• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

evet genellikle daha çocuksu hatlara sahip olduğundanmi ne pek yaşını göstermiyolar:7:onlardan biride benim:17: kimse 30 una az kalmış çocuk doğurmuş demez mesela.benim yüzümde yuvarlak sayılır:69:
Annem de öyle :52: Boyu da kisa. Bodur tavuk her daim pilictir hesabi, kadin hep genc. Kimse inanmaz yasina :66:

images1bq.jpg

Bu fotoya bayıldım. Çok güzel görünüyor. :69:

Burda da gözlerini çok beğendim. :69: Ama bütünde hiç hoş değilmiş.

001-4.jpg

Bu fotoda çirkin... :44:

meierwiebe_1_.jpg

Son düzenleme:
Ben genelde kusursuz güzelleri pek begenmem, azicik kusuru oldu mu daha hosuma gider :8:

Bence kızda bir kusur yok. Bütünde güzel değil dedim zaten ben. Bir sürü kadın vardır öyle. Tek tek bakınca her yeri düzgün ama çekiciliği olmayan. Zevk meselesi tabi bunlar. Bana çirkin gelen sana güzel görünür. ;))

Benimki de öyle iste :52: Hatta bazen yuvarlak gibi görünüyor. Yaptigim sac modeline bagli. Gamze Özcelik`in cok uzun mesela, hosuma gitmiyor benim de o kadar.
uzun yüzler birde bana yüzdeki anlamı bozuyor gibi geliyor.

bu konuda bende tuba-cerenle hemfikirim.uzun yüzler hep itici gelmiştir banada:19:birde çok iri yüzler itici geliyor kadında:19:zaten en güzeli oval yüz olmasa insanlar gerek makyaj hileleriyle gereksede saç modelleriyle yüzünü ovala yaklaştırma çabasında olmazdı dimi:44: yine bu kız o kadar değil ,öyle kadınlar varki tabiri caizse tam bir at suratlı oluyor işte en beğenmediğim kadın tipi bunlar.şuan ismini hatırlıyamadım ünlü bir manken vardı türkiye de ,adı dilimin ucunda ama çıkmıyo işte:1: o tam bir at surat:63:

ben çeneye doru incelen elmacık kemikleri belirgin yüzleri seviyorum tuba buyukustun,cameron diaz gibi uzun surat gerçekten at gibi söylediğin manken güzide duran olabilir mi?

Ay mevzusuymuş bitmek bilmedi şu uzun yüz muhabbeti .Bir tek at denmediği kalmıştı o da söylendi yani :20:

Son düzenleme:
Bence kızda bir kusur yok. Bütünde güzel değil dedim zaten ben. Bir sürü kadın vardır öyle. Tek tek bakınca her yeri düzgün ama çekiciliği olmayan. Zevk meselesi tabi bunlar. Bana çirkin gelen sana güzel görünür. ;))
Ben de aslinda onu diyorum :10: Cekiciligi var yani :21: Kimisi vardir, yüzü orantilidir kusuru yoktur yani ama cekici degildir insanlar güzel dese bile begenmem ben :51: Barbara Meier öyle degil, farkli bir güzelligi var :21:

Ben de aslinda onu diyorum :10: Cekiciligi var yani :21: Kimisi vardir, yüzü orantilidir kusuru yoktur yani ama cekici degildir insanlar güzel dese bile begenmem ben :51: Barbara Meier öyle degil, farkli bir güzelligi var :21:

İşte o senin görüşün olduğu için ayrılıyoruz burda. :D Kız fotodan fotoya farklılık göstermiş. Birinde çirkin birinde güzel. Gerçekte görmek lazım kendisini.

Bu videoda çok çekici ve farklı mesela. :31: Çok beğendim her yerini.

[video=youtube;PW-TdWwwoZ4]http://www.youtube.com/watch?v=PW-TdWwwoZ4&feature=related[/video]

Back