-
- Konu Sahibi BibLoSuRat
- #1.061
cugıl amca her derde deva zaten bilmediği yok maşallah
geç yawrum geç beni sensiz koma oralarda
Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiin
evet o google yokmu google bide rencide ediyo ay çok utanıyorum
Doğm günü demişkeeeeen ne zamnki hiraaaas
Benmde bugün tam bi ay kaldı aaah 18 sonunda 18 doluyo
bacılarım evet istanbull üni ismini özelden veririm :))) sizden başkaları da okuyoo yaistanbul anadolu yakası yaş 23 burcum paluk yüskelenim akrep ay burcum yigeç heheh sizler anlatın
eheheya ben nye bu kdr küçüğüm öf
bende istanbuldanıııım 18 yaşndayımaynen anadolu yakası bu sene liseyi bitirdim kazandğm üniye gitmiyorm kaşınıyorm işte bakma sen Teraziyim bende hihihi yükselenimdeee oğlaaaaaak
Hirass bende en ideal 25 diye düşünüyorum yani 30 bile olabilir aslnda ben evlilik düşnmüyorm ndense
üniliyim ama ist değil sorun olmaz umarım
gel gel sorun olmaz
nerde okuosun üni.yi? bi de profilndeki yazı, yani "gülüşlerim vardı benim".. beni epey eskilere götrdü.. yıllar önce depresyondayken msn.imde sürekli bu yazardı ve profil foton da feysimde dururdu... şaşırdım birden ikisini sende görünce :44:
evet aynen öle büyük bi tesadüf oldu :)
ankara üni.de okuyorum cnm sinema tv :) son sınıfa geçtim.. seninki ne güzel daha yeni başlangıç hayırlı olsn şimdidenbölüm neydi?
çok özledim o üni heyecanlarını.. bizden geçti artık :97:
çikocum deme öle.. daha çok yeni gitmesi.. yani zamanla düzenini kurcak oturtcak bi çok şeyi.. şuan onun için de belirsizdir bi çok şey.. gitmişken tam anlamıyla hakkından gelmek istiodur bnce ingilizcenin filan..
sen gönlünü ferah tut, seviyorsa seninle bi gelecek düşünüyorsa zaten ilk işi adam gibi tamamlayıp dönecektir..
zamana brak bakalm neler getircek size
canım bakalım görcez işte düzenini oturtamadı yani bi de onun şöyle bi huyu var bi şeyi kafaya takmışsa onu yapana kadar hiç bişeyi düşünmmez gece gündüz onun için uğraşır en iyisini yapmak için.ben de o yüzden hep diyorum benim için de böyle hırs yap gecen gündüzün karışsın
inş söylediğin gibi olur seneye burda kötü şeylerden bahsetmek istemiyorum
senin hazırlıklar nasıl gidiyo gerçi en son ordaki eşyalarım bile hazır demiştin ama heyecan var mı?:82:
birilerinden bi hareket bi romantiklik bi bişeyy yok mu böyle bırakıp gitme en azından canım
çiko bak bu konuda senlik bişiler var sanki:44:
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/465937-o-geri-dondu.html