Ünlü biri nasıl tavlanır?

amaan bence o kadar ciddiye alınacak bi durum değil insan bazen hayatının bi tık eylemsiz, aksiyonsuz
dönemlerinde böyle değişik şeylerle uğraşmak isteyebiliyor
keşke bende de böyle bir istek olsa
ama şu an öyle bi durumdayım ki tarkan mesaj atsa görüldü atar kaçarım
hayat da sürekli oku araştır faydalı şeyler yap döngüsünde gitmiyor , arada farklı , tuhaf şeyler yapmak lazım
bence bu da bi ihtiyaç

Ayy anca 18 yaşımda falan olsam böyle uğraşırdım sanırım :)
Yani madem sizi eklemiş bu kadar uğraşmışsınız bir kahve içelim diyebilirsiniz.
Ama bana sorarsanız ünlü insanlar sevgili olmak için değil de daha çok evde falan takılmak için instadan kız düşürüyor. İfşa olan mesajlara bakarsınız daha çok cinsel içerikli konuşmalar dönüyor instadan.

Takipçi sayın güzelse adamın ilgi alanıyla ilgili soru hikayesi at cevap verebilir

ya benım birtane vardı sonradan birşeyler oldu ve ben istemedim baya da bilinen bir isim ama bir duydum bir ara evlendi sonra aldattı falan yanı sonuç hep hüsran iyiiki dedimmmm yücee rabbim olmamışşşşş o yuzden kaptırma kendını etrafları kız yığını oluyo o yuzden hemen şıp diye aldatılıyorsun

Ünlüden ünlüye değişir tabii ama gerçekten ilgisini çekmiş olsan muhabbet kurmanın bir yolunu bulur ya da hikayene bir alev atardı en azından Zamanında bununda en kralı yaşandı ünlü bir adamın pek çekincesi olmaz net hatta en ağırbaşlı duran araştırmacı yazar olarak tvye çıkan tipler bile kadına olan ilgisini gizleyemiyor yani öyle pek

Bir bakışmayla tüm kişiliğini değiştirmisin ünlü meraklısı seni

Kendini ekletmeyi basarmissin valla bravo .
Bence sen bu işi biliyorsun bize sorma
Foto paylaş sürekli aktif ol instada.
Aktif bir hayatın olduğu imajı ver .

Bence tavlamayın diyerek başlayayım Yaşadım oradan biliyorum. Uyum sağlamanız çok zor oluyor. davranışları, düşünceleri çok farklı ama illa istiyorsanız üstüne düşmeyin. Ilgi çekme amaçlı davranışlar ve üstüne düşmek çok itici geliyor çünkü bunu yapan yüzlerce kişi var. Kadınların ilgi için neler yaptıklarına inanamazsınız.seneler geçti ben hala şaşkınlığımı atamadım Farklı olun, ona uymaya çalışmayın.
Sohbet başlatabilecek ortak nokta bulup onun hakkında paylaşım yapıp geri çekilmek yeterli

Kızlar anca girdim. Sayfayı yeniledim derken zaten 10 senelik sayfam. Yani geçmişe yönelik postlari değiştiremem zaten. 60 post vardı saçma sapan paylaştığım şeyleri sildim yaklaşık 15 tanesini falan. Güzel çıktığım fotoları bıraktım böyle afiş gibi olan manzarali. Bir de hobisine yönelik vagon post ve reels attım toplam iki tane bir tanede arşive attığım vardı birkaç sene önceden onu tekrar ekledim sildiklerimden. O da alakaliydi. Yani toplam 3 tane hobisine yonelik sey paylasmis oldum o kadar. Onlarda vardı zaten galerimde oturup baştan çekmedim. Ama profilim baya baya güzel oldu antik kentlerde falan çekilmiş fotolarım kaldı. Cafelerdekini sildim. Kendime ait toplasan 10 tane fotom kaldı kalanı çok güzel manzara fotoları gezdiğim yerler vs. Yazsam mı diyorum ama ilgisi fazla yok olsa o yazardı zaten. Biri şey demiş Mehmet Ali alabora severdim diye o ayarda bir ünlü zaten. Yani tanınan bilinen biri ama magazinde falan adı geçen biri değil. Belki bir tık daha ünlü olabilir. İşte beyaz gibi ama tarkan gibi değil diyeyim. Kadın talihlisi de çok fazla sanırım. Paylaştığım hobiye gelince o baya ilgili ben eskiden severek yapardım ama yaklaşık beş yıldır pek yaptığım bisey değil. Ama sertifikalarim mevcut zamanında ödül de aldığım bir dal diyeyim. Ama üniversite zamanlarinda. Satranç gibi düşünün en olmadı diyeyim açık vermemek adına. Satranc oynarken çekilmiş foto atmış olayım ya da turnuva ile alakalı reels. Bu arada açıklamaya reels ile alakalı tarihi de yazdım zaten yaklaşık 7 yıl önce olduğunu. Ha şu an çok ilgimi çekiyor mu seviyorum ama eskisi gibi günde sekiz saat bu hobime zaman ayırmam. Zaten bu ortak hobi de ilgimi çekti ilkokulda öğrenip devamında uzun seneler yaptığım bir şey. Çello çalmak olsun ata binmek olsun ok atmak olsun bilmem anlatabildim mi?

Hah işte bunu soruyorum arkadaşlara bende. Yani normalde bende uğraşmam ama isim versem hani baya kişi der ulan ben de uğraşırım diye bu adam için. Çok sevilen biri. Ama işte yazsam olmaz o yazmıyor

Malesef çok az bir ihtimal tekrar aynı ortam. Yani uğraşsam belki olur da gelir mi bilmem bile. Ortak bir arkadaş yok. Arkadaşımın arkadaşının arkadasi var öyle denk geldik. Ama instada ortak üç arkadaş var onlar da samimi olduğum kişiler değil hiç.

Ayy Sino ciddi mi? Sana ss aticam dur

Hah işte bunu soruyorum arkadaşlara bende. Yani normalde bende uğraşmam ama isim versem hani baya kişi der ulan ben de uğraşırım diye bu adam için. Çok sevilen biri. Ama işte yazsam olmaz o yazmıyor

tanıdıktan sonra o hayranlık kalmıyor. adamın ev halini günlük hayatını görünce çok zor dört senelik iliskinin basinda ve flört esnasında adama bayılan ben ilişki içinde cinnet geciriyordum bu adam bu muymus diye ama kadinlar paylasimlarla ilgi cekme yarisindaydi. baslarina gelecegi bilmiyorlardi cunku

soru cevap paylasimi yapabilirsiniz o yazsin istiyorsaniz ama bana kalirsa siz onun bir storysine filan yazin gitsin. mesafenizi koruyun o zaman ilgilerini cekiyor.

Ayy Sino ciddi mi? Sana ss aticam dur
evet 2017-2018 arası yaşandı bunlar
sonra ben çalışma hayatına başlayınca eskisi gibi ilgilenemedim öyle işlerle
zaten kendisiyle aramda aşırı fazla bi yaş farkı olduğu için de hevesim geçti gitti
gördüm, az çok vakit geçirdim, iki normal insan gibi
anılarını, yaşamına dair bazı şeyleri dinledim . özeldi , güzeldi anı olarak kaldı :)

Ya ne güzel anı olmuş işte. Şimdi hikaye attım bakmış yine heme ikisine de sana ss attım bakmış kişiler kısmını ismi gorunuyor

Niye lincleyeyim bacım ne güzel emek harcamış uzun uzun açıklamış emek harcamış fikrini soylemissin. Hem saygı duyarım hem dikkate alırım. Teşekkür ederim güzel arkadaşım değerli yorumun için bunu mutlaka dikkate alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…