Lise Yorum ve Soruları Üniversite ve Lise Seçimi!

Edim2002

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2012
5
0
16
İstanbul
Merhaba,

Okul ve bölüm seçimi çok önemli. Yanlış bir tercih bazen 1 yıla bazen de bir ömüre mal olabiliyor. Üniversite ve Lise tercihleri ile ilgili sorularınız için yardımcı olamak isterim.

Güzel konu teşekkürlerr :)

Bende bu yıl girdim ygs lys ye :) ama kazanamadım maalesef. hedefim hukuk fakültesi. netlerim baya kötü ama hiç çalışmadım bu yıl.seneye hazırlanacam. sence doğuda bi hukuk fakülteside gelse gideyim demi? çünkü o kadar istiyorum ki. başka tercih yapmayı düşünmüyorum. bana puanlarla başarı sıralarıyla ve nasıl bir yol izlemeliyim çalışmak için yani. biraz bilgi versenn

Son düzenleme:
bende ggirdim bu sene 4 senelik değil ama 2.seneliğe yerlesirim insallah

Bana yerleştirme sıralamanızı yazarsanız sizin için bir liste oluştururum.

Bende bu yıl girdim ygs lys ye :) ama kazanamadım maalesef. hedefim hukuk fakültesi. netlerim baya kötü ama hiç çalışmadım bu yıl.seneye hazırlanacam. sence doğuda bi hukuk fakülteside gelse gideyim demi? çünkü o kadar istiyorum ki. başka tercih yapmayı düşünmüyorum. bana puanlarla başarı sıralarıyla ve nasıl bir yol izlemeliyim çalışmak için yani. biraz bilgi versenn [/QUOTE]

[/QUOTE]

Ben bu yıl tercih yapmayacağım gelmiyor çünkü.. Ama seneye eğer 20.000 15.000 arası olmam lazım. bu sıralamalarla bi tercih listesi oluşturabilir misin ? Çünkü seni seneye bulamam şimdiden yardımcı olsan bana lütfeeenn

inşallah :) hangi bölüm ?

halkla iliskiler fotoculuk giibi sözel bölümler canım tam istediğim gibi :) hedefimde hiç 4 senelik olmadı bu bölümlere fakulte gerekmiyor teknik daha önemli insallah sende hukuk kazanırsın bir hukukcunun yeğeni olarak söyliyim cok ağır ve iyi meslek kalın kalın kitaplar okur ezberlersin artık :))

Gayet güzel bölümler canım inşallah istediğin yer gelir :)

Teşekkür ederim canım benim inşallah kazanırım ya o kadar istiyorum ki anlatamam :) Hiç şikayet etmem ezberlerim valla :) çok güzel meslek gerçekten yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…