Üniversite, yeni şehir , mutlu olamama

Diamondheart

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2016
273
190
103
Merhaba herkese..Bir derdimden bahsetmek istiyorum sizlere. Bu sene universite sinavini kazanip istanbuldan izmire geldim.Sehir disinda okumak aklimda olan bir seydi ve izmir de istedigim sehirdi buraya kadar her sey cok guzel ama sorun bundan sonra basliyor. Ilk geldigim gunler cok guzeldi tek basima iste konaga gidiyordum geziyordum falan.O sirada okulda acildi tabi. Ama bir hafta sonra falan birden bi bunaldim. Ben universitede hep cok guzel bir arkadasim grubum olur gezerim onlarla hic ailemin eksikligini hissetmem diye dusunuyordum ama hicte oyle olmadi. Siniftaki insanlar acayip derecede egolu zaten herkes birbirini hazirliktan taniyor ben hazirligi atlamistim. Iki uc tane konustugum arkadasim var ama onlara da yakin hissetmiyorum kendimi. Haftasonu falan full yalnizim. Ve de evimi cok ozledim yani sadece ailemi degil evimi sokagimi komsularimi. Burda belki samimi birilerini bulsaydim bu kadar aramazdim ailemi ve evimi ama bulamadim malesef. Surekli aklima anilar geliyor iste annemle soyle yerdik buraya giderdik surekli bunlar geliyor aklima. Su son bir haftadir surekli bir aglama istegi. Aglamaya baslayinca kendimi durduramiyorum zaten saatlerce agliyorum. Bilmiyorum nasil gececek bu 4 sene :(

Ben de bu yıl izmirde okumaya başladım ve ilk yılım. İlk haftalar aynı senin gibi hissettim tek başıma konağı gezdim alsancağı gezdim sürekli. Sonra arkadaş grubum oluştu yavaş yavaş ve ilk günler kendime eziyet ettiğime üzülüyorum şimdi. Emin ol zamanla sen de benim gibi hissedeceksin. Okulun nerde bilmiyorum ama ben Bornovada okuyorum arkadaş bulamasan da kk'da tanıştığın okul arkadaşı olurum ben sana :)

Yalnız takılmak emin ol daha güzel
Ama bunu seviyor olman gerek sevmiyorsan da yavaş yavaş oluşur arkadaş grubun kulüplere üye ol illa sınıftan aynı bölümden olacak değil ya arkadaşların :)

Bence de okulundaki aktif klüplere üye ol. Ben toplum gönüllülerindeydim ta İzmir'den kalkıp Erzurum'a gittim yeni insanlarla tanıştım.İlk kez doğuda bir şehir gördüm, benim için çok farklı bir deneyimdi.

tanımadan bilemezsin karşındakilerin egolu olup olmadğnı öyle görünebilir ama belki farklıdır cnm tanışmayı dene insanlarla

Canim 4 sene samimi olmadigin arkadas grubuyla gecmez sen kafana gore birilerini bulup kaynasmaya bak yoksa cok bunalirsin

Cok tesekkur ederim dediklerinizi uygulayacagim dans kulubune uyeyim okulda zaten aslinda butun olay kendimi mesgul tutmakta da bende onu yapamiyorum sanirim

sınıfına bağımlı kalma, ilk sene bocalamayan insan azdır sanırım.
okuldaki kurslara, klüplere katılabilirsin oralardan arkadaş edinebilirsin. kendine yakın hissettiğini haftasonu kahve içmeye çağırır daha yakın bir arkadaşlık kurabilirsin

Klüplere,kurslara katıl.

Egolu deyip de mesafe koyma hemen biraz şans ver,belki düşündüğün gibi değillerdir,kafana göre birileri muhakkak vardır.Mesela aralarında yakın bulduğun birileri/bir grup varsa sinemaya gidelim mi falan de,bir şekilde muhabbet açmaya çalış.

Sen de haklısın zor sonuçta başka şehirde tek okumak ama vazgeçme hemen :KK50:

İlk başta emin ol herkes senin gibi hisseder. Yalnız ve bunalmış. Emin ol en fazla birkaç ay sonra alışmış ve rahatlamış olacaksın. Alışma süreci bu.

Back