Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı
- Konu Sahibi donut
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Annem de öyle Boyu da kisa. Bodur tavuk her daim pilictir hesabi, kadin hep genc. Kimse inanmaz yasinaevet genellikle daha çocuksu hatlara sahip olduğundanmi ne pek yaşını göstermiyolaronlardan biride benim kimse 30 una az kalmış çocuk doğurmuş demez mesela.benim yüzümde yuvarlak sayılır
Katiliyorumlaettia casta güzel aslında ama bir tek dişleri ve üst dudağı gülünce çok gıcık görünüyor
- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
Bu fotoya bayıldım. Çok güzel görünüyor.
Burda da gözlerini çok beğendim. Ama bütünde hiç hoş değilmiş.
Bu fotoda çirkin... :44:
Son düzenleme:
Annem de öyle Boyu da kisa. Bodur tavuk her daim pilictir hesabi, kadin hep genc. Kimse inanmaz yasina
yok ben o kadar bodur sayılmamyine topuklularla 170leri görüyom
Ben genelde kusursuz güzelleri pek begenmem, azicik kusuru oldu mu daha hosuma giderBurda da gözlerini çok beğendim. Ama bütünde hiç hoş değilmiş.
- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
Ben genelde kusursuz güzelleri pek begenmem, azicik kusuru oldu mu daha hosuma gider
Bence kızda bir kusur yok. Bütünde güzel değil dedim zaten ben. Bir sürü kadın vardır öyle. Tek tek bakınca her yeri düzgün ama çekiciliği olmayan. Zevk meselesi tabi bunlar. Bana çirkin gelen sana güzel görünür. )
Olsun minyonsan o da yeter genc gözükmen icin Aslinda bodur derken minyonlari kastediyorlar bence, kisalar genelde minyon olur ya :82:yok ben o kadar bodur sayılmamyine topuklularla 170leri görüyom
- 12 Mayıs 2008
- 4.507
- 13
- 358
- 32
uzun yüzler birde bana yüzdeki anlamı bozuyor gibi geliyor.Benimki de öyle iste Hatta bazen yuvarlak gibi görünüyor. Yaptigim sac modeline bagli. Gamze Özcelik`in cok uzun mesela, hosuma gitmiyor benim de o kadar.
bu konuda bende tuba-cerenle hemfikirim.uzun yüzler hep itici gelmiştir banadabirde çok iri yüzler itici geliyor kadındazaten en güzeli oval yüz olmasa insanlar gerek makyaj hileleriyle gereksede saç modelleriyle yüzünü ovala yaklaştırma çabasında olmazdı dimi:44: yine bu kız o kadar değil ,öyle kadınlar varki tabiri caizse tam bir at suratlı oluyor işte en beğenmediğim kadın tipi bunlar.şuan ismini hatırlıyamadım ünlü bir manken vardı türkiye de ,adı dilimin ucunda ama çıkmıyo işte o tam bir at surat
ben çeneye doru incelen elmacık kemikleri belirgin yüzleri seviyorum tuba buyukustun,cameron diaz gibi uzun surat gerçekten at gibi söylediğin manken güzide duran olabilir mi?
- 12 Mayıs 2008
- 4.507
- 13
- 358
- 32
Ay mevzusuymuş bitmek bilmedi şu uzun yüz muhabbeti .Bir tek at denmediği kalmıştı o da söylendi yani
Liv olarak söylemiyorum genel olarak söylüyorum hazal kaya fln öyle geliyo bana bu benim düşüncem.
Liv olarak söylemiyorum genel olarak söylüyorum hazal kaya fln öyle geliyo bana bu benim düşüncem.
Tamam bende Liv olarak demedim zaten .Hazal Kaya'nında mı suratı uzunmuş :44:
- 12 Mayıs 2008
- 4.507
- 13
- 358
- 32
Tamam bende Liv olarak demedim zaten .Hazal Kaya'nında mı suratı uzunmuş :44:
yani bir sivrilik var suratında işte çok kötü gözüküyor bana.
Ben de aslinda onu diyorum Cekiciligi var yani Kimisi vardir, yüzü orantilidir kusuru yoktur yani ama cekici degildir insanlar güzel dese bile begenmem ben Barbara Meier öyle degil, farkli bir güzelligi varBence kızda bir kusur yok. Bütünde güzel değil dedim zaten ben. Bir sürü kadın vardır öyle. Tek tek bakınca her yeri düzgün ama çekiciliği olmayan. Zevk meselesi tabi bunlar. Bana çirkin gelen sana güzel görünür. )
- 12 Mayıs 2008
- 4.507
- 13
- 358
- 32
kız bazı resimlerinde çok güzel bazılarında sıradan dikkat çekici değil ama saç rengine bittim acaip güzel en sevdiğim saç renklerinden biri çok beğeniyorum böyle turuncu turuncu
- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
Ben de aslinda onu diyorum Cekiciligi var yani Kimisi vardir, yüzü orantilidir kusuru yoktur yani ama cekici degildir insanlar güzel dese bile begenmem ben Barbara Meier öyle degil, farkli bir güzelligi var
İşte o senin görüşün olduğu için ayrılıyoruz burda. Kız fotodan fotoya farklılık göstermiş. Birinde çirkin birinde güzel. Gerçekte görmek lazım kendisini.
Bu videoda çok çekici ve farklı mesela. Çok beğendim her yerini.
[video=youtube;PW-TdWwwoZ4]http://www.youtube.com/watch?v=PW-TdWwwoZ4&feature=related[/video]
- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448