Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

sanem celik kara melek donemlerinde cok hostu ozellikle kaslari harika simdi o kdr hos gelmior bana da:18: ama gozleri gene harika tabi ki. hatta bu halleri biraz bana hazal kayayi animsatior :)

karamelekd.png

Siri Tollerod Genel anlamda bana hitap eden bir güzelliği yok. Waaoow diyebileceğim bir kadın değil ama yüz hatları çok güzel. Özellikle burnunu sevdim. :KK69:

76188_wh6p6htiuxef_1.jpg

Gx2oi_d93cc0.jpg

um8Pr_d93cc0.jpg

96721089_10.jpg

Siyah peruk da çok yakışmış bence. :KK69:

lanvin_6_00320h_2010.jpg

Siri Tollerod Genel anlamda bana hitap eden bir güzelliği yok. Waaoow diyebileceğim bir kadın değil ama yüz hatları çok güzel. Özellikle burnunu sevdim. :KK69:

Siyah peruk da çok yakışmış bence. :KK69:

ay siri ya tam benm begendigim hatun tipi:KK69: favorilerim arasinda cok begenirim. fotolara bayildim Tryamor cnm eline saglik :KK69:

Bence tersine benzediği için beğeniyor. :KK66:
Her zaman bahsettiğimiz konu işte.
Kadınlar kendine yakın bulduğu tipteki kadınları beğenir, hatta erkekler de öyle.
Hiç tipimizle alakası olmayanları da beğeniyoruz tabi ama kendimize daha yakın olduğunu düşündüğümüz kişilere hayranlık duyuyoruz özellikle.

ya benımkı hayranlık degıl ben bu hatunu tanımıyordum bıle cevreden bı kac arkadasım resımelrını yolladı benzıyor sana dıye :KK70: bende benzetım sonra asuk oldum:KK70: bazen derım cok zengın olım su hatunu kıralıcam karsımda oynasın sarkı soylesın :KK70:

Sharon Van Der Knaap. Burun, dudak ve gözler. Çok masum bir duruşu var. :KK31:

bu kız çok hoşmuş sevimli geldi bana bakışları çok gizemli

Susan Coffey in göz rengi inanılmaz güzel şeklide öyle büyü gibi gözleri var her renk saçı yaşıyabiliyor.narin kırılgan ve çok zarif bir yapısı var.çok farklı bir güzel...

Watching__feat__Susan_Coffey_by_sideshowsito.jpg

susan-coffey_42976.jpg

Susan_Coffey-1.jpg

lookcloserbyoldboy1985.jpg

spring09bysusancoffey.jpg

underneaththesurfacebyo.jpg

susancbyoldboy1985.jpg

Cold_sand_by_SusanCoffey+kopya.jpg

susan_coffey_sexy0058.jpg

Son düzenleme:
bu kız çok hoşmuş sevimli geldi bana bakışları çok gizemli

Susan Coffey in göz rengi inanılmaz güzel şeklide öyle büyü gibi gözleri var her renk saçı yaşıyabiliyor.narin kırılgan ve çok zarif bir yapısı var.çok farklı bir güzel...

lookcloserbyoldboy1985.jpg

susan_coffey_sexy0058.jpg

ozellikle platin sacli halini begendim ben daha yumusak durmus yuz hatlari. cok hosuma gitti kizil ve daha koyu tonlularda sanki biraz daha sert gorunuo gibi geldi. ama son fotoda cok hos duruor gozleri gercekten cok guzel gozleri :KK69:

Ne kadar kibar ve asil gençliğinde de öyledi şimdide öyle .:nazar:

1.jpg

Son düzenleme:
Susan Coffey gercekten cok hosmus,
bakislari cok guzel, her sac rengi yakismis
ama kizil bi ayri hava katmis bence

ozellikle platin sacli halini begendim ben daha yumusak durmus yuz hatlari. cok hosuma gitti kizil ve daha koyu tonlularda sanki biraz daha sert gorunuo gibi geldi. ama son fotoda cok hos duruor gozleri gercekten cok guzel gozleri :KK69:
platin çok yakışmış gerçekten bende beğendim platin herkese yakşmaz oysa ki ama kızılla bambaşka bir hatun bence:nazar:

Susan Coffey gercekten cok hosmus,
bakislari cok guzel, her sac rengi yakismis
ama kizil bi ayri hava katmis bence

evet her saç rengi o kadar yakışıyor ki göz rengi ten renginden ötürü sanırım ama kızıl en harikası onu masal kahramanı gibi yapıyor

Winona Ryder sanki biraz yaşladı prensesim :44: Halen çok şeker ama .

Son düzenleme:
Son zamanlarda Müge Boz çok beğeniyorum .Çok tatlı bir kız
Çok masum .

muge-boz.jpg

M%C3%BCge-Boz-1-11.jpg

Son düzenleme:
96li Hailee Steinfeld pek sevimli bi kiz cok hosuma gidior. yuzu cok guzel ozellikle goz ve kaslari. sanirim goz seklinin bu kdr guzel olmasinda melez olmasinin etkisi var annesinin filipino, african american ve european american kokeni varmis

steinfeld.jpg

hailee_eyeprime_55.jpg

BBC-018270.jpg

hailee_steinfeld_5585979.jpg

bu da true grit teniice kucuk gorunuor burada :KK31:

1true_grit_1222_500.jpg

X