Ünlü biri nasıl tavlanır?

Arkadaş gibi yaklaş eğer ki hoşlantıyla bir tribe girersen sanmıyorum ki yazsın. Bi de çok güzel olman gerek ortalama güzellikle ilgileneceklerini sanmıyorum.
Aaa ama ben çok güzel değilim ki gerçi eski sevgililerine baktım hep benim gibi normal tipler

Kalbimden diliyorum o kişiyle karşılaşmanizi herkes tanıyamazken siz denk gelip dikkat çekmissiniz, üstelik storyler de beğeniliyor

Haklısınız, heyecan olmadan hayatın tadı çıkmıyor. Ben de sizin durumunuza benziyorum şuan, aynen tarkan mesaj atsa heyecanlanmayacak gibiyihalbuki eskiden flört etmeden duramazdım istemeden konu sahibinin enerjisini de aşağıya çekmemişimdir ins

ahaha elbet o istek geri gelir ama gelene kadar bu modda devam

Keşke bana da Evan Peters,Metin Akdülger yazsa Hayaller,hayatlar... Evan sosyal medya bile kullanmıyor, sosyal medyayı bıraktı. Gerçi bir kere yıllar önce rüyama girmişti, röportaj yapmıştık. Rüyamda bile röportaj yapıyordum, sevgili değildim. Benimki de öyle bir yıkıklık olmuş. Sizin yine bir şansınız var.

Kızlar storysini beğenelim bari diyorum ama adam story de atmıyor ki bakıyorum yok zaten kaç haftadır bir iki tane attı onlar da böyle afiş tarzı. AA ne güzel afiş mi desem. 15 günde bir story atıyor zalimin oğlu

Bu olay ne oldu merak ettim?

Bu olay ne oldu merak ettim?
Hiç bisi ortak bir arkadaş buldumdu ama faydası olmadı. Adam bakıyordu hikayeye o da ara ara bakmaya başladı ben de artık hikaye atmıyorum zaten hevesim kaçtı. Belki yaza doğru gaza gelirim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…