Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tşklar canımm ben denizlideyim izmir e gitcem yakın olunca söylediğin gibi çok eşya götürmem sanırım .kızların eşyası say say bitmez ztn.kilit için de kayıt için gittiğimde bakabilirsem ona göre almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz için çok teşekkürler işimize çok yarıyor a.s.canm bence su ısıtıcı en cok işine yarayan bu eger benm gibi kahve cay içmei seviosan ki sevmeyen arkadaslar bile yurda gelince sevmeee basladılar :))))) memleketinle okulun arasındaki mesafeyi bilmiom ama ayda 1 gidebileceksen cok esya alma derim.dolaplar cok buyuk deil sıımıo.bi asma kilit dolabı kilitlemek için şart.çamaşır kurutma ve ütü odaları var amma yurdun younluna göre zaman zaman oralarıda oda yaptıklarını bilirim.ve tavsiem asla camasır odasına camasırlarını asma kaybolur calınır karısır...4 sene yurtta kaldım emin ol zevklidir.hele bide ilk yurda gittiğinde genellikle 1.sınıflarla karsılasırsan daha rahat olur senn için.
bu şifreli anahtar ne canm biraz açarmısın konuyu resim falan olursa çokmu şey istedim ama merak ettm ne oldugunu??:smiley-cool:
normal anahtarla acılan asma kilitlerden deilde kendin belirlediğin şifreyle acıosun he anahtarcıda var