- 15 Aralık 2010
- 3.490
- 125
- 113
- Konu Sahibi lluviaprincesa
-
maliye okuyorum canım tabiki çalışıcam.hangi bölümde okuyosun..
ilerde çalışacaksan eğer bu durum sorun oluşturur.
ancak sevgilin ticaretle fln uğraşıp çok parası olursa senin işin ve öğrenimin sorun olmaz.
o asgari ücretle çalışcak sen mesela öğretmen/hemşire fln olcaksın..
asla anlaşamazsınız.. yürümez..
senin yaşlarında sorun değil gibi görünür bazı şeyler..
dikkat et eğitim durumunun yol açtığı başka farklılıklar var mı aranızda?
eğer varsa yürümez zaten.. bi şekilde bi zaman kopar..
sağol filizimcanım benim artık üniversitelerin liseden hatta orta okuldan bile farkı yokki:) eskidenmiş o üniversiteye gidip saygı duyulan süper ötesi kültürlü olmak:) şimdi üniversitede okuyan arkadaşların kaç tanesi yaşı kadar kitap okumuştur ki..ha tabi bir yandanda üniversite adı altında bölümler açıp işsiz işsiz ortalıkta çocukların gezinmesine sebep oluyorlar, neymiş üniversite açmışlarmış..
sen hiç o güzel kafanı yorma...insan kendini bildikten sonra gerisi teferruat:)
kızlar ben üniversite 3.sınıftayım sevgilim lise mezunu ve şuan askerde.ciddi düşünüyoruz ve döndüğünde nişan olsun istiyoruz ama annem bunu hep sorun yaptı seviyoruz diye ve gerçekten çok iyi bi insan olduğu için sesini çıkarmıyo ama yeri gelince de söylüyo sizce bu büyük bi sorun mu bu durumda olanlar var mı?
ben de mühendisim, erkek arkadaşım lise mezunu. kafalar uyuştuktan sonra sorunyok bence.
Ben 4 yıllık üni. okuyodum o 2 annem bunu sorun yapmıştı ama ben hiç bi zaman yapmadım :S
Benim için tekrar sınava girip 4 yıllık bi yer kazanabileceğini ve bunun için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi ama sanırım sonradan zor geldi..
Ayrıldık...
Bence bu aşılamaycak bi problem değil insan önce insan olmalı gerisi halledilir büyük bi sorun olduğunu düşünmüyorum ama yine de insanın karşısındakini anlaması için yani üniversite okuyan birini,eşini yarım dönem 1 yıl dahi olsa o ortamı görmeli diye düşünüyorum ama statü farkı olarak değerlendirilmemeli bu en azından empati amaçlı.
neden ayrıldınız peki cnm?
Bu sebepten dolayı değil canım.Güvensizlik çok fazlaydı aramızda o da daha fazla dayanamamış benim bu halimeoysa ki daha önceden beni aldatmıştı güvensizliğim ondandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?