Aminn.. Gercekten oyle bu sinavlarin bilgiyle alakasi o kadar az ki heyacan yapmazsan yapiyorsun ...Eğitim sisteminin içine dışına ettiler resmen.
Rabbim emeğinizi boşa çıkarmasın inşallah
Heyecan yapmamak da elde değil.Aminn.. Gercekten oyle bu sinavlarin bilgiyle alakasi o kadar az ki heyacan yapmazsan yapiyorsun ...
Benim sorununda orda basliyor... Bu sene bir 10 yas yaslandim gibi hissediyorum ruhsal olarak hayirlisi insallah emeklerimizin karsiligini alabiliriz umarım...Heyecan yapmamak da elde değil.
Bölüm ne düşünüosunBenim sorununda orda basliyor... Bu sene bir 10 yas yaslandim gibi hissediyorum ruhsal olarak hayirlisi insallah emeklerimizin karsiligini alabiliriz umarım...
Suan bisey dusunemiyorum kiBölüm ne düşünüosun
Benim kuzenimde 5 yıl önce ilk sınava girmesinde matematik öğretmenliği falan gelmişti gitmedi.Suan bisey dusunemiyorum kibenim ikinci senem ve bu beni cok yipratti o yuzden siralamama gore belirleyecegim
Aynen o psikoloji o kadar farkli ki gecen sene calismamistim pisman degilim ikinci seneye kalmaya ama beklenti fazla ve bu sene olmak zorunda diye dusunuyorsun birde sansima zor oldu bu sene bakalim ne olacakBenim kuzenimde 5 yıl önce ilk sınava girmesinde matematik öğretmenliği falan gelmişti gitmedi.
Dişçilik istiyodu. ikinci yılında fikir değiştirdi fizikoterapistlik istedi. Ve geldi.
Bu sene bitirdi.
Oda cok yıpranmıştı. Benim lise arkadaşlarım gitti yerleşti okuyolar ben hala dersaneye gidiyorum falan diye cok kötüydü.
Hakkında hayırlısı. İnşallah belediğinden daha güzel yerlere giriş yaparsınAynen o psikoloji o kadar farkli ki gecen sene calismamistim pisman degilim ikinci seneye kalmaya ama beklenti fazla ve bu sene olmak zorunda diye dusunuyorsun birde sansima zor oldu bu sene bakalim ne olacak
lys puanları açıklandığı an puan eklenmiş olanları da göreceğiz:)Bişey soracağım
Şimdi YGS de ham puanlar açıklanmıştı ya, şimdi tercih yaparken puan ekleniyormuş. Peki ne zaman puan eklenmiş halleri yayınlanacak?
Canim lys aciklandiginda ham puan ve yerlestirme puaninda ayri ayri gozukuyorBişey soracağım
Şimdi YGS de ham puanlar açıklanmıştı ya, şimdi tercih yaparken puan ekleniyormuş. Peki ne zaman puan eklenmiş halleri yayınlanacak?
Siralamayi one cekti derken puanlar yukselecek mi ya...Bende aynı bekleyiş içerisindeyim.Ve bi fikir yürütemiyorum da sınavın nasıl geçtiğine dair.Bekliyoruz işte tabiki bayağı heyecan var neticede üniversiteye gitme isteğiyle doluyuz.Ygs'de bayağı kişi elendi evet ama lys'de de güçlü rakipler var demektir.Yine de sıralamayı bayağı öne çektiğini biliyorum.Umarım hepimiz çok harika sonuçlarla karşılaşırız
Aminn insallahrabbim hakkınızda hayırlısını versin.