- 7 Haziran 2011
- 759
- 9
teşekkür ederim tatlım
daha abartılacak şeyler vardı aslında da yeter bu kadar sanırım
ya zaten oraya gidince ufaktan ufaktan herşeyini tamamlıyosun hepsini bi anda götürmene gerek yok :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim tatlım
daha abartılacak şeyler vardı aslında da yeter bu kadar sanırım
evet canım birkaç tanesini netten arastırdık beraber diğerlerini kendi ekledi
ya zaten oraya gidince ufaktan ufaktan herşeyini tamamlıyosun hepsini bi anda götürmene gerek yok :)
kızlar ne zaman açıklanır sonuçlar sizce?
açıklanınca hemen gidecek misiniz kazandığınız yere?
kızlar ne zaman açıklanır sonuçlar sizce?
açıklanınca hemen gidecek misiniz kazandığınız yere?
kızlar aklınızda bulunsun bazı üniversitelerin bölüm bölüm kayıt günleri vardır.
iyi araştırın. kaçırmayın.
kızlar aklınızda bulunsun bazı üniversitelerin bölüm bölüm kayıt günleri vardır.
iyi araştırın. kaçırmayın.
Ösym bildirse ya bize bunları
Herşeyinde peşini biz kovalayacağız
Saol uyarı için,ben bilmiyodum mesela
ösym bildirmiyor açıklanınca kazandığın üniversitenin sitesinden bakacaksın...
ösym bildirmiyor açıklanınca kazandığın üniversitenin sitesinden bakacaksın...
canım ösym'nin sitesinden öğrenmiştim ben, tabii 5 sene evveldi. yaşlanıyoruz mu ne
Burda yazanları derleyip bi güzel liste yapmıştım kendime. Aklıma geldi uyku bandı alın kızlar. Şimdi biri ders çalışmak ister biri uyumak ister ışıkları kapatmayan olur. En iyisi bunu da ekleyelim listemize. :)
ben de almıştım ışıktan rahatsız olurum diye paketinden bile çıkarmadım iki sene oluyor o yorgunluklar insanın algılarını yontuyor halay çekilse odada yine uyuyorum..
bornoz almayın havlu alın kendinize bornoz ağırdır yer çok kaplar dolapta bi de yıkaması var ki deme gitsin