- 11 Kasım 2016
- 273
- 190
- 103
- Konu Sahibi Diamondheart
Merhaba herkese..Bir derdimden bahsetmek istiyorum sizlere. Bu sene universite sinavini kazanip istanbuldan izmire geldim.Sehir disinda okumak aklimda olan bir seydi ve izmir de istedigim sehirdi buraya kadar her sey cok guzel ama sorun bundan sonra basliyor. Ilk geldigim gunler cok guzeldi tek basima iste konaga gidiyordum geziyordum falan.O sirada okulda acildi tabi. Ama bir hafta sonra falan birden bi bunaldim. Ben universitede hep cok guzel bir arkadasim grubum olur gezerim onlarla hic ailemin eksikligini hissetmem diye dusunuyordum ama hicte oyle olmadi. Siniftaki insanlar acayip derecede egolu zaten herkes birbirini hazirliktan taniyor ben hazirligi atlamistim. Iki uc tane konustugum arkadasim var ama onlara da yakin hissetmiyorum kendimi. Haftasonu falan full yalnizim. Ve de evimi cok ozledim yani sadece ailemi degil evimi sokagimi komsularimi. Burda belki samimi birilerini bulsaydim bu kadar aramazdim ailemi ve evimi ama bulamadim malesef. Surekli aklima anilar geliyor iste annemle soyle yerdik buraya giderdik surekli bunlar geliyor aklima. Su son bir haftadir surekli bir aglama istegi. Aglamaya baslayinca kendimi durduramiyorum zaten saatlerce agliyorum. Bilmiyorum nasil gececek bu 4 sene