Üniversiteye giderken gerekli şeyler

kızlar kaç bavulla gitmeyi planlıyosunuz ??

oof çok endişeliyim ingilizce muafiyet sınavı olcakmış diyolar kayıt gününde benim bölüm Türkçe öğrt. ben de gircekmişim ya sabıka kaydı falan hiç alasım yok yerimden kalkasım yok ben tatilin olduğunu yerleştiğim gün öğrendim sanırım çok geç kaldım

kızlar muafiyet sınavına girmenizi tavsiye etmiyorum bence gereksiz.
2.si eğer devlet yurdunda kalıcaksanız küçük bi bavul yeterli size.çünkü genel de devlet yurtlarında demir dolaplar vardır.bavulunuzu yatak altına koymanız gerekicek ve yatak altı geniş değil odalar 8 er kişiliktir bavul odası yoktur tek kapılı yere kitapmı sığdırcaksınız ayakkabı giysimi
eğer devlet yurduna giderseniz yanınızda kilit götürün bazı dolaplar bozuk oluyo.eğer özel yurttan kalıcaksanız o zman normal 1 bavulla gdin.çünkü ilk sene ikk hafta sadece 1. sınıflar olur.okulunuzun kayıt yenileme tarihine bakın 2. sınıftan itibaren (tevrucebli olanlar ) o kayıt yenilemey gelir aynı gün gider 2 hafta sonra gelirler yani okul bol olur sadece siz olursunuz 1 hafta sonra eve gitmek isticeksiniz

ben bugun 2 valiz aldım en büyüklerinden.ama devlette kalmayacağım apartta kalacagım o yüzden büyük valiz olması ve 2 tane olması problem olmaz ama devlet yurdunda kalanlar için tek büyük olması bile sıkıntıymış :s

Kızlar abartmayın valiz esya sayısını emin olun bir valizi bile sıgdırmakta güçlük çekeceksiniz az eşya götürün olabildigince..

bazı devlet yurtlarında valiz odası var ama dediğin gibi o dolap 1 den fazla valizin içindekileri zor alır

apartta kalıcak olanlar dikkat bazı apartlarda nevresim yorgan battaniye siz götürüyosunuz.hatta tabak tencerede.
bende ilk sene özel apartta kaldım en büyüğünden hurç-bi koli yemek eşyası ve bi bavul götürmüştüm
arayın sorun kalıcanız yeri öle eşya hazırlayın

ay devlet yurdunun en iyi yanlarından biri kaloriferi acayip açarlar. soğuk yere gidiyorum diye yarım kollu ya da kolsuz pijama takımı vb. götürmeyi ihmal etmeyin sıcaktan pişersiniz kuzey cephe ve üst katlar biraz daha soğuk olur ama:2::2::2:

Son düzenleme:
kızlar sabıka kaydı çıkarmama gerek varmı 18 saat uzak kazandığım yer bize kayıt esnasında git gel yapamam

egitim fak. isen ve bu eg. fak. ilk 5 tercihndn biriyse burs var

Öyle olmuyo malesef. Ben eğitim fakültesiyim ama ilk 5 tercihinizin hem hepsi eğitim fakültesi olacak hem de hepsi birinci öğretim olacak.
Ben ikinci öğretim de yazmıştım. O yüzden gelmeyecek bana burs

Kızlar yaa ben de okul öncesi öğretmenliği okuycam. Dil sınavına girmek istemiyorum.
Girmeyince galiba haftada 2-3 saat ingilizce dersi görüyomuşsun. Bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Kızlar yaa ben de okul öncesi öğretmenliği okuycam. Dil sınavına girmek istemiyorum.
Girmeyince galiba haftada 2-3 saat ingilizce dersi görüyomuşsun. Bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

ben girmedim çok pişman oldum gerçi hocasından kaynaklandı, 60 alıp geçmek yerine sınavları iyi yaparım derslere gelirim yüksek notla geçerim dedim girmedim ama hoca da çok disiplinli çıktı sınavlarda en çok çalıştığım ders haline geldi ingilizce zarzor geçtim..

dil sınavına girip geçenlerin vize final zamanı boş günleri oluyordu haftaiçi 1 gün okula gelmiyorlardı yani bunları görünce çok zoruma gitmişti

kesinlikle girmeyin kızlar.benim başladığım sene ing iyi olan ark grdi cc aldı sınavdan yıl boyunca ing dersine girmdi dönem notları ing cc oarak yansıdı.ben sınava girmedim.döneme haftada 2saat ing vardı derslere bile doğru düzgün girmedim ba geldi.muafiyet sınavı zordur paragraf ve metin soruşarı çıkar.dönem sınavları kolaydır genelde test olur :)) bahsettiğim arkadaş 2.yıl ing tekrar aldı yükseltmek için aa yaptı.boşuna zaman kaybı ve kred parası.temel bilgisayar dediği dönem sınavında kopyaa yapıştır sorıyo ve testtir sınavları.aklınız karışmasın girmeyin

dediğim gibi hoca da etkiliyor şans meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…