- 2 Temmuz 2009
- 6.357
- 15
düşük bir burnu var,yaptırırsa daha güzel olacağı aşikar-bencesüprizzzzz
Düşük bi burun kötü durur diye bişey mi var ki ? bu kadına yukarı doğru kalkık burun hiç yakışmazki .. Keskin hatlara sahip. Şu tabuyuda hiç anlayamıyorum. Düşük burun kötü ,kalkık burun güzel .. Nasıl bi önyargıdır. bana görede yukarı dikilmiş kalkık burunlar hoş durmuyor.. Yinede herkesin yüz yapısı qidende olur qitmeyende.Ama bu düşüncende sana katılmıyorum.
önyargılı davranan sensin çünkü benim agzımdan "kalkık burun yaptırmalı" gibi bir cümle cıkmadı..sarkıklığı düzeltilmeli demek illaki 120 derece açıyla burun havaya baksın demek değildir.daha normal daha düz bir açı olabilir..düşük burun kötüdür.yüzün bazı oranları vardır.ben herkes hokka burunlu olmalı gibi bişey demiyorum.ama tutup ta o burna güzel diyemem benim de görsel zevklerim var.gamyoncuiremsu senin göz zevkine hitap edebilir
Evet birden üstüne çullanmış gibi olmuş yazım kusura bakma tabikide haklısın zevk meselesi. Bana sarkık qelmedi normal ve hoş qeldi :) Sadece burun olarakta bakmıyorum bütününde hoş kadın mı hoş, bi qereği yok ztn çok qerekmedikçe estetiği onaylamıyorum .
evet aslında oyle canım ...
bi keresinde bitane otopsi izlemiştim hatunda fizik super yenide yanmış bikini izleri vardı vucudu bronzdu gogus kısmını kesiyolar ve memelerden silikon cıkıyo kafamçokkarıştı
yani sonucta hepimiz toprak olcez beee sositososito
scarlett ta ne estetik var kızlar anlayamadım ben ?
tom cruise iyi olmuş bence hoş adam daha hoş olmuş angelina eskiden fena değilmiş ama hiç beğenmiyorum ne yüzünü ne fiziğini liv taylor çok sade çok mağsum bi güzelliği varmiş daha önceden yine öyle gerçi ama viktorya azcık kilo alsa bişeye benzer belki yoksa hep aynı geldi bana
paris hiltonun neresi estetikki?
saece gözler lens onun dışında dudakları burnu estetik deil elmack kemklri bide sanırım dimi?
zengin olunca bende estetik olcam,
benim basim kelmi :icecream: