Üniversite !! Lütfen bilenler yardım etsin !!!

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
35.156
Merhaba kızlar. Konum doğru yerde değil galiba ama lütfen bir süre kalsın. Bilgi ve fikir almaya çok ihtiyacım var. Bir bölüme kayıt yapıp dondurduktan sonra tekrar sınava girip başka bölüme yerleşince dondurduğumuz bölümdeki kayıt silinir mi ?? Kaç gecedir uyuyamıyorum bilenler yardım etsin lütfen

yeni üniversiteye başlamak için kayıtta lise diplamanızı vermeniz gerekiyor. lise diplomanız da dondurduğunuz üniversitede. bu durudma o üniye gidip kaydınızı sildirip lise diplamanızı almanız gerekiyordur. yani öyle otomatik silineceğini sanmıyorum.

yök'ün danışma hattı yok mu? arayın sorun uykusuz kalacağınıza. ya da ünilerden birinin öğrenci işleirni arayın sorun.

Silinmez.zaten diplomana ihtiyacın var yeni yere kayıt için bu nedenle diplomanı alıp sildirmen lazım.eğer sildirmeden başka yere kayıt olursan ortaya çıkarsa sıkıntı oluyor.ikinci yerdeki kayıtın geçersiz oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…