• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Unutamadığınız keşke yniden oynasa dediğiniz dizi varmı?

unutamadığınız keşke yeniden oynasın dediğiniz diziler hangisi

• Asmalı konak

OY: 152 43,7%
  • Süper baba

OY: 84 24,1%
  • Deli yürek

OY: 15 4,3%
  • Yeditepe istanbul

OY: 31 8,9%
  • Zerda

OY: 19 5,5%
  • İkinci bahar

OY: 91 26,1%
  • Bir istabul masalı

OY: 40 11,5%

• Ankete Katılan
    348
oooooffffffffff
yarama tuz bastın asmalı konak çok özledim o diziyi

kesinlikle ve kesinlikle ikinci bahar oyuncu kadrosu bakımından bugune kadar ki en kaliteli kadroya sahip türk dizisi ayrıca bugunun dizi yıldızları da o dizide tanıştı tv ile (Ör: Nurgül Yeşilçay, Ozan Güven)

Seçenekler yetersiz..Çemberimde gül oya, Hatırla sevgili de benim aklıma gelenler..

burda yok oz yüzden oy veremedim.
kaygısızlar asla kalitesi anlaşılamamış, süper esprileri olan çok geyik bir diziydi ve aslıyla kerem çok tatlılardı özelikle de ilker ayrık

Hatırla sevgili. O diziyi çok severek izlemiştim. Ihlamurlar altında da saçmaydı falan ama o da oynasa yine onu da izlerim.

bir istanbul masalı fanatiğiydim ben ama asmalı konağıda isterim tekrar başlamasını
bir istanbul masalını seçtim ama;)

SICAK SAATLER
Muhteşem bir diziydi Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'u o dizide tanıdım sevdim ve hala da seviyorum.
Gerçekten yeni bölümlerle aynı oyuncularla tekrar başlasalar.. Ne güzel olurduuuu....

ikinci bahar, hatırla sevgili, çemberimde gül oya bunlar keşke devam etseydi dediklerim..

kampusistan diye bir dizi vardı cok güzeldi

ferhunde hanımlar
kara melek

İlk aklıma gelen 12-13 yaşların da orta okula gidiyordum her okuldan geldiğim de akşam "Amazon" diye bir yabancı dizi olurdu olsa yine izlerim çok güzel bir diziydi..

Birde Cuma geceleri tgrt de "Gizli dosyalar" olurdu mutlaka seyrederdim çünkü okulda ki arkadaşlarla bu diziyi hep konuşurduk :)

Listeden ise başlasa seyredeceğim tek dizi Asmalı Konak sonuna kadar hiç sıkılmadan seyrettiğim tek diziydi..

Back