Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

canım moda evlerınde falanda dıkkat ettıysen hep ayırmaya calısırlar.Gogusleri ayrı ayrı kuplara tam oturtmaya calısırlar.ama ayrık deyınce biri doguya bir batıya bakıyor gibi dusunme :))

Elbise feci güzel rengide modelide boshayallersmile Taşıyanda güzel daha ne olsun .

Charlize Theron...Bence yüz güzelliği konusunda Hollywood'un en şanslı kadınlarından biri...Çok hoş bir yüzü ve fiziği var...özellikle burnunu ve gözlerini çok beğenirim...

Uploaded with ImageShack.us

3. fotoğraftaki saç modeli şaheneymiş bende aynısından istiyorummmm delikafadulden

Donutcum evet Charlotte Casiraghi da hoş kadın, ama kaşları ilk resimde erkek kaşı gibi yaaa! yine gözü, dudakları hoş...

Ben bir de Mischa Barton diyorum, gözleri iri iri, çok masum bakıyor....

Uploaded with ImageShack.us

ben ortası olmadıkca bayılıyorum balım boyle kaşlara,el degmemıs.Yanı bugunku aklım olsa benımkılerı hıc almazdım mafoldumben

ben ortası olmadıkca bayılıyorum balım boyle kaşlara,el degmemıs.Yanı bugunku aklım olsa benımkılerı hıc almazdım mafoldumben

Tatlım, çok ince kaştan bende hiç hoşlanmam ama hani çok uzun kaşlarda erkeksi bir hava katıyor sanki...
Charlotte'ınki yine o kadar kötü değil tabii ama aşırı kalın kaşları kadınlara yakıştıramıyorum :)

Canım eğer eski kaşlarına kavuşmak istiyorsan badem yağı tavsiye ederim, gerçekten işe yarıyor düzenli kullanım ile :1hug:

canım bır one bır arkaya cekmıs alanlar,yanı hepsı farklı yone uzuyor maalesef.denedım olmuyor

Özguvenını begenedımmmmmmmmm :))

Lizzy Miller, bir yıl önce Glamour dergisine bu pozu verdiğinde utançtan yerin dibine geçmişti. Ama bu kare onun hayatını değiştirdi.

Selülitlerini, kalın bacaklarını ve sarkık karnını sergileyen Miller bugün artık 'gerçek ve kıvrımlı' güzelilğin simgesi.. Güzel mankene gelen iş tekliflerinin de ardı arkası kesilmiyor.

Sağol donut. :))
2. foto hariç diğerlerinde beğenmedim hiç. :umursamaz:
Yaşı gençken güzelmiş demek ki.

burnunda bır estetık var canım sanırım o ifadesini degıstırmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…