• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üniversitede okuyup da, sevgilisi lise mezunu olan var mı?

Yengem matematik öğretmeni abim liseyi açıktan bitirmeye çalışıyor :D 5 aydır nişanlılar ve çok şükür bir sorun yaşamadılar. ( Allah yaşatmasın) Şubatta düğünümüz var ev tutuldu eşyalar yerleştirildi mükemmel biri yengem.
Hatta biri aracı oldu tanışmalarına yengem şu lafı demiş '' Benim için üniversite mezunu olup olmaması sorun değil adam olsun ''
Ve bir öğretmenimin lafı vardı üniversite okuyan meslek sahibi olur ama her üniversite okuyan adam olamaz. :34:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben üniversite öğrencisiyim, sevgilim lise mezunu ve oldukça iyi bir işte çalışıyor.
Ben sorun çıkacağını sanmıyorum ilerde=)

zaten sorun diplomalar değilki kariyerler. Sen memur ol öğretmen ol o esnaf olsun.Sen işinde yüksel o zaman farklı düşüneceksın.Eger sen ev hanımı olacaksan doktora yapsanda önemli değil bana göre.Meslektir önemlı olan.

Yengem matematik öğretmeni abim liseyi açıktan bitirmeye çalışıyor :D 5 aydır nişanlılar ve çok şükür bir sorun yaşamadılar. ( Allah yaşatmasın) Şubatta düğünümüz var ev tutuldu eşyalar yerleştirildi mükemmel biri yengem.
Hatta biri aracı oldu tanışmalarına yengem şu lafı demiş '' Benim için üniversite mezunu olup olmaması sorun değil adam olsun ''
Ve bir öğretmenimin lafı vardı üniversite okuyan meslek sahibi olur ama her üniversite okuyan adam olamaz. :34:

Allah mutlu etsin cnm.inş.mutlulukları hep devam eder.abiniz ne iş yapıyor peki?

anladım cnm.bnmde başımda böyle bir dert var.annemle bu yüzden çok kavga ediyorum.psikolojim bozuldu resmen.ama yinede direniyorum sevdiğim için

Benim babam karşı canım.. Birsürü okumus adam var bitane bulamadın da lise mezunu olanımı buldun diyor.. Okumamıs etmemiş ne yicen etcen diyor,çevremizdekiler evlenenler hep okumuş diyor..
Ben ise tam tersini düşünüyorum karakteri yerine oturmuşsa iyi bir işi varsa güven veriyor seviyor sayıyorsa.. Diploma hiç önemli değil.. Ben ondan vazgeçmicem çok seviyorum.. Sende vazgeçme.. İkna olurlar zamanı gelince..

benim eski sevgilimle öyleydim ben 11. sınıfım o ilkokul mezunu aslında hangi akla hizmet kabul ettim bilmiyorum ama aradaki mesafe arttıkça inanın daha fazla sorun oluyo ama sizinki cok değil canım benimki zten imkansızdı altı ayıma yanarım ama yaptık bi cocukluk.. Sadece sevmekle olmuyo bazı isler ama en azından kara cahil degil ya canım ilerde dışardan da bitirebilir annen bu kadar sorun etmesin bence...:)

Benim babam karşı canım.. Birsürü okumus adam var bitane bulamadın da lise mezunu olanımı buldun diyor.. Okumamıs etmemiş ne yicen etcen diyor,çevremizdekiler evlenenler hep okumuş diyor..
Ben ise tam tersini düşünüyorum karakteri yerine oturmuşsa iyi bir işi varsa güven veriyor seviyor sayıyorsa.. Diploma hiç önemli değil.. Ben ondan vazgeçmicem çok seviyorum.. Sende vazgeçme.. İkna olurlar zamanı gelince..

bnde senin gibi düşnüyorum cnm.kolay vazgeçmicem.

kızlar ben üniversite 3.sınıftayım sevgilim lise mezunu ve şuan askerde.ciddi düşünüyoruz ve döndüğünde nişan olsun istiyoruz ama annem bunu hep sorun yaptı seviyoruz diye ve gerçekten çok iyi bi insan olduğu için sesini çıkarmıyo ama yeri gelince de söylüyo sizce bu büyük bi sorun mu bu durumda olanlar var mı?

ben mühendisim benim eşim de lise mezunu. benim annemde başta sorun yapmıştı.ama insanın karakter için diplomaya ihtiyacı yok bence.üniversiteli olupta karaktersiz biriyle evlenmektense üni okumayan karakteri sağlam birisiyle evlenmeyi tercih ettim ben. ve eşimi çok seviyorum.okul yüzünden de hiç sorun yaşamadık.gerçekten seviyorsan ve karakteri sağlam sana değer veren bi insansa bırak bu düşünceleri.okulu felan hiç düşünme.ailenede anlat bunları anlayacaktır. sonuçta diplomasıyla evlenmeyeceksin :34:

diplomalar evlenmiyor ki...ben üniversite mezunuyum erkek arkadaşım lise mezunu şimdi o çok iyi bir işte çalışıyor ben evde işsizim:42: biz 5.yılımıza girdik bu zamana kadar okuldan dolayı bir sorun yaşamadık annene güzel bir dille anlatırsan ve seni zamanla mutlu huzurlu görürse anlayacaktır:34:

ben de mühendisim, erkek arkadaşım lise mezunu. kafalar uyuştuktan sonra sorunyok bence.

oglumu okutmaktan vazgectım .boyle kızlar olduktan sonra okumasına ne gerek var alsın bır muh nebılım doktor falan evlenıp ogluma baksın ooooh ne guzel ...ınsan kendınden daha dusuk bırıyle neden evlenır onuda hıc anlamam enayılık bu ask demekkı askın gozu kordur bosuna dememısler

Bende üniversite okuyorum, ama sevgilim lise mezunu, bi sorun yaşamadık bu kültür olayıyla ilgili şimdiye kadar, birbirinizi sevdikten ve kafalarınız uyuştuktan sonra bi sorun olmaz bence.:ssz:

oglumu okutmaktan vazgectım .boyle kızlar olduktan sonra okumasına ne gerek var alsın bır muh nebılım doktor falan evlenıp ogluma baksın ooooh ne guzel ...ınsan kendınden daha dusuk bırıyle neden evlenır onuda hıc anlamam enayılık bu ask demekkı askın gozu kordur bosuna dememısler

sen çok büyük konuşuyosun umarım başına bi iş gelmez.

Back
X