Universiteeee....

Kesinlikle vazgecme bende senin gibiydim gecen sene ama sunu soyluyum seneye biraktiginda bazi konulari coktan halletmis ol turevdi integraldi cunku nisan mayis olunca ders calisma istegin azaliyor bikkinlik geliyor en azindan bana oyle olmustu simdiden allah kolaylik versin canim bende ikinci senem olmasina ragmen ygs em o kadar kotuydu ki dusun ben baraji geciyim diye dua etmeye baslamistim ama hayirlisi boyleymis demekki ...
çok teşekkür ederim tavsiyelerin için:KK68:her şey ygs yüzünden oldu normalde hep sakin ben çok heyecan yaptım sınavdan çıktıktan sonra sanki tüm sinirlerim alınmııştı ayakta duramıyordum
hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş. herkes gönlündekini kazanır. sen ne istiyorsun?

çok teşekkür ederim tavsiyelerin için:KK68:her şey ygs yüzünden oldu normalde hep sakin ben çok heyecan yaptım sınavdan çıktıktan sonra sanki tüm sinirlerim alınmııştı ayakta duramıyordum
hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş. herkes gönlündekini kazanır. sen ne istiyorsun?
Ne demek:KK66:
Muhendislik dusunuyorum cnm tabiki hayirlisi :KK9:

Kpss yi hic dusunmek istemiyorum gerçekten o zamana kadar kim öle kim kala...
Yapacak bisey yok malesef saglikci olsan ayri bir eziyet ..
Bana suan bu stresim yetiyor zaten kpss sinavinda ölurum buyuk ihtimal:KK43:
ölmüyorsunda sürünüyorsun tairi caizse. bende tercih yapacağım yerleştirme puanları ne zaman açıklanır ki

Bir yandan sonuç açıklansın istiyorum,bir yandan fena korkuyorum off vallahi ölücem ya

X