Üniversiteye giderken gerekli şeyler

gideceginiz yerde halledersiniz...

1 sene yurtta kalmıs biri olarak...bornoz,havlu,sıvı sabun,terlik,bol bol iç çamaşırı,kilit,temzilik malzemeleri,saç kurutma makinası,kupa falan kabaca bunlar gerekli...

zaten yavaş yavaş eksikliklerinizi görüp tamamlarsınız...:KK31:

kızlar ne zaman açıklanır sonuçlar sizce?
açıklanınca hemen gidecek misiniz kazandığınız yere?

bazı yerlerde 13-16 arası diyor bazılarında ise 17-21 diyor ..
sanırım net bi bilgi yok. net bi bilgiye sahip olan var mı acaba ? :26:
fazla uzatmasalar bari.. :KK50:

3 lü priz alın yanınıza... Priz sıkıntısı olacaktır. İlk gidişte bütün her şeyi götüreyim diye kendinizi parçalamayın. Okullar açıldıktan 1 ay sonra bayram girecek araya kışlıklarınızı da o zaman götürürsünüz. Her zaman çamaşır yıkayamayabilirsiniz. İç çamaşırı ve çorap bol bulunmalı...

Kayıtların başladığı ilk zamanlarda gitmeyi düşünüyorum
Tercihlerimi son güne bırakmıştım,ösym'nin sitesi uçmuştu yine
Aynı hataya düşmek istemiyorum :KK31:

kızlar aklınızda bulunsun bazı üniversitelerin bölüm bölüm kayıt günleri vardır.
iyi araştırın. kaçırmayın.:KK20:

kızlar aklınızda bulunsun bazı üniversitelerin bölüm bölüm kayıt günleri vardır.
iyi araştırın. kaçırmayın.:KK20:

evet ben duymuştum ama aklımdan çıkmış yani
sınava hazırlanmak daha az stresliydi. o günlerimi mi istiyorum ne :KK50:

canım ösym'nin sitesinden öğrenmiştim ben, tabii 5 sene evveldi. yaşlanıyoruz mu ne :-)

ben 2010 girişliyim yerleştiğimde yazan tarih kayıt başlangıç tarihiydi yani genel olarak :) kendi fakülteminkini üniversitemin sitesinden görmüştüm

Üşenmeden baştan sona tüm mesajları okudum :) hatta pc'den kalkmam gerekti gittim telefondan bağlanıp okudum :) Teşekkürler

Burda yazanları derleyip bi güzel liste yapmıştım kendime. :KK9: Aklıma geldi uyku bandı alın kızlar. Şimdi biri ders çalışmak ister biri uyumak ister ışıkları kapatmayan olur. En iyisi bunu da ekleyelim listemize. :)

Burda yazanları derleyip bi güzel liste yapmıştım kendime. :KK9: Aklıma geldi uyku bandı alın kızlar. Şimdi biri ders çalışmak ister biri uyumak ister ışıkları kapatmayan olur. En iyisi bunu da ekleyelim listemize. :)

Uyku bandım var ama kullandın mı diye sor asla kullanmadım :KK1:
Götürürüm yanımda ama uykum olduğu zaman mekan nasıl olursa olsun uyuyabilirim ben :21:

:KK9: ben de almıştım ışıktan rahatsız olurum diye paketinden bile çıkarmadım iki sene oluyor o yorgunluklar insanın algılarını yontuyor halay çekilse odada yine uyuyorum.. :21:

bornoz almayın havlu alın kendinize bornoz ağırdır yer çok kaplar dolapta bi de yıkaması var ki deme gitsin :KK50:

:KK9: ben de almıştım ışıktan rahatsız olurum diye paketinden bile çıkarmadım iki sene oluyor o yorgunluklar insanın algılarını yontuyor halay çekilse odada yine uyuyorum.. :21:

bornoz almayın havlu alın kendinize bornoz ağırdır yer çok kaplar dolapta bi de yıkaması var ki deme gitsin :KK50:

kimiside bornoz kullanışlı oluyo diyo :S hangisini yapalım şimdi :S

X