arkadaşlar ben özel bir üniversitede ücretli 4 yıllık bir fakülte öğrencisiyim sevgilim ise 2 yıllık yüksek okul mezunu kpss girdi tercih yapıcak yeniden hazıran atamalarında şuanda bir mağazada çalışıyor ve tercih dönemini bekliyor yeniden sınava girip 4 yıllıga tamamlamak istiyor eğer tamamlayamazsa sizce 2 yıllık mezunu ile 4 yıllık mezunu arasında sorun yaşanırmı yani bu evlilik hayatımızı etkiler mi :)
bende aynen öyle düşünüyorum :) çok teşekkür ederimBenim icin sorun olmaz.4 yillik yada 2 yillik olmasi.Eger karsinizdaki insani seviyorsaniz,onunla iyi vakit geciriyorsaniz,her turlu konuda anlasiyorsaniz ve kendinizi her turlu konuda gelistirmisseniz isterse ilkokul mezunu olsun evlenilir.
ona bakarsan devlet unıversıtelerınde okuyanlarda ozelde okuyanları hakır göruyor. parayla okuyorlar dıyor. sevgilin bu konuda senden kendını ustun göruyodur emın ol. oda arkadaşlarına " unıversıte mezunu ama ozelde okumuş parayla yanı kültur farkımız var " dese hoşuna gıder mı????????
arkadaşlar ben özel bir üniversitede ücretli 4 yıllık bir fakülte öğrencisiyim sevgilim ise 2 yıllık yüksek okul mezunu kpss girdi tercih yapıcak yeniden hazıran atamalarında şuanda bir mağazada çalışıyor ve tercih dönemini bekliyor yeniden sınava girip 4 yıllıga tamamlamak istiyor eğer tamamlayamazsa sizce 2 yıllık mezunu ile 4 yıllık mezunu arasında sorun yaşanırmı yani bu evlilik hayatımızı etkiler mi :)
tabiki gitmezdi ama özel üniversitede okumak daha zor buda bir gerçek zat en benim için sorun yok sadece toplumda böyle düşünceler var buda kötü
tabiki gitmezdi ama özel üniversitede okumak daha zor buda bir gerçek zat en benim için sorun yok sadece toplumda böyle düşünceler var buda kötü
şimdi ben bu yoruma bişiy derdim ama k.çımı yırtarak girmeye çalıştığım fakülte ve ordan mezun olabilmek için verdiğim emeklerin hatrına bişiy demiyorum dua et.tabiki gitmezdi ama özel üniversitede okumak daha zor buda bir gerçek zat en benim için sorun yok sadece toplumda böyle düşünceler var buda kötü
şimdi ben bu yoruma bişiy derdim ama k.çımı yırtarak girmeye çalıştığım fakülte ve ordan mezun olabilmek için verdiğim emeklerin hatrına bişiy demiyorum dua et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?