iyi bir üniversitenin herhangi bir bölümü olabilir ama herhangi bir üniversitenin mutlaka iyi bir bölümü tercih edilmeli. mesela tıp için ist. ya da erzurum ayırt edilmiyor. ya da eğitim fakkültesinde okuyorsanız izmir ya da ağrı farketmiyor. kpssde sen hangi üniden mezunsun diye sorulmuyor. ama özel sektör mutlaka iyi bi üniden mezun olmayı amaçlıyor.. okulu bitirince çalışmak istediğin yere bağlı yani..devlette mi çalışacaksın yoksa özeldemi. öyle birşey işte..
ama şunu da söyleyeyim biyoloji okuyorum biitirince formasyon alırım kpssye çalışırım atanırım diye düşünüyorsan işin çok zor.zaten branş öğretmenleri için boş kadro çok az ve bir sürü eğitim mezunu var... onlar 4 yıl boyunca meslek dersi görüyorlar yani..
şöyle birşey önerebilirim ama. okuduğun okulda çok çalışırsın, derslerin notların harika olur hocalara kendini gösterirsin akademisyen olarak kalırsın..
ve çok uzun bi süre hocaların hamallığını yapar kitaplarını taşır kahve getirip götürürsün...tabi hayalin buysa
ve çok uzun bi süre hocaların hamallığını yapar kitaplarını taşır kahve getirip götürürsün...tabi hayalin buysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?