Üniversite İçin Hangi Şehir Sizce?

İç mimarlığı niye istiyorsun?
Ne biliyorsun meslek hakkında?
Şehir önemli değil, bu gidişle myo tutturup ilçede okursun.
Kızıyordum sana bu yoldan yazanlara, ama haklılarmış.

Şimdiye kadar açtığın en mantıklı konu. Çıkmadık candan ümit kesilmezmiş demek ! Sana ilerleme katettiğin bu yolda başarılar dilerim , arkandayım ! :super:

İzmir -Eskişehir öğrenci için candır ;)

Şehirde deniz var mı vs. buna göre değil üniversitenin kalitesine göre bak en kaliteli üniversiteler İstanbul ve Ankaradadır.
Ay şehirde deniz yok demiyorlar mı kan beynime sıçrıyor. Balık mısın, martı mısın nesin yani? Deniz olunca ne oluyor? İstisnasız bütün üniversite tercih zamanında bu goy goy var. Benim kardeşim de öyle diyordu. Trabzon'u yazdı. 4 yıldır okul bitse de gitsem dedi durdu. Farabi programıyla Marmara üniversitesi çıktı. İstanbul'a geldi. Geri koşa koşa eski okuluna gitti. Programı iptal edip. Yeni nesil acayip ya.

Ne açıdan mesela halkı rahat mıdır? Bu da önemli.
Kisaca anlatayim .4 sene samsun da gecen ogrencilik hayatimda samsunlu komsularimiz tarafindan devamli evimize yemek Gelirdi. Hic bir zaman rahatsiz edilmedik. Ogrencileri kendi evlatlari gibi korur kollarlar.guzel sehirdir samsun..

Üniversite okumak için sehir mi ??? Burası Türkiye yalnız puanınız nereye tutarsa oraları tercih edersiniz uygun olana yerleşirsiniz. Ona buna burun kiviranlarin çoğu da barajı geçemez! Kasmayın yani. Hayırlısı olsun

İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Kocaeli olabilir. Şehire göre değil de puanınıza göre en iyi üniversiteyi seçin. Nerede olduğu önemsiz.

Haluk Levent tamam da Koray Avci ne ariyordu kiz 20 sene once, ben mi yanlis anladim yoksa, aydinlativer :KK53:
Senin hangi okuldu?
o yırmı senelik değil zaten 20 seneden bugüne ankarada sevdıklerım demek ıstedım ama koray avcıyı unlu olmadan once çok dınledım haketti çoktan o ünü.bizim zamanımızda izel vardı mınnak serdar ortaç vardı ki hala var

Back
X