Üniversiteye giderken gerekli şeyler

O dert maalesef hepimizde var.2 ay sonra başka bir yerde yaşayacak olmak çok farklı bir duygu.:44:
Arkadaşım Kyk yurdunda kalıyordu.Yurtkur'un ayrı nevresimleri varmış onlar dışında kullanıma izin verilmiyormuş.Yastık-yorgan vardır her yurtta.İnternetten devlet yurdu diye arat canım kareli nevresimleri filan var devlet yurtlarında.
Abim de özelde kaldı.Nevresimi kendilerinin götürmesine izin veriyorlar.Yastık-yorganı da vardı.Kettle bile almışlardı hatta anlatıyordu

2 ay sonra bambaşka biyer ve ailemsiz yabancı yerde hiç kalmadım düşüncesi bile zor geliyo bana..
bn özel yurtta kalmayı düşünüyorum canım nevresimi kendim götürürüm dicemde uzak biyer düşünüyorum orayada mecburen uçakla gider gelirim uçaklardada malum valiz sıkıntısı var :S offf çeke çeke bi hal oluyorum

bu kanguru yararlı bişeye benziyo :) nerden bulabilirim bunu :S

bu kanguru yararlı bişeye benziyo :) nerden bulabilirim bunu :S

Ben de hiç yalnız kalmadım bakalım nasıl olacak.Yakın yer olma ihtimali de var benim kısmet artık.
Kanguru çok iyi bişey aradım ama bulamadım.Burda bahsetmişler diktirmekten.Bulamazsan diktirebilirsin istersen canım.

ben de butün gün oturdum bunları okudum yazan herkese çoook teşekkürler:)) kesinlikle çok yararı oldu:)

aydında ya da ıspartada devlet yurdunda kalanlar var mı acaba nasıl oradakilerr merak ediyorum

ben de butün gün oturdum bunları okudum yazan herkese çoook teşekkürler:)) kesinlikle çok yararı oldu:)

aydında ya da ıspartada devlet yurdunda kalanlar var mı acaba nasıl oradakilerr merak ediyorum

sağol canım da diktirmek yada almak için önce dolap ölçülerini bilmek lazım .s

ben çok büyük bir ihtimalle kıbrısa gidicem giderken kışlık kıyafet almam gerekmez herhalde değil mi?

Kızlar, inşallah bu yıl başlayacağım üniversiteye ve maddi olarak en uygunu devlet yurdu olduğu için orda kalmak zorundayım. Ama çevremde herkes devlet yurdunun kötü yanlarından, içindeki insanların uygunsuzluklarından ve her türlü kötü insanlar karşılaşabileceiğimi vs söylüyorlar. Ben bu tür şeylerden çok korkan ve yapı olarak da çekingen bir insanım. Çok korkmaya başladım. Sizce devlet yurdunda kalmamalı mıyım?

Ben devlet yurdunda bir yıl kaldım . İlk yılımdı. Bir sene dayanabildim. Bir odada 8 kişiydik. Gerisini sen düşün artık:) Ama maddi yönden mecbursan kimseyle yakın olma derim sana . Çok farklı bir ortam.

Ben devlet yurdunda bir yıl kaldım . İlk yılımdı. Bir sene dayanabildim. Bir odada 8 kişiydik. Gerisini sen düşün artık:) Ama maddi yönden mecbursan kimseyle yakın olma derim sana . Çok farklı bir ortam.

Özel yurtta kalma lüksüne sahip değilim malesef... Devlete de herkes böyle diyor, bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım biraz da

ben devlet yurdunda 4yıl kaldım ve cok memnundum. arkadasların ıyı olunca her sey cok guzel 6 kısydk odada. 8 kısılık olan odalar yedeklerın gıttıgı odalardı. sonrakpss ıcın 1 ay ozel yurda gectım hıc memnun degıldım ısıgı bıle kapattırıyolardı. arkamızdan sureklı para ıstıyolardı. goren de kacacagız sanar. ozel yurtları hıc sevmedım gunun doldumu kapıya koyuyolar gece gunduz demeden

Aslında her şey arkadaşta bitiyor, onlar iyiyse siz de memnun oluyorsunuz. O zaman dua etmekten başka çarem yok sanırım biraz da şans işi

Aslında her şey arkadaşta bitiyor, onlar iyiyse siz de memnun oluyorsunuz. O zaman dua etmekten başka çarem yok sanırım biraz da şans işi

aynn sans ısı. hatta o kadar cok arkadaslara alısıyotrunuz ki 1 kısı odada olmasa nerede acaba dıye soruyosunuz.bı nevi aile gıbı olnuyor dua et madem yapacak bısey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…