah kıymışlardı düğünü beklemeden canım hala çok acıyor. Bu çocuk beni aslında hiç sevmemişti, hep bahaneler buluyordu ben kabullenmek istememiştim ama gerçekten birisini sevince 2 ay içerisinde nasıl da evlendi bir anda. Verdiğim emeğe, geçirdiğim zamana, boş yere umutlanmama, istenmediğimi kabul etmemiş olmama çok kızıyorum. Üzerine annemin git artık bu evden ya evlen ya iş bul cümlelerini sürekli ama sürekli duymam ekleniyor. Ne yapacağım ben psikoloğa da başladım ama zerre gelişme yok 🥺
Konularınız matruşka gibi. Her konuda başka konu çıkıyor. Bu da sizin bu konuyu abartılı derecede takıntı haline getirdiğinizi gösterdi bana. Emek verdim demişsiniz ama emek verecek kadar bir şey olmamış ki aranızda. Burda 5 yıl, 10 yıl sonra terk edilen, eşi tarafından aldatılan kadınlar var. Onlar emek vermiştim dese anlarım. Olaylara fazla duygusal yaklaşıyorsunuz. Adam öbür kadını daha genç bulmuş olabilir, daha güzel bulmuş olabilir, bu kız daha saf, bunu kolay idare ederim demiş olabilir. Veya cidden aşık olmuş olabilir. Bu kısım onları ilgilendirir. O yüzden iki ayda nikah kıymasına falan takılmayın artık.

Psikolog işinden verim almak için en az 4-5 seans gitmeli ve kendinizi tam olarak açıp verilen tavsiyelere uymalısınız. Sürekli bu adamı izleyip dert ederek elbette verim alamazsınız

Konularınız matruşka gibi. Her konuda başka konu çıkıyor. Bu da sizin bu konuyu abartılı derecede takıntı haline getirdiğinizi gösterdi bana. Emek verdim demişsiniz ama emek verecek kadar bir şey olmamış ki aranızda. Burda 5 yıl, 10 yıl sonra terk edilen, eşi tarafından aldatılan kadınlar var. Onlar emek vermiştim dese anlarım. Olaylara fazla duygusal yaklaşıyorsunuz. Adam öbür kadını daha genç bulmuş olabilir, daha güzel bulmuş olabilir, bu kız daha saf, bunu kolay idare ederim demiş olabilir. Veya cidden aşık olmuş olabilir. Bu kısım onları ilgilendirir. O yüzden iki ayda nikah kıymasına falan takılmayın artık.

Psikolog işinden verim almak için en az 4-5 seans gitmeli ve kendinizi tam olarak açıp verilen tavsiyelere uymalısınız. Sürekli bu adamı izleyip dert ederek elbette verim alamazsınız
Bir arkadaş yazmış bazı insanlara senelerce süren şeylerden ziyade yarım kalmışlıklar daha çok dokunur diye benim durumum da tam öyle aslında. Takıntıya dönüşmüş olabilir evet ama kurtulmak için elimden geleni yapıyorum, kurtulamıyorum. Amacım tekrar tekrar aynı şeyleri yazıp buradaki insanları sıkmak değildi son konumdan bu yana neredeyse 2 ay geçti tavsiyeleri uyguluyorum yine de çıkmıyor aklımdan diye üzüntümü paylaşmaktı.

Tez için çok kısa zamanım kaldı artık yetişmez sanırım tek temennim iş bulabilmek 🥺
eğitiminiz hangi yönde bilmiyorum ancak sertifika edinin... o iş kolunda hangi sertifikalar lazımsa onları tamamlayın.. boş boş durup kafanızda kurmayı bırakın

X