Hanımlar,
hiçbiriniz kusura bakmayın ama yaptığınız tartışma ne kadar kötü, ne kadar ayıp.
8 sayfa boyunca tüm yorumları okudum ve üniversite kıyaslamalarınızda hiçbir haklı yan bulamadım, kaliteli devlet üniversitesi, kaliteli özel üniversite gibi kavramları anlamakta da güçlük çektim, ne kadar şanslısınız ki bir üniversiteye gidebilmişsiniz, 2 yıllıkmış, 4 yıllıkmış, 199 puanlaymış 499 puanlaymış, özelmiş, devletmiş fark eder mi?
Şanslısınız, sizin kadar şanslı olmayanlar var, üniversite sınavını kazandığı halde kız kısmı okumaz diye okula gitmesi engellenip evlendirilenler, sınavı kazandığı halde annesini, babasını kaybettiği için aile sorumluluğunu yüklenmek zorunda kalıp okuma hayatına noktayı koyanlar, maddi imkansızlıklar yüzünden okulu bırakmak zorunda kalanlar şurda yazdıklarınızı okusa üzülürdü.
Önemli olan okumanız değil mi? Kiminiz Mühendis, Doktor, Veteriner, kiminiz Öğretmen, Avukat, Mimar, geçin bu benim okulum senin okulunu döver, ben bilmem kaç puanla kaliteli okula girdim muhabbetlerini, okulun kalitesizi olmaz, doğuda tek bir derslik içinde 3 sınıf aynı anda ders görüyor, karda 5 km. yol yürüyerek okula gidiyorlar, 10 nüfuslu ailede bırakın ders çalışacak oda, yatacak yer bulamayan çocuklar, üstelik dersane kavramını bile bilmeden üniversite sınavını alınlarının akıyla en yüksek puanlarla kazanıyorlar, okulun kalitesizi olmaz, çalışırsın başarırsın, elinizdeki nimetlerin kıymetini bilin ve artık şu statü kavgasına bir son verin...