genelde çoğu resimde burunları yapılmış ama güzel olmuşlar ki zaten güzeller sadece daha masum bi hava gelmiş yüzlerine..
Bazılarını hiç saymıyorum bi kaç kişi kötü...
victoria beckham bana oldum olası pis gibi gelir neden bilmiyorum ama kadın kirli gibi ya tiksinç geliyor bana. david backham na buluyorsa bu kadında ya. boşuna dememişler gönül bu otoda konuyor viktoria ya dA!!!...kafamçokkarıştı
ya bir burun nasılda değiştirmiş tüm yüz ifadesini. çok hoş olmuş geneli. bende yaptırmak istiyorum ucundan azıcık törpüleseler yeter. ama benim kociş istemiyor yawwwww. annemin o kadar hoş bir burnu varki hokka gibi. benim burnum babama çekmiş ,başka bişeyim çekse olmuyormuydu sanki yaaaaa.kafamçokkarıştı
ayrıca scarlett e bayılıyorum o kadar masum bir güzelliği varki . ama son zamanlarda merlin moro ya benziyor dediler dediler kızı gaza getirdiler eski masumiyetinden eser kalmadı. scarlettin ada filmini izleyenleriniz varsa bilirler nasılda güzeldi orada. ben kadın olarak bitmiştim resmen hatuna yawwwwwww!!!Şeniz...-tatlicadiarzu-
Evet en büyük sorun burunmuş.. Ben burnumdan çok memnunum Allah'a şükür anneme çekmişim. Yolda bi kadın durdurup ne kadar güzel burnun var demiştide noluyoruz demiştim kaydirigubbakcemile3