- 12 Mayıs 2008
- 4.507
- 13
- 358
- 32
ooleymis hayatim vvalla olumunekankayizsmile :1hug: bence de lostta bayila bayila izlerdim onu da boshayallersmile
bende canım kate ile claire çok beğenirdim ana lucia yı güzel bulanları anlamazdım ama:bbo:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooleymis hayatim vvalla olumunekankayizsmile :1hug: bence de lostta bayila bayila izlerdim onu da boshayallersmile
bende canım kate ile claire çok beğenirdim ana lucia yı güzel bulanları anlamazdım ama:bbo:
madem sarışınlardan bahsediyoruz o halde bende güzel bulabildiğim hatta yüzüne bayıldığım saatlerce izlenilebilicek bir yüz paylaşıyorum Emilie De Ravin :)
ama siyah saçlı çoook daha güzel olmuş bence
:asigim:
benim nedense küçük ağızlılara karşı bir sempatim var çok sevimli duruyor genelde :asigim:
angelina jolie nasıl
o da bi bambaşka bi hatun dimi yerimseniben
kaydirigubbakcemile3 ana lucia'yı bende beğenmezdim....
güzelliği geçtimde çok erkeksiydi bence hiç zerafet yoktu :S
bembeyaz sanki başka dünyadan gelmiş gibi çok çok güzel bir kadın nicole kidman
asalet budur
bembeyaz sanki başka dünyadan gelmiş gibi çok çok güzel bir kadın nicole kidman
asalet budur
nicole kendine yazık eden baynlardann...
nicole kidman ın ten rengini çok beğeniyorum.aslında açık tenliyim ama onun gibi bembeyaz olmak için neler vermezdim.günümüzde herkes bronzlaşmaya çalışıyor ama ben açık renkli tenleri çok seviyorum.bana daha yumuşak,kadınsı ve seksi geliyor.
Sienna Miller beğendiğim sarışınlardan , güzel bir ışığı var bence : )
nicole kidman ın ten rengini çok beğeniyorum.aslında açık tenliyim ama onun gibi bembeyaz olmak için neler vermezdim.günümüzde herkes bronzlaşmaya çalışıyor ama ben açık renkli tenleri çok seviyorum.bana daha yumuşak,kadınsı ve seksi geliyor.
Sienna Miller beğendiğim sarışınlardan , güzel bir ışığı var bence : )