Üniversiteden arkadaşımdı dostumdu

okuyunca öyle sinir oldum ki. hangi yüzle böyle bir şey yaparlar çok merak ediyorum. sinirlendim valla..

ayyy benimi anlattın...aynen böyle bir sıkıntım var benimde..
anlatmakla bitmez..en iyisi görüşememek canım..

Yillar gecmis ustunden.gecen sene yine aradi beni canim nasilsin.neler yapiyorsun falan,iki cocugu olmus,babasi olmus annesi hasta.universitede kalabilmek icin profla gorusmus.prof buna basini ac,o yaninda gezen basi kapali kizdan uzak dur demis.yani benden.hala seni cok ozluyorum sen gibi dostum yok burda herkes menfaatci diyor.bu arada aramizda 100km var.ne olur gel misafirim ol.esim de istiyor,diyor.benle gorustugune memnun olmus cok ozlemis falan.

Polemik mi yaratmaya calisiyorsunuz?

Hep onun istekleri olmuş bu yaşadığınız arkadaşlıkta. Seni ve de özel günlerini hiçe saymış. O istediği zaman arkadaşı olmuşsun. Tek taraflı bir değer var burda.
Bence düğüne gitmemelisin. Herkesin sorunu, yanlızlığı var. Bence o işine geldiği gibi davranmış. Böyle bir arkadaşa ihtiyacın yok. Çünkü bu arkadaş bile değil.

Bu konu çok eskiymiş yahu :)

Son düzenleme:
Bazıları böyledir işte işi bitene kadar kanka derler can dostu olursunuz sonra başka birini bulurlar sizi unuturlar sanki daha önce hiç tanışmamışsınız gibi davranırlar. Siz doğru olanı yazmışsınız bence üzülmeyin. Üzenler üzülsün.

Amacım polemik değil.bunu bana yeni soyledi ve sok oldum.buraya yazdm ki unutmayayim.

Evet.ailesine karsi one hep beni surmus ki bu bnim bildiklerim.daha neler icin beni ailesine karsi kullandi bilmiyorum.genclik iste.yazlari arardim o hic aramazdi.sene basinda kizardim aramadin diye bi sekilde affettirirdi.en son Allahindan bulsun dedim.
Konu açıldığnda ben 20lerdeydim vay bee
:)

Beni aramadan onceki seneler bir hocamizla dost olmustu.hocamiz biz unideyken arastirma gorevlisiyldi.yedigi ictigi ayri gitmezdi.sonra paylasimlar kesildi soyledigine gorw bu yar doc olunca hocamiz ve digerleri bunu kiskanmis eskisi gibi degillermis ve bianda yine beni aradi.icimden yalniz kalmis bu yine dedim.hatta kendimden sogutmak icin bazi seyler soyledim.yalvariyor ne olur gel goruselim ne zaman olursa esini cocuklarini getir,esim de cocuklarim da memnun olur falan diyor.ama bilmiyor ki ben o 18-20 yasindaki saf kiz degilim.artk kanmam.yalnizliginda bogulsun.

Arkadaşlık dostluk kavramına inanmıyorum kimse kimsenin mutluluğuyla mutlu olmuyor üzüntülü olduğundA gerçekten üzülmüyor

Arkadaşınız hata yapmış , haklıymışsınız da kaç sene geçmiş artık üzerinden. Hala yalnızlığında boğulsun falan. Adam vursa hapisten çıkarmış şimdiye. Unutsanız mı artık??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…