:lepi:
saol canım ben çok tedrgn we gergn gttm sınıfımı gerçkten bi süre bulamdım ama sonra buldum tbi grdm bi kızn yanına otrdm öle mal gbi gçti ilk ders sonra sağdan soldan konuşrken bya açıldım rahtladım ya güzeldi yani sewdm bn üniwersiteli olmayı:lepi: insallah sennde güzel geçer grçktende çömlük belli oluo elde deillsırnaşık şey
bnm artık 3.günüm olcak alıştım ztn amaa üst sınıflrdan klanlar glio ve çoğunluğu da erkek hırt ediolar insanıalsanaalsanasmile
kalamazlarmı nie onlara kızıyosun(( ben 3 sene alttan ders aldım benim hakkımda da böle düşündü çömler yani (((((((((((((((((((((
bak çöm dedn bna sempatiksalakcinni yok o anlmda deil sen yanlış anlama tbkde kalblrler ama hem kalmşlar derse geç gliolar sonra sürekli hocanın söznü kesip bilmşlk taslıolar sonrada bi bakış atıolar baaaak bliorum gblernden aslnda bşi bldklernden de deil snr bozucu kısım da bu ztn çkıştdada neden bze gldlerse özür diliolar anlmdm amaa üniversteli olmak çok güzell yaaaaa olsunhihoyyythihoyyyt
yaa arkadaşlar o deilde ders seçme rezaleti her okulda var mı çok merak ediyorum, altı üstü bi kağıdı öğrenci işlerine vericez diye 3 saat kuyruk bekledik, her şey neden bu kadar yavaş isyanlardayım, bi öğrenci belgesi için bugün git yarın gel, bi wireless şifresi için günlerce uğraş, oraya buraya sorup dur; valla gına geldi yaa (istanbul üniversitesinden bahsediyorum). tavsiyelerde de bulunmak isterdim ama herkesin zaten dersi başlamış, o yüzden gerek yok:)
o kalaslardan bizim sınıftada var hem kalmış hem sınıfa geç gelio hem derste konusup dersin huzurunu bozuyo gene haklı olan o hocaya sert çıkışmalar bilmişlik taslamalar falann
ilk gün direk arkadaş edindim en iyisi de bu zaten
arkadaşlar faceden falan bulun aynı sınıfta olacağınız insanları, bizim tek-çift-iö şeklindeydi ve 400 kişi aynı amfideydik o yüzden kolay oldu netten ortam yapmak ve zorluk çıkmadı yani...
evet bu tavsiyeye uydum faceden arkadaşlarımı buldum tabi sınıfta onları görüp tanıyabilirsem iyidir :)
nasıl buldun ki o şekilde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?