herkesin sevgisi olabilir ama üniversiteyi kazanmış bir gencin ailesinin tek dileği kızlrını okutmaktır
sevgiliylede görüşülür ama belli çerçevede ailene karşı mahcup olacağın şekilde değil
ortaya çıkarsa yurttan kaçsan mesela hiçbirtürlü sana güvenmeyecekler
üni yıllarımda çevremde gördüğüm kızların çoğu kusura bakmayın ama tasmasından kurtulmuş gibiydi
heyecanla tanımadığım erkekle yattım diye sohebtlerine şahit oldum
para karşılığı birlikte olmaya başlayanlara çok çok acı
erkekler o kadar değil zaten baskı altında olmadıkları için
kızların ailesi okumaları için gönderiyor...sevgilinde olur elbet ama..yutttan kaçıp başka şehirlere gitmek büyük hata..
Konu sahıbın soyledıgı yapmak ıstedıgı sey masumca . sıze masumane bı soru sormus .
ama siz konuyu KENDINI PARAYLA SATAN , ERKEKLERLE YATAN YOLDAN ÇIKAN VE ÖĞRENCI EVLRININ GENELEV oldugunu solemıssınız .
NE ALAKA ! konu sahıbıyle ne alaka ?.
Evet o anlattınız tıplerden okulumda okadar çok kkı unludurler yanı . AMA bende o okulda okuyorum bende evde kalıyorum benımde sevgılım var eve de gdıoruz bırlıkte ama dedıklerınızın hıc bırını yapmıyorum aksıne erkekler benımle konusrken 1 adım gerıde durur yanı demek ıstedıgım bu kadar abartılcak bısey sölememiş konu sahıbı . hee evet suda varki en azından annesıne soylerse daha çok içi rahat eder.