bende üniversite diyenlerdenim....adı olan bi üniversitenin her bölümü iş alanı saglıyo....iş başvurularında önce üniversite sıralaması ardından kişinin mesleki donanımı önem kazanıyor....
ewet hep çalışıp hem ahzrlandım cok zor oldu kazandığıma sevinirken böyle seyler duyunca üsüldüm sonucta duyulmamıs üni. olabilr ama derece yapmam daha kolay olurrr inş. sende kazanırsın cnm benm€coOo$;3655429 .!.:sevin canım sevin kazandığına bak ben kazanabileyim diye ne emek veriyorum ne ter döküyorum sen ne güzel kazanmışsın işte böyle şeylerle sıkma canını
elbette üniversite önemli ama sonucta ben kendi bölümüme ait kazanmısım we sans işii sennde dediğin gibi yüksek lisansım belki cok iyi bi üni.de olurrra.s.Evet üniversite adı geçerli oluyor çoğu zaman,ama tanınmış belli başlı büyük kuruluşlarda.
Siz bu alanda kendinizi geliştirirsiniz eğitiminize yüksek lisansla iyi bir üniversitede devam eder geleceğinize bakarsınız.
ewet üniversite elbette önemli ama sonucta ben odtü kazanıp muhasebe okusam dahamı iyi olurdu yanii?? ee bide kredimi yüksek tutup baska üni.ye gecebilme ihtimali war bunun yüksek lisansı warr ws.warr
senağlamaüniyi kazandığıma sevinemiyorumm yafff:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?