üniversitenin ilk günü...

ilk günler böyle olabiliyor ama zamanla herkes kaynaşır biraz zamana bırakmak gerekiyor bende 1. sınıftayken çok kötü olmuştum yanımda oturan kız bile konuşmamıştı benle sonra herkeş kaynaşmış her sabah okula gitmek ,ç,n sabırsızlanırdım o yüzden biraz zamana bırakın

evet o büyük gün geldi sonunda başladım üni.ye ilk gün beklemediğim kadar iyiydi üni.li olmayı pek bir sevdim tek sorun hocalar derse girmedi başkada sorun olmadı şükürler olsunki ilk gün izlenimlerim bunlar işte :)

canım dert etme ilk gün olan ufak tefek sorunları takma kafana havalı tipler her yerde illaki varlar arada iyi insanlar çıkar mutlaka birkaç gün gözlemle onları tanımaya çalış merak etme yalnız kalmazsın bu arada hangi üni.desin ?

ehh idare eder ama hala ısınamadım kimseye gvenim yok sevgilimden ayrıldm aşk acısı hersey üst üste babamda işten cıktı ouhh ölim bn daha ne olsunn..

ehh idare eder ama hala ısınamadım kimseye gvenim yok sevgilimden ayrıldm aşk acısı hersey üst üste babamda işten cıktı ouhh ölim bn daha ne olsunn..

anladım canım yinede moralini yüksek tut sen iyi düşün ki iyi olsun sevgili olayına çok üzme kendini çünkü üzülen yalnızca biz oluyoruz her zaman babanda inş. en kısa zamanda iş bulur

benim de ilk günlerim güzel geçiyor.her ne kadar her yere 7-8 kişi gitmekten rahatsız da olsam kaydirigubbakcemile3
kızlar merak ettiğim bir şey var.hani ünvlerde sinema topluluğu,edebiyat topluluğu gibi şeyler oluyor ya.bu tarz gruplara nasıl katılıyoruz biliyor musunuz?

ilk günüm güzel geçti
umduğum gibi değildi iyi anlamda diyorum tabi
arkadaş grubu kurduk bile
çok sevdim onları opuyorumnanaktan
gerçi ilk sene görüştüklerine bi daha görüşmüyorsun diyolrlar tecrübeliler ama belli olmaz tabi...

Sadece o gurubun başkanını veya o topluluktan bir arkadaşı buluyorsun, katılmak istdeğini söylüyorsun o arkadaş seni kaydediyor veya o topluluğun toplantısına katılıyorsun, orda senin adını yazarlar, ne görevinde olmak istediğini sorarlar, hatta oylama da yapabilirler işte topluluğuna göre, sık sık toplantı düzenlerler vaktin varsa katılırsın, onların yaptığı etkinliklerde görev alıp aktif bi üye olursun, sana kalmış :))

Ben sinema kulubundeydim ünide.. Bir sürü kısa film çekmiştik :))

Gir gir o topluluklar çok eğlenceli, hem de aktif sosyal bir insan olursun, cvne de yazarsın, şık dururyerimseniben

Son düzenleme:
üniversitede 1 sınıfları hemen tanırsınız sürü halinde dolaşırlar bizde öyleydik üniversitenin ilk gününde yurtta kalmanın faydasından yararlanıp aynı sınftaki kızlarla gitmiştik bazılarında hüzün bazılarıda özgürüm modunda gezer genelde birinci okulun kampüsün içinde gezerler tanırsız hemen
ben en çok derslerin blok şeklinde işlenmesinden sıkılmıştım dersler çok sıkıcı gelmişti
ilk gün tanıştığım arkadaşlarımla çok güzel dostluklar kurdum 4 yıl boyunca ve hep yanımda oldular
ilk günler arkadaş seçiminize dikkat edin hemen samimi olmayın herkese güvenmeyin

kesinlikle kimseye güvenmeyin ilk aylarda hatta yılda ve kendi notunuzu kendiniz tutun belli olmaz veren olur vermeyen olur kalmayın ortalarda:roflol:hm bide erkeklere dikkat edin bence yüzünüze gülüp arkanızdan en adi dedikodunuzu yapma ihtimalleri çok yüksek varlıklar olduğu ispatlanmıştır,sırlarınızı vermeyin bu sonra aleyhinizde kullanılabilir ve kesinlikle bunu şu anda anlamıcaksınız belki ama ben söyleyim ki bunu söyleyen pek olmaz aynı bölümdeki üstlerdeki kişiler notlarınızı yüksek tutun bölümünüz ne olursa olsun yok ben şimdi yatıyım 3.sınıfta çalışırım alttan alırım yükseltirim falan gibi şeylere gelmeyin orası lise değil 1.sınıfta ortalamanız neyse 4yıl sonunda o civarda bitrirsiniz türevdeki gibi sıçramaları unutun yani 1.5tan 3.5yapan kahraman olamaz öyle bir şey mümkün değil hatta 3ten 3.5yapmak bile çook zor benden tavsiyesiyerimsenibenayrıca diğer arkadaşların yorumlarını okudum çok güzel çok doğru şeyler yazmışlar bu engin üniversite kültüründen faydalanın-tatlicadiarzu-

a.s.
teşekkür ederim açıklaman için a.s. katılmayı çok istiyorum.sinemaya aşırı ilgim var.sinemadan anlayan arkadaşlarım olsun istiyorum opuyorumnanaktan

ilk gün okuldaki danışman hocama 'animal' demiştim... hey gidi günler...

Benim kazandigim universitede pek tanidigim kisi yoktu. Okulun ilk gununde sap gibi durmamak icin kiyida kosede mesaj yaziyormus gibi yapiyordum. Arada sirada da sanki birini bekliyormus gibi saate bakiyordum ya da binalarin icine girip cikiyordum. Ilk gun de zaten ders yoktu. 1. sinifin vermis oldugu comezlikle ben de okula gitmistim ve yuksek mercilerden 'ders yok gidebilirsiniz.' anonsu yapilmadan da oradan ayrilmamistim. Aslinda bosuna telas yapmisim. Sonradan anladim ki universitede hickimse kimin ne yaptigini pek umursamiyor. Kampuste tek basiniza da dolassaniz dikkat cekmiyorsunuz. Hatta salkim sacak saclarla daginik bir vaziyette bile okula gelseniz kimsenin umurunda degil. Simdi 3. siniftayim ve cok mutluyum:)

Duymak belki biraz can sıkıcı gelecek yenilere ama hakikaten kendilerini belli ediyorlar.Benim tavsiyem normalmiş gibi davranmaya çalışın.Genelde etrafa çok bakarlar hani kim ne yapıyor ne diyor diye etrafa çok bakarlar hele ki kantinde Allahım ilk gün kantin ful dolar ve yenilerle dolar düzgün oturamazsın o bakıyor bu bakıyor diye rahat hareket edemeyip kantinden çıktığımı hatırlıyorum Bir de sınıftayken öyle herşeye atlamayın birinci sınıftayken bi çocuk laboratuvar gözlüklerine hocam güneş gözlüğü mü demişti sınıf kopmuştu Yani tavsiyen ilk günlerde böyle biraz geride durun herşey oluruna varır zaten.Ama en önemlisi hakikaten arkadaş ...Hemen gideyim arkadaş bulayım yalnız kalmayayım diye ilk gördüğünüze arkadaşım canım cicim diye sarılmayın kimse kendini ilk günlerde belli etmez.Gerekirse yalnız kalın .Kimden ne zarar geleceğini önceden bilmek hiç de kolay değil.Hele bi durun bakın hangi arkadaş size uygun hangisi doğru dürüst zamanla tanırsan o zaman yaklaş dost olmaya başla ama ilk gün kimseye sırf arkadaşım olsun diye sap olmayın derim.Ha illa tek kalmak istemiyorum diyorsan bi gurupta otur kalk konuş kim ne yapıyor diye arkadaşları uzaktan ölçüp tart uzaktan izle yani ama abartıp canım cicim tlf numaranı ver faslına geçmeyin derim .Biraz uzun oldu ama hayat gerçekleri....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…