- 26 Nisan 2020
- 198
- 102
- 53
- 22
- Konu Sahibi Ben lanet bir sismanim
Selamlar çok eskiden beri kk konularını okumama rağmen ilk başlığım veya sorum olacak. Ben şehir dışında üniversite okuyorum, normalde yaşadığım şehir de büyükşehir ve çok seviyorum orayı ama ailemle aram çok çalkantılı. Kontrolcüler, eve giriş çıkışıma ne sıklıkla gezdiğime çoğu zaman karışıp laf ederler mezun yılımda isyanlardaydım özgür olacağım diye şehir dışında okuyacağımdan emindim ama şu an ne okuduğum şehri seviyorum, ne bölümümden çok memnunum ne arkadaşlık ilişkilerim çok iyi ne de yurt hayatım. Bölümdeki arkadaşlarım da oda arkadaşlarım da muhafazakarlar kafa yapısı olarak bana göre. Kendimi sürekli kimliğimi kendi kişiliğimi tepki görücem diye saklamam gerekiyormuş gibi hissediyorum. Oda arkadaşlarım sorumsuz, dağınık, ayrı kafa yapılarına sahipler odadayken duvarlar üzerime üzerime geliyor defalarca kavga ettik idarelik olduk. Yaşça da büyüğüm zaten onlardan (2 yaş ama o bile çok fark ediyor hiç olgun değiller) bazen sessizliği özlüyorum kafa dinlemeyi özlüyorum kendi odamı sakinliği çok özlüyorum. Şehir desem güzel aslında kötü bir yer değil ama güvenli gelmiyor, insanlar soğuk, benim yaşadığım yerde hiç tanımadığın insanlarla bile kolay muhabbet kurarım ama burda insanlar yol sorsan bile surat asıyor kimse yardımcı olmak istemiyor. Arkadaşlarım kafa yapıma tam uygun değil sadece vakit öldürmelik. Bölümüm desem işsiz kalmayı erteliyor gibiyim. Seneye yatay geçişle kendi şehrime dönme imkanım var ama pişman olurum diye de korkuyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Dağınık yazdım ama o kadar doluyum ki içimi dökmek istedim artık.