Ünlü biri nasıl tavlanır?

Konu sahibi size gelince de yani adam istek atmış ama illa size yazsın diye beklemeniz de biraz saçma belki de kendisinin şuan ilgi alanına kadınlar girmiyordur ama kafası arabasının bilmem neresinde takılı kalmıştır ya da göğüs kaslarını biraz daha çıkarmak için ne yapsam diye araştırmalar içerisindedir valla istediğiniz kadar story atın o an karşıdakinin alıcıları bu yönde açık değilse mümkünatı yok yazmaz

Ünlülerin yazasi varsa genelde komik postlara kayıtsız kalamiyolar. Öyle senin ayarında değil muhtemelen ama kendi çapında ünlü baya flörtüm oldu. E önce tipe bakiyolar bikere kesin. Ünlü olmanın şanından sanırım. Bir de dediğim gibi bana genelde eğer komik bişey paylastiysam laf atmışlardı. Gerçi ben böyle senin gibi kurgulamadim da hadhjdjd kendiliğinden gelişti yani. Biraz bıraksan bu kadar kafa yormasan olur belki
Bence epey tatlı bir konu. Kadınların kendi çapkınlıklarini böyle açıkça anlatması ve öyle aşktan ölüp bitmediği halde birini sırf öyle istediği için tavlamak istemesi epey tatlı. Sanki böyle şeyler yapmadığımızda evde oturup atomu parcalamiyoruz. Kedi videosu izliyoruz işte instadan

Vanessa nin bi ara çok ünlü sevgili ve sevgili aileleri vardı

O sizi aydınlatabilir hatta buluşmaya giderken yaptığı hazırlıkları bile söyler kanımca

VanessaRinki siyril gel kıskanan arasından bir kaç öneri ver konu sahibine

Neden doğrudan mesaj atıp buluşmayı teklif etmiyorsunuz? Yani karşı taraftan adım atılsın diye bekliyorsanız öyle bir adım gelmez. Tabii böyle bir buluşmanın nasıl sonlanacağı bellidir. Ahlakçı bir noktadan yazmıyorum bunu. Yetişkin bir kadınsınız. Böyle bir heyecan yaşamak istiyorsanız yaşayın tabii. Ama amacınız bir kahve içip olaysız dağılmaksa hiç boşuna uğraşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…