en mantıklısı o canım. nette bi görürsün. zaten telefon 7-24 elinin altında olacak. ben de çok dikkat ederim bu konuda. bizim lisenin yurdu vardı ben yurtta sadece 1 gün misafir oldum ve o kadar ortak kullandıkları şey var ki taraktan tut diş macunu cımbız rimel ki bu konuda çok hassasım diğer şeylere göre sürmesinler dokunmasınlar belki bencilce ama sevmem ben de öyle şeyleri. huyluyumdur.En nefret ettiğim şey özel eşyalarımın başkaları tarafından kullanılması .En basitinden rimelimi kullandığı için yatılıdayken bir arkadaşı uyramıştım o da bana küsmüştü ,bir rimelle batacak mısın? gibisinden tepki vermişti halbuki söz konusu rimel değil aslında özel eşyalarımın izinsiz kullanılması .Kaldı ki uzmanlar bile uyarıyor havlu,tarak ,cımbız,rujrimel gibi eşyaların ikinci bir kişinin kullanması sağlıksız diye gel de bunu millete anlat. Sağol cnm bu arada laptop götürmeyeceğim sanırım, ailemle görüşmek istersemde internet cafe bulurum herhalde
en mantıklısı o canım. nette bi görürsün. zaten telefon 7-24 elinin altında olacak. ben de çok dikkat ederim bu konuda. bizim lisenin yurdu vardı ben yurtta sadece 1 gün misafir oldum ve o kadar ortak kullandıkları şey var ki taraktan tut diş macunu cımbız rimel ki bu konuda çok hassasım diğer şeylere göre sürmesinler dokunmasınlar belki bencilce ama sevmem ben de öyle şeyleri. huyluyumdur.
ben sadece kuzenimin söylediklerini anlattım canım gidersin bi ortalığı yoklarsın götürmek istersen yine götürürsün canım ..
kızlar hangi şehre gidiceksiniz büyük ihtimalle? benim ankara olucak gibi görünüyor. bu ikinci üniversitem ikinci yurt maceram olucak olmasına rağmen yine de çok heyecanlanıyorum ee ne de olsa başka şehir yeni insanlar demek :)
Ailemden 14-15 saat uzaklıktaki yerleri tercih listemin başına yazdım.Hiçbir hazırlığım yok
Kızlar yurtlarda bilgisayar olmaz dimi?Devlet yurdu çıkmaz diyor herkes bana laptop alıp almamak konusunda kararsızım birazda ben saftorik bir tipim eşyalarıma sahip çıkamam heralde yaaa. Liseyi yatılıda okudum saç maşam,kettle'ım, şarj aletim,makyaj malzemelerimin birçoğu,tost makinem bunları çaldırmıştım, gerçi bizim yurtta eşyası çalınmayan yoktu nerdeyse ama benimki fazla olmuştu
bayanlar havlumu bornoz mu öneriosunuz??
ben bir sene son senemde lisenin yurdunda kaldım bornoz kullandım bornoz öneririm
bayanlar havlumu bornoz mu öneriosunuz??
ben bir sene son senemde lisenin yurdunda kaldım bornoz kullandım bornoz öneririm
mum mu bak bnuda ilk kez grdüm)) byagı uzn bi liste olmuş am a smdi bri eksk olsa ihtyc hlnde blmk zr olablr die bn hepsni yklencem gtrcm)evet ben de bornoz almayı düşünüyorum bu arada listemi de aldım kızlar
-bornoz
-saç havlusu
-su bardağı
-kahve fincanı ( bunun yerine termoslu bardakların daha iyi olduğunu söyledi)
-diş macunu
-diş fırçası
-kahve yapma makinası (bunu yakaladıklarında el koyuyorlarmış yurttaki görevliler)
-saç kurutma makinası
-seyehat ütüsü
-1 banyo 1 oda terliği ( bunu kesinlikle unutmayın)
-kirli torbası
-tırnak makası
-törpü
-aseton
-pamuk
-cımbız
-ıslak mendil
-tuvalet kağıdı
-nevresim takımı
-askı ( dolaplar küçük olduğundan oldukca cok askı işimizi görür gibi)
-epilasyon aleti
-el aynası
-lif
-kulak temzileme çöpü
-sıvı el sabunu
-kişisel bakım ürünleri
-tarak
-çengelli iğne ( bunu da verdikleri yatak örtülerini tutturmakta kullanıyorlarmış)
-kilit 2 tane ( biri dolap için diğeri de telefonları şarj ederken dolaba koyuyorlarmış)
-hurç (iç çamaşırlarını koymak için. daha düzenli oluyormuş böyle)
-kanguru (diş macunudur diş fırcasıdır tarak vs vs dolabın içine asıldığında yer kaplamalartı önleniyormuş )
-sabunluk
-mum
-şarj aleti
-mp3
-iç çamaşırı ( çok götürmekte fayda var )
-ağrı kesici ateş düşürücü tarzında birkaç ilaç
-Bolca Çorap
-iğne, iplik
-deterjan ( bana çok saçma geldi ama giymen gereken birşey olduğunda ve yıkamaya veremeyeceğin bi zamanda işinize yarıyormuş)
-makas
-çay,kahve,çatal bıçak,çay kaşığı
-tuz
-sıcak su torbası
kızlar aslında geneli sonradan alınabilecek şeyler belli başlı şeyleri alsak yeter diye düşünüyorum yanımıza boşuna yük etmeye değmez yani sonuçta gideceğimiz yer küçük biyer de olsa kolaylıkla bulabileceğimiz şeyler
evet ben de bornoz almayı düşünüyorum bu arada listemi de aldım kızlar
-bornoz
-saç havlusu
-su bardağı
-diş macunu
-diş fırçası
-kahve yapma makinası (bunu yakaladıklarında el koyuyorlarmış yurttaki görevliler)
-saç kurutma makinası
-seyehat ütüsü
-kirli torbası
-tırnak makası
-törpü
-aseton
-pamuk
-cımbız
-ıslak mendil
-tuvalet kağıdı
-nevresim takımı
-epilasyon aleti
-el aynası
-lif
-kulak temzileme çöpü
-sıvı el sabunu
-kişisel bakım ürünleri
-tarak
-çengelli iğne ( bunu da verdikleri yatak örtülerini tutturmakta kullanıyorlarmış)
-kilit 2 tane ( biri dolap için diğeri de telefonları şarj ederken dolaba koyuyorlarmış)
-kanguru (diş macunudur diş fırcasıdır tarak vs vs dolabın içine asıldığında yer kaplamalartı önleniyormuş )
-sabunluk
-mum
-şarj aleti
-mp3
-Bolca Çorap
-iğne, iplik
-deterjan ( bana çok saçma geldi ama giymen gereken birşey olduğunda ve yıkamaya veremeyeceğin bi zamanda işinize yarıyormuş)
-makas
-tuz
-sıcak su torbası
kızlar aslında geneli sonradan alınabilecek şeyler belli başlı şeyleri alsak yeter diye düşünüyorum yanımıza boşuna yük etmeye değmez yani sonuçta gideceğimiz yer küçük biyer de olsa kolaylıkla bulabileceğimiz şeyler
mum mu bak bnuda ilk kez grdüm)) byagı uzn bi liste olmuş am a smdi bri eksk olsa ihtyc hlnde blmk zr olablr die bn hepsni yklencem gtrcm)
Canım ne güzel sıralamışsın herbişeyleri
Mum ne için gerekli bende anlayamadım,elektrikler gittiğinde falan mı ?
Yurtların jeneratörü yok mudur ?
evet bayağı uzun daha eklenebilir yani
evet elektrikler gittiğinde canım. jeneratör olması gerekir ama eklemiş ben de aklıma gelmedi jeneratör :26:
Kim yaptı canım bu listeyi,arkadaşın mı ?
evet ben de bornoz almayı düşünüyorum bu arada listemi de aldım kızlar
-bornoz
-saç havlusu
-su bardağı
-diş macunu
-diş fırçası
-saç kurutma makinası
-seyehat ütüsü
-kirli torbası
-tırnak makası
-törpü
-aseton
-pamuk
-cımbız
-ıslak mendil
-tuvalet kağıdı
-nevresim takımı
-epilasyon aleti
-el aynası
-lif
-kulak temzileme çöpü
-sıvı el sabunu
-kişisel bakım ürünleri
-tarak
-sabunluk
-mum
-şarj aleti
-mp3
-Bolca Çorap
-iğne, iplik
-makas
-tuz
-sıcak su torbası
bende yurtta kalan biri olarak nerdeyse bunların hepsini almışım diyorum okuyunca anladımhepsi gerekli valla bravo hazırlayana