facebookta bir sayfadan yardım aldım sizin için bu yazıyı (sayfa daki yazan admin erkekdi bu yüzden birazı erkeklere göre ama güzel bir yaz
ı)
Üniversiteye Başlayacaklara Tavsiyeler Vol.462263432
1. Daha ilk geceden bütün okulu facebook arkadaş listenize eklemeyin. hayvanlığın lüzmu yok.
2. Daha okulu bile görmeden facebook sayfasından iletişim bilgilerini güncellemeyin!!
3. Hemen klasik gitar çalmayı öğrenin, sonra okul bahçesinde çalıp karizma yaparsınız.
Üniversiteye Yeni Başlayanlar İçin Tavsiyeler'e Başlayalım..
Sakın üniversitede kendinizi Mc,Dj Gibi Sıfatlarla Tanıştırmayın.
Gelecek yaz için plan yapmayın muhtemelen yaz okulunda olcaksınız.
Üniversiteyi bitirince işin hazır olmuyor , yalan o ..
Vize-final zamanı herkes sizin dostunuz olacağından dost edinmek icin çabalamayın..
Dışardan gelen arkadaşlar özgürüm diye düşünüp 1 ayın 3 haftası sefalet çekmeyin akıllı olun...
Öğrenci İşlerindeki kadın size gıcık değil onun nefreti tüm dünyaya karşı haberiniz olsun.
Eve çıkınca her gün parti yapacağınızı düşünecek ama temizlik yapacaksınız. Titiz arkadaş edinin..
Millet okulda bmw'yle dolanırken gitarla piyasa yapmaya kalkmayın..
Dönemin başından kalırım/geçerim hesabı yapmayın. Umulmadık hocalar umulmadık notlar verir...
Kitaplarınızı, defterlerinizi kaplamayın, eskilerin gözünde siz çömez olduğunuz için hiç bir olanağa imkan tanımayın..
Eninde sonunda bitecektir buna inanın, umutsuzluğa kapılmayın.
Üniversitede kızlar teklif ediyor sözünü unutun.
Kayanın altında kalın 1.8'in altında kalmayın.
Hocalarınız hakkında facebook'a kötü şeyler yazmayın, bazı üniversitelerde bunun cezası var, sicilinizi karartmayın.
Batak oynamayı öğrenin. Yemek, bulaşık, temizlik, alışveriş faaliyetlerinin tümü batakta batanındır, unutmayın.
Vizeler önemli değil önemli olan finaller diyen büyükleriniz olacaktır. Kanmayın.
2kisiyle arani iyi tutarsan sirtin yere gelmez : fotokopici,bi de sinifin en iyi not tutani..
Efendi Ol. Efendilik her zaman prim yapar. Bak 'Yüzüklerin Efendisine' nasıl gişe yaptı. Olay yüzükte mi? Hayır, efendilikte.
Makarna senin dostundur, arkadaşındır. Makarnayı sev.
Marlboro içiyorsanız paketinden çıkartıp Samsun paketine yerleştirin. Otlakçı sayınız gözle görülür şekilde düşüş gösterecektir.
Saçınızı 'üniversiteye geçtim kızılı'na boyamayın. Arkadaş ortamında bu durum çokça sözedileceği için, bu duruma olanak sağlamayın.
başlar başlamaz birini bulup evlenmeye bak, çeyrek altın 180 olmuş, çabuk!
Eğer yüksekokul kazandıysanız "iki yıllık mı? Hııııı" klişesine hazır olun.
Fotokopiciyle can ciğer kuzu sarması olun, her yıl en az bir kere bir kutu bakava götürmek size 4 yıl paşalar gibi 'baba indirimler' kazandıracaktır unutmayın.
Not almak için alakasız adamlara yavşamayın, not tutuyorsanız kendinizi kullandırtmayın.
bulaşık birikince hepsini banyoya taşıyıp duş başlığıyla yıkayın
"ögrenciyim abi indirim yapamazmisin ?" demagojisini yapmayi unutmayin söylerken kaşları indirin
o ilk günden aşık olduğun kız var ya, onun sevgilisi var. baştan uyarıyorum. çok ağlarsın.
iyi not tuttuğunuzu kimseye söylemeyin
dersi derste dinle... yok ya bu klişeye girmeyelim, çok yalan olur bu tavsiye
okulun ilk günleri ordu gibi gezmeyin çöm olduğunuzu anlamasınlar...
Daha okulu bile görmeden facebook sayfasından iletişim bilgilerini güncellemeyin!!
en az 1tane dövme ve piercing yaptırın
Eve çıkarsanız hergün makarna yersiniz. Eviniz ilk başlarda tertemiz olur sonrası malum.
bir tane böyle en gıcık olduğunuz kız/erkek olacak onunla çok iyi geçinin çünkü o not tutar.
Sana bakmıyor. O kızı diyorum, arkadaki elemana bakıyor, sana değil. Boşuna dersi sallama.
Uyku - Başarı - Sosyal Hayat. Üçünden ikisini seç.
kimseye borç vermeyin.babanızın oğlu bile olsa yok deyin.Kantinciler ve memurlara günaydın deyin
maklube var pilav var sohbet var diyenleri geri çevirme, beleş yemek beleş yemektir. alış buna.
Kızlara sesleniyorum : etrafınızda 3 ve 4. sınıflardan yardım melekleriniz olacaktır. melek değil onlar dikkat
bıyıklı kızlar 1-2 yıla manken gibi olacak. erken rezervasyon fırsatından yararlanın.
"Üniversitede kızlar teklif ediyormuş lan" lafına inanıp hayal kurma ey genç!
sınıfa hoca girince ayağa kalkmayın sakın.
önce bi hazırlığı geçin ondan sonra facebook okul bilgilerinizi güncelleyin.
Hemen klasik gitar çalmayı öğrenin, sonra okul bahçesinde çalıp karizma yaparsınız.
"okulu bitir işin hazır" diyen amcalara, dayılara güvenmeyin ..
Daha ilk geceden bütün okulu facebook arkadaş listenize eklemeyin. hayvanlığın lüzmu yok.
Üniversitedeki sınavlara çalışacağınız kadar ünv. giriş sınavına çalışmış olsaydınız Türkiye derecesi alırdınız . Bu dediğimi unutmayın.