- Konu Sahibi lluviaprincesa
-
ben ünv. eşim lise mezunu.. hiçbir kültür çatışması yaşamadık.. önemli olan insanın kendini yetiştirmesi.. hatta ben ondan daha nice şeyler öğrendim.. siz anlaşıyosanız gerisi boş.. mutlulugunuz daim olsun inşallah......
o askerden döndüğünde ben okulu bitirmiş kpss ye girmiş falan olucam :) benim için sorun değil dilerim çok mutlu oluruz siz de biz deBenimki üni birdeydi dondurdu askere gitti bir hafta önce
Zaten dersleride iyi değildi o askerden döndüğünde benim üniyi bitirmeme 1 yıl kalmış olacak.
Ve sonuç olarak O liseli ben ünili vayy hiç düşünmemiştim bunu
Sonunda bende bir konuda ondan üstün olacağım
Ben bunu niye akıl etmedim ya
Hiç takma kafana siz anlaşın diplomaların anlaşması hiç önemli değil inan
o askerden döndüğünde ben okulu bitirmiş kpss ye girmiş falan olucam :) benim için sorun değil dilerim çok mutlu oluruz siz de biz de
oof çok üzüldüm tatlım ben de aynı durumdayım o da askerde..Ben üni 3. sınıftaydım.
o lise mezunuydu. ve askerdeydı.
hiçbir zaman sorun etmedik eğitim farkını. sorun edilecek bir şey değildi ki bu..
fakat ayrıldık...
neden ? :44:
niçin? :44:
bilmiyorum...
oof çok üzüldüm tatlım ben de aynı durumdayım o da askerde..
erkekler bazen böyle şeyleri sorun edebiliyor ama heleki askerdeyken psikolojisi altüst olmuştur ve sana layık olmadığını gerçekten düşünmüş olabilir ya da ne bilim kendine güvenememiştir korkmuştur belki seni mutlu edememekten her şey olacağına varır üzme nolur kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?