Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AnketUnutamadığınız keşke yniden oynasa dediğiniz dizi varmı?
seçenekler de yok ama metin akpınar zeki alasya' nın "hastane" diye komedi dizisi vardı çok gülerdim şimdi olsa aynı tadı alırmıyım bilmiyorum ama hatırlatmak istedim
Kesinlikle katılıyorum, "Çemberimde Gül Oya" harikaydıı yaa. 7 Numarayı da keyifsiz olduğum günler izlerim hep,keyfim yerine geliyor hemen Süper Baba'da çok güzeldi.
- Benim en büyük hatam sendin. Senin kadar kimse yaralamadı beni ama çok derinmiş bu yara çok çok sızlıyor sen olmayınca...
- Her şey biter dedim, bir başlangıcı varsa her yolun bir bitimide vardır öyleyse Esma'da biter içimde. Bir ülke sandım aşkımızı, bir deniz... Sınıra varacaktım senin olmadığın bir yere ve bir gün yalnızlığa kavuşacaktım. Halbuki yalnızdım... Yerini yadırgayan bir misafir gibi, kayıp ilanlarındaki yüzler gibi yalnızdım, sensizdim...