• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversiteli ablalarım, kardeşlerim. Bu benim için büyük bir dert!

Aslında bu konuda ailenin çocuklarına baskı kurmasıyla çocuklarının arkasında olması karıştırılıyor.
Eminim bu tür düşünen insanların da aileleri çocuklarının arkasındadır,onlara destektir.
Anne-baba var olduğu sürece çocuklarının yanında olur,çocuk 50 yaşına da gelse ailenin desteği kaybolmaz.
Ama iş kendini korumaya gelince
Çocukken çocuğu anne korur.
Üniversite çağına gelmiş bir insan kendini ne kadar koruyabilirse ailesi onu o kadar korur.
Ama kişi ebeveynlerinin yaşına yaklaştığında ailesi onu,kişinin kendini koruyabildiği gibi koruyamaz.
Arkasında olmak ayrı,korumaya çalışmak için baskı kurmak ayrı şeyler.

sevgilin senin şehrine gelip bi yerlerde kalabilir
gündüz görüşürsünüz yurttada problem olmaz
kızların çoğu senin gibi malesef üniversiteyi rahata ulaşma yeri olarak görüyor
ben ailemle yaşadım ünide ama arkadaşlardan biliyorum
o öğrenci evleri k.bakmayın bazıları genelevden beter

Herşeyi zamanı ve yeri geldikçe yaşıyorum.Tabiki bazen birşeyler yolunda gitmiyor olabilir ama zamanla onlarda yoluna giriyor.Sabredince herşeyin en iyisi ve en güzelini yaşarım.Anne babamın hayırlı duasını alırım.Birilerini memnun etmek benim içimi rahatlatır daima onların güler yüzünü görmek beni mutlu eder..Gayet sosyal isyanım birçok yeri gezmişimdir herşey yeri ve zamanında yaşadım .Şuan belki hayatımda üzüldüğüm sıkıntı duyduğum şeyler olabilir ama elimden gele herşey yapıyor ve eğitiyorum.Mutsuz sıkıntılı anlar yaşamazsak mutlu anlarımızn kıymetini anlayamayız kii...Hep kendimi mutlu etmekten korkarım .Hayatta da çok insna tanıdım.Feryadım bu yüzden hanımlar..Dünyayı ben düzeltcek değilim ya neyse mutlu kalın herşey gönlünüzce olsun :))

Öncelikle iyi niyetinizden süphe duymuyorum, sizin de hayatınızın hayal ettiğiniz gibi gitmesini dilerim , ama mükemmel hayatın sadece mutlak doğrular ve mutlak yanlışlardan oluştuğu, o mutlak doğruları gerçekleştirirsek mutluluğa ulaşacağımız, hatta tamamen sizin doğrularınızla ilerlersek Dünyayı düzeleceğimiz fikri gerçeklikten çok çok fazla uzak.

Ve bu gerçeklikten uzak fikri %100 doğruymuş gibi ortaya atıp, size katılmayan ya da sizin doğrularınızla yaşamayan insanları ergenlikle, bilmiş bilmiş konuşmakla, uçmakla vs. suçlarken sizin denemediğiniz, size göre yanlış şeyler yapan insanları kategorize ederken o kadar da iyi niyetli görünmeyebilirsiniz.

Mesela her şeyin bir zamanı ve yeri olduğuna inanmayan bir insan olarak ben sadece kendimi mutlu etmeye çalıştığımı veya ailemi incittiğimi hiç sanmıyorum. Evet ailem beni okutmak için çaba ve para harcıyor belki kendi harcamalarından kısıyorlar, bende bunun karşılığında okuyorum sonuç olarak. OKulumu bitirememem dışındaki direkman onlara karşı olmayan herhangi bir davranışım ya da hatam fedakarlıklarını boşa çıkartan bir nankörlük değildir asla.

Tabiki aldığım her kararım muhteşem olduğunu ve mükemmel bir hayat yaşayan mükemmel bir insan olduğumu idda etmiyorum. Ama en azından kararlarımı ailemin ya da komşu teyzelerinkileri değil kendi isteklerimi gözönünde bulundurarak aldığım, hata yaparsam en azından başkalarınınkileri değil kendi hatalarımı yaptığım için belli bir miktar saygıyı hakettiğime inanıyorum.

Son düzenleme:
Ne güzel imreniyorum sizin gibi sıfır hatayla hayatını dolu dolu yaşayan insanlara!:)

Siz dediniz "Oğlum evden uzakta okusaydı üniversiteyi her anını görüntülü telefonla takip ederim" diye. Bu çocuğunun arkasında olmak değil onun hayatına ipotek koymak demektir. Elbette onların tırnağına bile zarar geleceği düşüncesi bir anne için düşünmesi bile korkunç bir şeydir ama evlatlarımızın "altına araba, cebine harçlık koymak" yerine zamanında sevgi, saygı ve en önemlisi vicdan koysaydık kalplerine sonrasında hafiyeliğe hiç gerek kalmazdı:)
Kayıp kızlar, ölü bulunan gençler gibi çok uç örnekler veriyorsunuz ama annesinin kucağında can veren evlatları unutuyorsunuz.. Ayrıca sanırım iyi takipcisisiniz o kızın o halde kurduğu yanlış arkadaşlıkların ve ilişkilerinde buna neden olduğunun farkındasınızdır. Bunda suç kimde farkındamısınız? Lise döneminde evladını dizinin dibinden ayırmayan annne babalar da. O çocukların yıllardır bastırılmış duyguları bir anda ortaya çıkıyor ve sonuç bu! Yapmayın etmeyin şu çocukların başkalarının hayatını yaşamasına neden olmayın..

Ha bu arada söylemesem içimde kalacak:) Yanlış anlama incitmek için söylemiyorum ama umarım ilerde kızım sizinki gibi korumacı(!) bir annenin evladı ile hayatını devam ettirmek istemez:)

ben hata yapmadım diye niye eksik bir hayat yaşamış olayım ki.ben istediğim hayatı yaşadım ve yaşıyorum.yaşayabileceğim en iyi hayatı yaşıyorum hatta allaha şükür.çocuklarımın arkasında olmam onların özgüvenini zedelemez,onlara güç verir,destek verir.çocuklarım altın kafeste değil,bilakis hayatın içinde.çalışarak okuyorlar işlerinin başında ve gayet sosyal çocuklardır.gidecekleri yere giderler.gezecekleri yeri de gezerler.kız arkadaşları ile bize de gelirler,birlikte zaman geçiririz.ama onları kontrol altında da tutarım.zaman kötü.sonra ben ağlacağıma,şimdi böyle davranırım:50:2 senedir kayıp kız hala bulunamadı.halbuki o da üniversite için

çıkmıştı evden.:50:

haaa çocuklarım 50 yaşına da gelse yaşadığım sürece de hep arkalarında olup,her gün arayıp seslerini de duyacağım:)

Bu konuyu dert edinmen doğal bir şey. Fakat ilişkinin 4 yıldır devam ettiğini yazmışsın. 18 yaşında bile olsan 4 yıl demek, ilişkide birçok şeyin oturmuş olması demektir
Kimse durduk yere 4 yıl başka bir insanı çekmez, belli ki ortada bir aşk var
Söylediğin konunun bir çaresi olup olmadığı ancak okulun başladığında öğrenebilirsin... önce biraz arkadaş edin bakalım. hem üniversite ve yurt ortamında birbirini idare etmek kutsal bir görevdir :) herkes birbirini idare edecek, seni de idare edecek ve yardım edecek birileri mutlaka olacak..
kaldı ki olmasa bile, dediğim gibi 4 yıllık ilişki aklı başında bir ilişkidir. ve aşk dediğin engel tanımaz.. hem teknoloji gelişti, internet, telefon bir şekilde idare ettirirsiniz...
bu şekilde ilişki sürdüren çok insan var çevrede. :16:

Srununa bi care olamayacagim ama senin yurt nasil bir yurt sasirdim yani
Ben de ozel yurtta kaliyorum ama 1 hafta gelmedem kimse farketmez yani :27:
Tamam biz de kartla giris cikis yapiyoruz filan da ne biliyim farkedilmiyor yani
Sen hele bi git ortami bi gor bakalim
O kadar disiplin sadece laftadir belki de
Ailelerin ici rahat etsin diye formalitedir belki :27:

Son düzenleme:
Ne güzel imreniyorum sizin gibi sıfır hatayla hayatını dolu dolu yaşayan insanlara!:)

Siz dediniz "Oğlum evden uzakta okusaydı üniversiteyi her anını görüntülü telefonla takip ederim" diye. Bu çocuğunun arkasında olmak değil onun hayatına ipotek koymak demektir. Elbette onların tırnağına bile zarar geleceği düşüncesi bir anne için düşünmesi bile korkunç bir şeydir ama evlatlarımızın "altına araba, cebine harçlık koymak" yerine zamanında sevgi, saygı ve en önemlisi vicdan koysaydık kalplerine sonrasında hafiyeliğe hiç gerek kalmazdı:)
Kayıp kızlar, ölü bulunan gençler gibi çok uç örnekler veriyorsunuz ama annesinin kucağında can veren evlatları unutuyorsunuz.. Ayrıca sanırım iyi takipcisisiniz o kızın o halde kurduğu yanlış arkadaşlıkların ve ilişkilerinde buna neden olduğunun farkındasınızdır. Bunda suç kimde farkındamısınız? Lise döneminde evladını dizinin dibinden ayırmayan annne babalar da. O çocukların yıllardır bastırılmış duyguları bir anda ortaya çıkıyor ve sonuç bu! Yapmayın etmeyin şu çocukların başkalarının hayatını yaşamasına neden olmayın..

Ha bu arada söylemesem içimde kalacak:) Yanlış anlama incitmek için söylemiyorum ama umarım ilerde kızım sizinki gibi korumacı(!) bir annenin evladı ile hayatını devam ettirmek istemez:)

evet halen de diyorum.kendisine de söyledim.her anından haberdar olmak isterim.devir kötü.kendi çocuğunun iyi,ahlaklı olması yetmiyorki:34:
bu benim doğrum,sizinki de sizin doğrunuzdur.bunu sorgulamanın anlamı yoktur.ben konu sahibinin daha okula başlamadan kaytarma düşünmesine üzüldüm.annesine anlatamadığı herşey yanlıştır çünkü.2 oğlumun da kız arkadaşları var ve kızların anneleri de kızlarının gezmelerinden haberleri vardır.bize geldiklerinde de özellikle uyarırım annenize haber verin diye.babalar herşeyi bilmek zorunda değil ama anneler bilmeliler.:34:
ayrıca allah gönlünüze göre dünür versin inşallah:ssz:gerçi keçinin sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş:1:

Gelen yorumları tahmin ettiğimden okumadık fakat bir şey sormak istiyorum.Siz hangi şehirde öğrenim göreceksiniz ve sevgiliniz hangi şehirde?

Ben yatağımı da toplayabiliyorum, karnımı da doyurabiliyorum (: oğlunuzu bilemem. Babannem 16 yaşında evlenmiş ve 18 yaşında kucağında amcam varmış.Eskiden genelde böyleymiş.18 yaşında eğer bir insan yeni doğmuş miniminnacık bir bebeğin sorumluğunu alabiliyorsa, yapamayacağı şey yoktur.Evet 18 olunca büyüdüm.Ama bilmediğim, öğrenmem gereken çok şey var.Siz benden daha çok şey öğrenmiş olabilirsiniz ama siz tam olarak hayatı tanıyor musunuz? Öğrenmediğim bir şey kalmadı tamam diyebilir misiniz? Ben de yaşayarak öğreneceğim, ama bu kendi başıma hayatımı idare edebilecek olgunluğa erişemediğimi göstermez.Allah korusun; başlarına bir şey gelirse ne olacak ? Annem babam artık yok diye o bar senin bu bar benim gezecek miyim ?(bunu yanlış olduğu için söylemiyorum, sadece bizim aile yapımıza uygun değil) Tabii ki hayır.Ailem bana doğruyu yanlışı gereken biçimde öğretti.Onlar kontrol etse de etmese de bunları yapmam ben zaten.Ailem artık bana gidemezsin edemezsin demiyor; gitmesen olmaz mı ? gitmesen benim içime daha çok sinecek, ama sen bilirsin tarzı şeyler söylüyorlar ve ben onları kıramıyorum. Önce okul demişsiniz ben okulumu bitirdiğimde 25 yaşımda olacağım; hata yapmamak için yaşamayarak en güzel günlerimi geçirmek istemem.Sevgilimin elini tuttuğumdaki heyecanımı, gözlerine bakmayı yaşamamış olmak istemezdim mesela.Gece dışarı çıkıp onunla yıldızları da izlemek isterim mesela.Sizin hata olarak görüp, konu sahibini ayıpladığınız şeyler yani.Bunları yaşarken başıma bir şey de gelebilir evet, ama ailemle de olsam eğer ölüm o ana yazılmışsa değiştirebilir misiniz ? Onların yanında sürekli güvende olacağımın garantisi var mı ?Ya da o sürekli bahsettiğiniz gece sevgilileriyle çıkıp ölen kızlar evde ölselerdi daha mı az acı olacaktı yani ?

tebrik ederim canım:16:diğerlerini boşveriyorum da elbette evlat ne şekilde ölürse ölsün çok acıdır.farkeden birşey olmaz ama açıkçası çocukların yataklarında olmasını tercih ederim:50:

sevgilinle nasıl görüşürsün bilmiyorum ama ailenden gizli saklı hiçbir şey yapmamanı tavsiye ediyorum:31:

bi başla gör bakalım yurt ortamını, okul ortamını.. ondan sonra kendi planını kendin yaparsın merak etme.. her yurdun sistemi farklıdır, o yüzden kimse sana şöyle yap böyle yap diyemez burada..
ben 9 yıldır yurtlarda kalıyorum ve hayatta kaçılmaz, çıkılmaz denen yurtlardan insanların binbir çeşit yöntem bularak çıktıklarına şahit oldum..sıfır risk midir?hayır.. böyle bir şey yapacaksan her türlü risk alırsın.. ama bence bunu ilk haftalarda yapma, hem yurdun düzenine bir alış, iyice ören, hem de aileni huzursuz edecek bir davranışta bulunma ilk zamanlardan, olur da daha başında bir hatanı yakalarlarsa eminim sonrası senin için çok daha zor olur..

Ölüm saati bellidir,asla değişmez.:6:

O kişiler o gün zaten öleceklerdi.

İki seçenek vardı belki.

Onlar tercihlerini yaptılar ve ölüm onları orada yakaladı.:6:

Yani sevgilileriyle gezmeselerdi de onlar o gün öleceklerdi.:34:

Olay ''Allah cezalarını verdi.''noktasına gelmesin.:8:

Hüküm Allah'a aittir.:42:

Ölüm saati bellidir,asla değişmez.:6:

O kişiler o gün zaten öleceklerdi.

İki seçenek vardı belki.

Onlar tercihlerini yaptılar ve ölüm onları orada yakaladı.:6:

Yani sevgilileriyle gezmeselerdi de onlar o gün öleceklerdi.:34:

Olay ''Allah cezalarını verdi.''noktasına gelmesin.:8:

Hüküm Allah'a aittir.:42:

ben zaten gitmeseler ölmezlerdi diye bir tabir kullanmadım.elbette ölüm saati değişmez.daha önce de yazdım.ölüm gerçekten çok büyük acı,o ailelerin çaresiz çırpınışı da çok acı ama keşke kendi yataklarında olsaydı:50:

Henüz çocuğum yok ama eğer Rabbim kısmet ederse bir gün anne olursam sanırım çocuğumun böyle bir konu açmasına çok üzülürdüm :26:
Mesele senin sevgilinle birbirinize olan aşk ya da geleceğe yönelik ne kadar ciddi olduğunuz değil..
Mesele ailenizden gizli saklı işler çevirmeniz...
Eğer çok istiyorsan görüşmek, sevgilin senin yanına gelsin..
Ama anladığım kadarıyla sevgilin evde kalıyor ve sen onun evinde kalmak için bizden fikir istiyorsun..
En güzel en tatlı çağlar ama lütfen meşru olmayan ailenizden gizli saklı şeyler yapmayın ayağınıza bulaşır...

Henüz çocuğum yok ama eğer Rabbim kısmet ederse bir gün anne olursam sanırım çocuğumun böyle bir konu açmasına çok üzülürdüm :26:
Mesele senin sevgilinle birbirinize olan aşk ya da geleceğe yönelik ne kadar ciddi olduğunuz değil..
Mesele ailenizden gizli saklı işler çevirmeniz...
Eğer çok istiyorsan görüşmek, sevgilin senin yanına gelsin..
Ama anladığım kadarıyla sevgilin evde kalıyor ve sen onun evinde kalmak için bizden fikir istiyorsun..
En güzel en tatlı çağlar ama lütfen meşru olmayan ailenizden gizli saklı şeyler yapmayın ayağınıza bulaşır...
:46::46::46:
bende cems in annesinin böyle bir olayı duyduğunda ne tepki vereceğini merak ediyorum:34:

keşke annesi buraya üye olsa:34:

Öncelikle iyi niyetinizden süphe duymuyorum, sizin de hayatınızın hayal ettiğiniz gibi gitmesini dilerim , ama mükemmel hayatın sadece mutlak doğrular ve mutlak yanlışlardan oluştuğu, o mutlak doğruları gerçekleştirirsek mutluluğa ulaşacağımız, hatta tamamen sizin doğrularınızla ilerlersek Dünyayı düzeleceğimiz fikri gerçeklikten çok çok fazla uzak.

Ve bu gerçeklikten uzak fikri %100 doğruymuş gibi ortaya atıp, size katılmayan ya da sizin doğrularınızla yaşamayan insanları ergenlikle, bilmiş bilmiş konuşmakla, uçmakla vs. suçlarken sizin denemediğiniz, size göre yanlış şeyler yapan insanları kategorize ederken o kadar da iyi niyetli görünmeyebilirsiniz.

Mesela her şeyin bir zamanı ve yeri olduğuna inanmayan bir insan olarak ben sadece kendimi mutlu etmeye çalıştığımı veya ailemi incittiğimi hiç sanmıyorum. Evet ailem beni okutmak için çaba ve para harcıyor belki kendi harcamalarından kısıyorlar, bende bunun karşılığında okuyorum sonuç olarak. OKulumu bitirememem dışındaki direkman onlara karşı olmayan herhangi bir davranışım ya da hatam fedakarlıklarını boşa çıkartan bir nankörlük değildir asla.

Tabiki aldığım her kararım muhteşem olduğunu ve mükemmel bir hayat yaşayan mükemmel bir insan olduğumu idda etmiyorum. Ama en azından kararlarımı ailemin ya da komşu teyzelerinkileri değil kendi isteklerimi gözönünde bulundurarak aldığım, hata yaparsam en azından başkalarınınkileri değil kendi hatalarımı yaptığım için belli bir miktar saygıyı hakettiğime inanıyorum.

Bir anne -baba yalan söylemeyin onlardan gizli birşey yapılmaz lafından konu nerelere geldi hanımlar....Hayatımda tanıdığım bir baba bedduası almış birde baba duası almış örnek iki tanıdığım var ordan yola çıkmıştım.Kastediğim cinsellik falan değilde zaten kimseye düşmez bunu kastetmek ..anlatmak istedğim yalanlarla kurulu bir hayat yaşamaktı..her neyse benim kesin doğruarım yanlışlarımda yok

YALAN SÖYLEMEMEK ne kadar gerçeklikten uzaksa..Tabi bir aileye göre yanlış olan diğer aileye göre yanlış olmayabilir katılıyorum..Herkes yaşadığı ortama göre cevap veriyor..Ona göre cevaplar veriliyor netice de

Öncelikle bende gidip direk annemin babamın isteğini değil sadece tecrübelerini danışıyorum .Bir yerle sözleşme yaparken mesala nasıl avukata danışıyorsak o işin nasıl yüreybilceği konusunda ÖNGÖRÜ almak mesala

Konunun özeti AİLEMİZE YALAN SÖYLEMEDEN BİRŞEYLER YAPMAK

Son düzenleme:
herkesin sevgisi olabilir ama üniversiteyi kazanmış bir gencin ailesinin tek dileği kızlrını okutmaktır
sevgiliylede görüşülür ama belli çerçevede ailene karşı mahcup olacağın şekilde değil
ortaya çıkarsa yurttan kaçsan mesela hiçbirtürlü sana güvenmeyecekler
üni yıllarımda çevremde gördüğüm kızların çoğu kusura bakmayın ama tasmasından kurtulmuş gibiydi
heyecanla tanımadığım erkekle yattım diye sohebtlerine şahit oldum
para karşılığı birlikte olmaya başlayanlara çok çok acı
erkekler o kadar değil zaten baskı altında olmadıkları için
kızların ailesi okumaları için gönderiyor...sevgilinde olur elbet ama..yutttan kaçıp başka şehirlere gitmek büyük hata..

Son düzenleme:
:46::46::46:
bende cems in annesinin böyle bir olayı duyduğunda ne tepki vereceğini merak ediyorum:34:

keşke annesi buraya üye olsa:34:

Ne tepki vereceğini az buçuk tahmin ediyorum...
Öyle olmasa annesi babası güvenliğin bu kadar mükemmel olduğu bir yurda sokmak istemezlerdi herhalde :31:

evet halen de diyorum.kendisine de söyledim.her anından haberdar olmak isterim.devir kötü.kendi çocuğunun iyi,ahlaklı olması yetmiyorki:34:
bu benim doğrum,sizinki de sizin doğrunuzdur.bunu sorgulamanın anlamı yoktur.ben konu sahibinin daha okula başlamadan kaytarma düşünmesine üzüldüm.annesine anlatamadığı herşey yanlıştır çünkü.2 oğlumun da kız arkadaşları var ve kızların anneleri de kızlarının gezmelerinden haberleri vardır.bize geldiklerinde de özellikle uyarırım annenize haber verin diye.babalar herşeyi bilmek zorunda değil ama anneler bilmeliler.:34:
ayrıca allah gönlünüze göre dünür versin inşallah:ssz:gerçi keçinin sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş:1:

Size gözlerımle sahıt oldugun bısey anlatıcam . yurtta aynı daırede kaldımız 3 oda yanımdakı kız hastaydı.
obsesif. şizofren baslangıcı kız 24 yasındaydı ama yenı unı gelıyordu cunku 18 yasındayken okulu okuyamayıp kaydını dondurmustu bir gun cesaret edıp kıza sordum neden dıe oda bana aynen sunu söyledi .

18 yasındaydım okuyamadım cunku annem bu yasıma kadar hep pesımdeydı onsuz hıc bısey yapmadım onsuz yemek yemedim vs.
hasta oldum cunku ben bagımlıydım yasim buyuk olmasına ragmen beynımde bırseyler eksıktı cunku zamanında herseyı annem dusunuyordu benım yerıme herseye o karar verirdi .

sonuc ne bılıyormusunuz ? 24 yasında ömur boyu agır haplar kullanmaya mahkum yapayalnız hıc bır arkdası olmayan ve hasta oldugu heryerden belli olan bır genc kız bır ınsan ..

yurt kızları olarak içimiz hergun acımıştı.

Herkese burdan ortak cevap verip bir daha cevap vermeyeceğim. Bütün gün bunları düşünmekten sinirim bozuldu ki burda kimsenin kalbini kırmak istemedim ama kalbimi kıranlar oldu.

Ben sevgilimin evinde kalıcam demedim, sadece görüşmekten bahsetmiştim. Arkadaşımın evinde kalacaktım zaten. Hem kalsam da afedersiniz illa bir şey olacak değil ya. 4 yıl ya 4 yıl. Biz 4 yıl boyunca parkta kumdan kaleler yapmadık heralde. Biz de bir öğlen saatinde evde yalnız kaldık. Ama o aklınızdan geçen hiç bir şey yapmadık. Oyun oynadık, tavla oynadık. Menemen yaptık. Şarkı söyledik, ne bileyim film izledik. İlla karşı cinsler yalnız kaldığında cinsellik düşünülmesini anlayamıyorum. O bana bu zamana kadar bırakın öyle bir teklifi öyle bir konu bile geçmedi aramızda. Ateşle barut yanyana durmaz diye saçma bir laf daha duymadım. Sonuçta o da ailesinden düzgün bir ahlak almış. Sonuçlarının ne doğuracağını biliyor. Ben de tabii ki. O okuldayken ben Lisedeydim ve biz neredeyse 1 yıl görüşmedik. Ben gecelerce ağladım özlemimden, o da ağladı. Bizim tüm düşüncemiz sadece birlikte rahat bir vakit geçirmekti. Annem sevgilimi biliyor. Atıyorum saat 5de burda ol dediğinde ben evde olurdum. Kış yaz fark etmez ben öğlen 5i hiç gezmedim ve sevgilimle gece yıldızlara bakmayı hep istedim. Ve burda gizlilik saklılık önemli mi? Evet önemli. Ama bunda ebeveynimin suçu yok mu? Onlar benim üstümde bu kadar baskı kurmasa ben kaçmanın yollarını arar mıydım. Bariz örnek kalacağım yurt.

Benimki masumane bir soruydu. Olayların bu raddeye geleceğini düşünmemiştim. İnsanların düşünceleri farklılık gösterir, kimi doğal karşılar diğeri de benim için ahlaksız der. Ben herkesin düşüncesini saygıyla karşılıyorum. Ama ben kendimi biliyorum, ailem biliyor. En en önemlisi, ALLAH beni biliyor. Sanırım sorun da yok?

Yurt için öneri ve fikirlerini sunanlara da teşekkür ederim, dediklerinizi uygulayacağım :)

Ve burada iki yorum okudum. Cemss'in annesi burda olsaydı da görseydi diye. Kimsenin kalbini kırmak istemiyorum, ama bu kadarı da yetti. Benim aile sorunlarıma daha adlarını bilmediğim hiç bir insan karışamaz. Sadece bir soruydu. Ahlaksızmışım gibi davranmayı kesin lütfen. Burda kendimi kimseye açıklamak mecburiyetinde değilim.

Son düzenleme:
Back