ünlülerin estetik öncesi ve sonrası fotoları:)

evet tatlısım inanılmaz dogal duruyor ....eskiden sezen aksu ne kadar hos bir kadındı simdi suratını gizliyor yaptrdıkları yuzunden ....

cnm insan kendini daha iyi hissedicekse ya da guzel yerlerini daha cok ortaya cıkartabilecegine inanıyorsa kesinlikle yaptrmalı ...

cnm dudak kalınlastırma cene ucu torpuleme var gibi ....cnm bu dudak kalınlastırma cogu ınsanda cok kotu duruyor ...bir tane yakısan unlu gormedim ...

evet tatlım çok facia durabiliyo....türkan şorayın burnunun estetik olduğunu biliyorum ama bazıları dudağıda silikon diyo eğer öleyse bitek onda güzel durmuş sanırım:)

inanılmaz sasrdımsüprizzzzz turkan sorayın burnunda estetik oldugunu bilmıyordum ......cnm sen peki dusunuyor musun estetik yaptrmayı yani aklında var mı

evet tatlım burnu estetik googleda çıkıyo çok eski siyah beyaz halleri...kesinlikle muhteşem doğal bi burun olmuş...ben burun hastasıyım bi insanda ilk burna bakarım:)bende burnumu yaptırmayı düşünüyorum cnm doktorla görüştüm kemer yok burnumda çok ufak operasyon yapıcakmış hem burnumda et var onuda aldırıcam:)

cnm benimmm hangi doktora gorustun ...benimde burunumda fazla birsey yok aslında ama biraz daha kalkık olmasını ıstiyorum ...gecenlerde yakup beye burun tasarımı yaptrdım annemleri ikna edebilrsem bende ona yaptrmayı dusunuyorum ...

aaa bende ona yaptırmıştım tasarım tatlım çok hafif bi değişim olmuştu çok beğenmiştim...arkadaşımda burnunu ona yaptırdı çok ii bi doktor...bende onunla görüştüm kesinlikle onu düşünüyorum:)çok ilgili çok güleryüzlü bi insan...

doğal halleri daha güzel
ne anlıyolarsa estetikten yaşlanınca düşücek herbiyerleri bide ozaman görelim onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…