- 8 Eylül 2019
- 305
- 337
- 24
- Konu Sahibi Prettylittleliars2
Herkese iyi akşamlar lise2 ye gidiyorum yıl sonu bölüm seçmem gerek hala kararsizim.. Diyetisyen olmayı düşünüyordum ben çok zayıf bir kızım ve kendim gibi insanlara yardim etmek onlara kendimden örnek vermek istiyordum ama sayısal secmem gerek ve ben fen dersini sevemiyorum.. Kafam basmiyor değil sayisalciyim matematigim çok çok iyi tüm soruları ben cozuyorum sınıfta genelde ama fen e gelince işler değişiyor.. Fen yapamadığımdan değil aslında sevmiyorum çalışmak istemiyorum o derse soru da çözmek istemiyorum hic içimden gelmiyor dinlerken bile sıkılıyorum ama kafam basıyor matematiksel işlemler olduğu için ve katılıyorum derse soruları da çözüyorum derste ama fizik mesela hoca derste bir kaç şey öğretiyor gerisini bizim tamamlamamizi istiyor bunu da ben yapmıyorum okuldan eve gelip uyuyorum uyanınca da şuan olduğu gibi kalkasim gelmiyor.. İngilizce çok iyi mesela dil bölümü secebilirim ama ablam o bolumu okuyor zaten onunla ayni şey olmak istemiyorum ve ben ezber yaparken sıkılırmıyım acaba diye düşünüyorum acaba matematiği özlermiyim.. Felsefem çok iyi hoca çok ısrar ediyor felsefe bölümü sec diye. Ben çok hayal gücü geniş bir insanım ve konuşmayı , okuduğum şeyleri paylaşmayı seviyorum, insanları bilgilendirmeyi falan filan ama felsefe öğretmenliği de eşit ağırlık ben bu sefer de coğrafya ve tarih sevmiyorum öğretmenler çok baskı yapıyor kazanamazsiniz falan diye bende gerçekten korkuyorum ya kazanamazsam? Kendimi garantiye alıp dil mi seçsem diyorum ama ya aklım diğerinde kalırsa ve pişman olursam? Denemelere bakıyorum fen kısmından hic çözümüyorum zaten cozuncr yanlış çıkıyor siralamam geriliyor coğrafya tarih cozuyorum mantık yürüterek edebiyatım zaten iyi sorun yok matematik de iyi felsefeyi de çözüyorum. Ne yapsam bilemedim siz nasıl seçtiniz mesleginizi? Aklınız diğerinde kaldı mi?