Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siri Tollerod Genel anlamda bana hitap eden bir güzelliği yok. Waaoow diyebileceğim bir kadın değil ama yüz hatları çok güzel. Özellikle burnunu sevdim.
Siyah peruk da çok yakışmış bence.
Bence tersine benzediği için beğeniyor.
Her zaman bahsettiğimiz konu işte.
Kadınlar kendine yakın bulduğu tipteki kadınları beğenir, hatta erkekler de öyle.
Hiç tipimizle alakası olmayanları da beğeniyoruz tabi ama kendimize daha yakın olduğunu düşündüğümüz kişilere hayranlık duyuyoruz özellikle.
acaba dudak seklinden golge mi olusuor o bolgede bilemiorm lauren conradda da bu durum cok belirgin bence. :18:
Sharon Van Der Knaap. Burun, dudak ve gözler. Çok masum bir duruşu var.
ay siri ya tam benm begendigim hatun tipi favorilerim arasinda cok begenirim. fotolara bayildim Tryamor cnm eline saglik
bu kız çok hoşmuş sevimli geldi bana bakışları çok gizemli
Susan Coffey in göz rengi inanılmaz güzel şeklide öyle büyü gibi gözleri var her renk saçı yaşıyabiliyor.narin kırılgan ve çok zarif bir yapısı var.çok farklı bir güzel...
Evet canım, tam senin beğenebileceğin tarzda bir kadın.
platin çok yakışmış gerçekten bende beğendim platin herkese yakşmaz oysa ki ama kızılla bambaşka bir hatun benceozellikle platin sacli halini begendim ben daha yumusak durmus yuz hatlari. cok hosuma gitti kizil ve daha koyu tonlularda sanki biraz daha sert gorunuo gibi geldi. ama son fotoda cok hos duruor gozleri gercekten cok guzel gozleri
Susan Coffey gercekten cok hosmus,
bakislari cok guzel, her sac rengi yakismis
ama kizil bi ayri hava katmis bence
evet livim 40 olmuş ama yinede fena sayılmaz
Son zamanlarda Müge Boz çok beğeniyorum .Çok tatlı bir kız
Çok masum .