üniversitede okuyup da, sevgilisi lise mezunu olan var mı?

lluviaprincesa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2010
199
0
46
Ankara
kızlar ben üniversite 3.sınıftayım sevgilim lise mezunu ve şuan askerde.ciddi düşünüyoruz ve döndüğünde nişan olsun istiyoruz ama annem bunu hep sorun yaptı seviyoruz diye ve gerçekten çok iyi bi insan olduğu için sesini çıkarmıyo ama yeri gelince de söylüyo sizce bu büyük bi sorun mu bu durumda olanlar var mı?

nişanlım lise mezunu ben üniv hiç bi sorun olmadıda yaşatmadıda ailem :26: ve ben bunu aklına bile getirtmedim sevdiğimin..ikimizde aynı diplomaya sahibiz gibi arada oluo gerçekten anlam karmaşası ama kör topal idare edioz işte

sağolun kızlar cevapladığınız için.benim için de sorun değil çünkü ben onu seviyorum onla mutluyum ama her kafadan bi ses çıkıyo özellikle aile büyüklerinden e öle olunca insanın kafası karışıyo ben böyle şeylere takılmıyorum benim hayatım ve istediğim kişiyle yaşamalıyım bu hayatı ama merak ettim böyle olanlar var mı diye :)

ben ünv. eşim lise mezunu.. hiçbir kültür çatışması yaşamadık.. önemli olan insanın kendini yetiştirmesi.. hatta ben ondan daha nice şeyler öğrendim.. siz anlaşıyosanız gerisi boş.. mutlulugunuz daim olsun inşallah......

Diploma degil karakter meselesi bunlar.
Üniversıte mezunu bı cahılle olmaktansa lise mezunu kendını gelistirmis biriyle olmak
sizi mutlu eder emın olun.Ayrıca da bu sevdıgınız ınsansa...
cok iyi insan oldugu icin sesını cıkarmıyosa ki
siz az cok tanıyosunuzdur nısanlanmayı dusundugunuz insanı.
diploması yok diyede sorun olmamalı bence.

Ben üniv 3.sınıf terkim eşim ortaokul mezunu ama ufak tefek şeyler dışında çok iyi anlaşıyoruz insanın kendini yetiştirmesi önemli bence...

ben sorun olduğu kişilerde gördümlise mezunuysada maddi olarak,kültür olarak ve meslek olarak dengin olmalı derim..cemiyete girdiğinizde yanına yakışmalı

Benimki üni birdeydi dondurdu askere gitti bir hafta önce
Zaten dersleride iyi değildi o askerden döndüğünde benim üniyi bitirmeme 1 yıl kalmış olacak.
Ve sonuç olarak O liseli ben ünili vayy hiç düşünmemiştim bunu

Sonunda bende bir konuda ondan üstün olacağım

Ben bunu niye akıl etmedim ya

Hiç takma kafana siz anlaşın diplomaların anlaşması hiç önemli değil inan

o askerden döndüğünde ben okulu bitirmiş kpss ye girmiş falan olucam :) benim için sorun değil dilerim çok mutlu oluruz siz de biz de

Ben üni 3. sınıftaydım.

o lise mezunuydu. ve askerdeydı.

hiçbir zaman sorun etmedik eğitim farkını. sorun edilecek bir şey değildi ki bu..

fakat ayrıldık...

neden ? :44:

niçin? :44:

bilmiyorum...

oof çok üzüldüm tatlım ben de aynı durumdayım o da askerde..
erkekler bazen böyle şeyleri sorun edebiliyor ama heleki askerdeyken psikolojisi altüst olmuştur ve sana layık olmadığını gerçekten düşünmüş olabilir ya da ne bilim kendine güvenememiştir korkmuştur belki seni mutlu edememekten her şey olacağına varır üzme nolur kendini

bu kadar basit değildiki.
bunu sorun etmiyorduki.
böyle olmıcaktıki.
şaka gibi.
.
.
.

merhaba canım ben 4 yıllık üniversite mezunuyum,eşim ise lise mezunu ama bu konu asla aramızda problem yaratmadı.önemli olan insanların kendini yetiştirebilmesi ve eşlerin birbirleriyle uyumlu olabilmesi.takma kafaya.

Son düzenleme:
Ben lise,eşim ilk okul mezunu. Bu konuda sorun yaşamadık. Sebebi ise kompleks yapmasına fırsat tanımamam sanırım..

bence bu eger kiz uni.mezunuysa erkekde lise filansa benim gordugum cogu iliskide sorun oluyo.bitanidigim var kiz unni mezunu esi ilkokul 2 arda tarsisma oluyomus.ama bnce onemli olan eger erkek bunu kompleks yapmazsa sorun olmaz .boyle seyler pek onemli degil.mesela ben lise mezunuyum esim hem master hem doktora yapmis bir insan sorunumuz yok Allaha sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…