ben senin başlamadığın üniyi biriteli 2 yıl oldu tek gördüğüm haberler değil senden kat be kat tecrübem var
altını çiziyorum elbette iki insan düzgünce vakit geçirebilir
bende sana başına kötü iş gelecek demedim ailen öğrenirse güvenleri sarsılır dedim ama laftan anlamıyorsun bu kafayla devam et herşeyi olumsuza yor zamanla yaşayıp tanıyacaksın insanları
Ben sana hiç bir kötü bir şey söylemedim. Egem hanıma da. Ama burada benim hakkımda kötü yorum yapan kişiler için söyledim. Egem hanım da aynı şeyi söyleyebilir. Ben ona hiç sert çıkmadım. Sana da. Sadece nasıl görebilirim demiştim. Hem ailemle aram açılmasın neden bu saatte dışardasın diye. Hem de Ben istediğime kavuşabileyim diye. Ben kanunlar önünde kendi kararlarımı verebilen biriyim. Bu da benim en doğal hakkım. Ailem beni iyi bilir. Ben öyle bir şey yapmam.
Tabii bayan. Size saygılı olmamı istemiyorsanız siz bilirsiniz. Ben sadece Ailemden bunu gördüm.
Peki o zaman. Zamanı bekleyip insanları tanımaya başlayayım. Nasıl olsa iyi ortamı da, kötü ortamı da ben yaratırım.
tabiiki saygısız değilsin,çoğu kişden çok daha ılımlı cevaplar verdin.ailene saygı duydum ama hala da ailenden gizli iş yapmamanı istiyorum,hadi babanı geç,annenden hiç bir şeyini gizleme
ben gördüklerimi seninle ilşkilendirmeden yazdım
sana olan yorumum ailen öğrenirse güvenleri sarsılır buydu
bende sevgilimin evine gittim
neyse bu konuya yorum yaparak zaman kaybettim çünkü karşımda her lafı suçlamak olarak algılayan biri var.
Ben sana hiç bir kötü bir şey söylemedim. Egem hanıma da. Ama burada benim hakkımda kötü yorum yapan kişiler için söyledim. Egem hanım da aynı şeyi söyleyebilir. Ben ona hiç sert çıkmadım. Sana da. Sadece nasıl görebilirim demiştim. Hem ailemle aram açılmasın neden bu saatte dışardasın diye. Hem de Ben istediğime kavuşabileyim diye. Ben kanunlar önünde kendi kararlarımı verebilen biriyim. Bu da benim en doğal hakkım. Ailem beni iyi bilir. Ben öyle bir şey yapmam.
Tabii bayan. Size saygılı olmamı istemiyorsanız siz bilirsiniz. Ben sadece Ailemden bunu gördüm.
Peki bayan. Değerli zamanınızı alıp konumdan gidebilirsiniz. Zira her lafı suçlamak olarak algılıyormuşum ya. Bunu da öyle anladım.
burası bir forum gidip gitmeyecğime ben karar veririm
sen işine gelmediğinde insanları kovamazsın bayan.
Ailen seni iyi biliyorsa haberleri olsun o zaman sen de onlardan gizli saklı işler çevirmek zorunda kalma..
Eskişehir'e gideceğini ve kız arkadaşının evinde kalacağını açık açık söyle o halde..
Neden arkalarından iş çevirmek istiyorsun ki?
güvendiğin bi arkadaşına versen kartı arada gir çık yapsa olmaz mı
Burda konu sahibesinin istediği gibi bir cevap vermişsiniz ama bu dedğiniz şey anlaşılırsa yurttan atılır kapının önüne konur.Bizzat arkadaşlarımdan gördüm.Hep birlikte yalvarmasaydık ortada kalmıştı kalmazdı gerçi birimiz alırdık eve ama atılması olayı hiç kolay değil bu olay devlet yurdunda yaşandı hem.
Herkese burdan ortak cevap verip bir daha cevap vermeyeceğim. Bütün gün bunları düşünmekten sinirim bozuldu ki burda kimsenin kalbini kırmak istemedim ama kalbimi kıranlar oldu.
Ben sevgilimin evinde kalıcam demedim, sadece görüşmekten bahsetmiştim. Arkadaşımın evinde kalacaktım zaten. Hem kalsam da afedersiniz illa bir şey olacak değil ya. 4 yıl ya 4 yıl. Biz 4 yıl boyunca parkta kumdan kaleler yapmadık heralde. Biz de bir öğlen saatinde evde yalnız kaldık. Ama o aklınızdan geçen hiç bir şey yapmadık. Oyun oynadık, tavla oynadık. Menemen yaptık. Şarkı söyledik, ne bileyim film izledik. İlla karşı cinsler yalnız kaldığında cinsellik düşünülmesini anlayamıyorum. O bana bu zamana kadar bırakın öyle bir teklifi öyle bir konu bile geçmedi aramızda. Ateşle barut yanyana durmaz diye saçma bir laf daha duymadım. Sonuçta o da ailesinden düzgün bir ahlak almış. Sonuçlarının ne doğuracağını biliyor. Ben de tabii ki. O okuldayken ben Lisedeydim ve biz neredeyse 1 yıl görüşmedik. Ben gecelerce ağladım özlemimden, o da ağladı. Bizim tüm düşüncemiz sadece birlikte rahat bir vakit geçirmekti. Annem sevgilimi biliyor. Atıyorum saat 5de burda ol dediğinde ben evde olurdum. Kış yaz fark etmez ben öğlen 5i hiç gezmedim ve sevgilimle gece yıldızlara bakmayı hep istedim. Ve burda gizlilik saklılık önemli mi? Evet önemli. Ama bunda ebeveynimin suçu yok mu? Onlar benim üstümde bu kadar baskı kurmasa ben kaçmanın yollarını arar mıydım. Bariz örnek kalacağım yurt.
Benimki masumane bir soruydu. Olayların bu raddeye geleceğini düşünmemiştim. İnsanların düşünceleri farklılık gösterir, kimi doğal karşılar diğeri de benim için ahlaksız der. Ben herkesin düşüncesini saygıyla karşılıyorum. Ama ben kendimi biliyorum, ailem biliyor. En en önemlisi, ALLAH beni biliyor. Sanırım sorun da yok?
Yurt için öneri ve fikirlerini sunanlara da teşekkür ederim, dediklerinizi uygulayacağım :)
Ve burada iki yorum okudum. Cemss'in annesi burda olsaydı da görseydi diye. Kimsenin kalbini kırmak istemiyorum, ama bu kadarı da yetti. Benim aile sorunlarıma daha adlarını bilmediğim hiç bir insan karışamaz. Sadece bir soruydu. Ahlaksızmışım gibi davranmayı kesin lütfen. Burda kendimi kimseye açıklamak mecburiyetinde değilim.
ben hece ye sormak istiyorum.anladığım kadarıyla kızı ya da kızları var.benim kızım yok belki anlayamıyorum ya da empati kuramıyorum
hece,kızın senden gizli yurttan kaçma planları yapsa ve öğrensen ne düşünürsün,gerçekten merak ediyorum.çünkü ben çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?