Okul ve bölüm seçimi çok önemli. Yanlış bir tercih bazen 1 yıla bazen de bir ömüre mal olabiliyor. Üniversite ve Lise tercihleri ile ilgili sorularınız için yardımcı olamak isterim.
Bende bu yıl girdim ygs lys ye :) ama kazanamadım maalesef. hedefim hukuk fakültesi. netlerim baya kötü ama hiç çalışmadım bu yıl.seneye hazırlanacam. sence doğuda bi hukuk fakülteside gelse gideyim demi? çünkü o kadar istiyorum ki. başka tercih yapmayı düşünmüyorum. bana puanlarla başarı sıralarıyla ve nasıl bir yol izlemeliyim çalışmak için yani. biraz bilgi versenn
Bana yerleştirme sıralamanızı yazarsanız sizin için bir liste oluştururum.
Bende bu yıl girdim ygs lys ye :) ama kazanamadım maalesef. hedefim hukuk fakültesi. netlerim baya kötü ama hiç çalışmadım bu yıl.seneye hazırlanacam. sence doğuda bi hukuk fakülteside gelse gideyim demi? çünkü o kadar istiyorum ki. başka tercih yapmayı düşünmüyorum. bana puanlarla başarı sıralarıyla ve nasıl bir yol izlemeliyim çalışmak için yani. biraz bilgi versenn [/QUOTE]
Bana yerleştirme sıralamanızı yazarsanız sizin için bir liste oluştururum.
Bende bu yıl girdim ygs lys ye :) ama kazanamadım maalesef. hedefim hukuk fakültesi. netlerim baya kötü ama hiç çalışmadım bu yıl.seneye hazırlanacam. sence doğuda bi hukuk fakülteside gelse gideyim demi? çünkü o kadar istiyorum ki. başka tercih yapmayı düşünmüyorum. bana puanlarla başarı sıralarıyla ve nasıl bir yol izlemeliyim çalışmak için yani. biraz bilgi versenn
Ben bu yıl tercih yapmayacağım gelmiyor çünkü.. Ama seneye eğer 20.000 15.000 arası olmam lazım. bu sıralamalarla bi tercih listesi oluşturabilir misin ? Çünkü seni seneye bulamam şimdiden yardımcı olsan bana lütfeeenn
halkla iliskiler fotoculuk giibi sözel bölümler canım tam istediğim gibi :) hedefimde hiç 4 senelik olmadı bu bölümlere fakulte gerekmiyor teknik daha önemli insallah sende hukuk kazanırsın bir hukukcunun yeğeni olarak söyliyim cok ağır ve iyi meslek kalın kalın kitaplar okur ezberlersin artık :))
halkla iliskiler fotoculuk giibi sözel bölümler canım tam istediğim gibi :) hedefimde hiç 4 senelik olmadı bu bölümlere fakulte gerekmiyor teknik daha önemli insallah sende hukuk kazanırsın bir hukukcunun yeğeni olarak söyliyim cok ağır ve iyi meslek kalın kalın kitaplar okur ezberlersin artık :))
Gayet güzel bölümler canım inşallah istediğin yer gelir :)
Teşekkür ederim canım benim inşallah kazanırım ya o kadar istiyorum ki anlatamam :) Hiç şikayet etmem ezberlerim valla :) çok güzel meslek gerçekten yaa