• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım kötü seyler söylediğini ve tövbe dediğini söylüyor. Varmı böyle durumlar yasayan

Benimki de kızınızın ki gibiydi. Ben öleyim derdim,sonra dediğim için gerçekleşecek sanardim falan. Hassas bir çocuktum. Herkese çabuk açılamaz, içimde yaşardım. Birde arkadaş ortaminda dini boyutlu konuşan birileri varsa o da etkiliyor.
Ya şuan yaz tatilinde dini değerler eğitimi de veren bir kreşe gidiyor. Sureler cüz gibi. Aynı zamanda etkinlik oyun gibi aktivitelerde var. Ama her gidende böyle şeyler soylemez bı anormallik var kızımda söylediklerinden yola cikarsak

Ama bu bahsettiğiniz kaygı durumu. Kızımda ya öyle olursa demiyor inşallah öyle olsun diyor kaygı duyduğu şeyler için bu çok ilginç mesela
O daha küçük. Ben de çocukken öyleydim. Büyüdükçe buna evrildi. İnşallah olsun demeyi kontrol edebildim, senaryolari edemiyorum.

O daha küçük. Ben de çocukken öyleydim. Büyüdükçe buna evrildi. İnşallah olsun demeyi kontrol edebildim, senaryolari edemiyorum.
Ya ozaman yaşından dolayı bu şekilde söylüyor kaygısını. Sizin suanki durumun küçüklük halı gibi. Şuanda kaygilanip kötü senaryolar aklınıza gliyormus onunda bu şekilde demekki. Oyun terapisi ne goturuyoruz zaten. Sizde terapi yad apsikiyatr gittiniz mi kaygı bozukluğu tedavisi icin

Ya ozaman yaşından dolayı bu şekilde söylüyor kaygısını. Sizin suanki durumun küçüklük halı gibi. Şuanda kaygilanip kötü senaryolar aklınıza gliyormus onunda bu şekilde demekki. Oyun terapisi ne goturuyoruz zaten. Sizde terapi yad apsikiyatr gittiniz mi kaygı bozukluğu tedavisi icin
Kaygi bozukluğu icin değil vajinismus icin gitmistim ve obsesif davranışım üzerinde çalışmıştık. Ama bir duzelme olmadi. Kaygi bozukluğu teşhisi de koymadi.

Back