- 2 Ekim 2009
- 1.663
- 135
en mantıklısı o canım. nette bi görürsün. zaten telefon 7-24 elinin altında olacak. ben de çok dikkat ederim bu konuda. bizim lisenin yurdu vardı ben yurtta sadece 1 gün misafir oldum ve o kadar ortak kullandıkları şey var ki taraktan tut diş macunu cımbız rimel ki bu konuda çok hassasım diğer şeylere göre sürmesinler dokunmasınlar belki bencilce ama sevmem ben de öyle şeyleri. huyluyumdur.En nefret ettiğim şey özel eşyalarımın başkaları tarafından kullanılması .En basitinden rimelimi kullandığı için yatılıdayken bir arkadaşı uyramıştım o da bana küsmüştü ,bir rimelle batacak mısın? gibisinden tepki vermişti halbuki söz konusu rimel değil aslında özel eşyalarımın izinsiz kullanılması .Kaldı ki uzmanlar bile uyarıyor havlu,tarak ,cımbız,rujrimel gibi eşyaların ikinci bir kişinin kullanması sağlıksız diye gel de bunu millete anlat. Sağol cnm bu arada laptop götürmeyeceğim sanırım, ailemle görüşmek istersemde internet cafe bulurum herhalde
ben sadece kuzenimin söylediklerini anlattım canım gidersin bi ortalığı yoklarsın götürmek istersen yine götürürsün canım ..