Universitede boyle bir durum var mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanmiyorum. Benim arkadas grubumda almanci da vardi acik ama ozgur ruhlu arkadaslar da vardi kapali ve asla zihniyet olarak bize uymayan arkadaslar da vardi. Ama bir araya gelince bir sekilde anlasirdik🙂 mesela birimiz sevgilisinden ayrılsa aglasa biri onun icin dua eder digeri yaninda kahve fali bakardi😆

Önemli olan senin içinde nasıl hissettiğin değil mi?
Ben senelerdir bol pantolon paraşüt pantolon oversize sweat şal vs giyerim. Arkadaşlarım hep paspal olduğumu söylerdi. Ama ne oldu sene 2024 ve moda oldu 🤪
Bu arada bunun kapalı açık olmakla ilgisi yok. Herkesin tarzını beğenmek zorunda değiliz kimseye beğendirmek zorunda da değiliz.

Seni dışta bırakmaya çalışacak tiplerle arkadaşlık kurmazsan dışlanmamış olursun
Bana değer vermesini isteyeceğim tek kişi Allah ve onun samimi mümin kulları diğerleri benden uzak olsun zaten.

Üniversite böyle girişinde dışlanılacak kişileri seçen heyetin olduğu bir kurum değil yani merak etmeyin. Kime göre neye göre dışlanacaksınız. Çok açık giyinen birini de çok kapalı giyinen kişiler dışlamış mı olacak o zaman mesela bir alaka kuramadım ben?

Üniversite böyle girişinde dışlanılacak kişileri seçen heyetin olduğu bir kurum değil yani merak etmeyin. Kime göre neye göre dışlanacaksınız. Çok açık giyinen birini de çok kapalı giyinen kişiler dışlamış mı olacak o zaman mesela bir alaka kuramadım ben?
Benim lafım değil ki zaten.Bir başkası söyledi ban böyle bir şey.

Bana değer vermesini isteyeceğim tek kişi Allah ve onun samimi mümin kulları diğerleri benden uzak olsun zaten.
Üniversiteye insanlar size değer versin dışlamasın kabul görün diye gitmeyeceksiniz yalnız bence önce bu algıyı bir değiştirin. Bu kadar drama fazla 😂

Üniversiteye insanlar size değer versin dışlamasın kabul görün diye gitmeyeceksiniz yalnız bence önce bu algıyı bir değiştirin. Bu kadar drama fazla 😂
Mutlu olmadığım bir ortamda başarılı olamam ben o yüzden böyle söylüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back