Üniversite hocam sizce ilgimi anladı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ablacım kendini estetik bombası yapmışsın, güzellik mi yarıştıracağım seninle hadi hayırlı işler…

üff bu kadar erkek delisi olmayın ya
ayrıca fotodaki sensen o botoksları bi azalt
ben aynayı kendime tutuyorum hiçbir zaman öyle gencecik yaşta botokslarla güzelleşmeye çalışacak kadar düşmedim :)
yani kendi doğal güzelliğinden memnun olmayıp bir sürü estetikle bambaşka birine dönüşmüş bir kadının burada bana caka satması çok gülünç duruyor :)
hiçbir yerim estetik değil her yerim doğal, saçımda bir tel beyaz yok 30+ yaşlarındayım üstelik
makyajsız da gezerim doğal güzelliğim var çünkü ama gönlüm istediğinde en güzel makyajı da yapar gezerim, tamamen keyfime ve moduma bağlı
senle ben çok farklıyız yani laf söylemeden önce bi kendinle barış, bi kendini sevmeyi dene öyle saçma sapan estetiklerden dolgulardan medet umma.

Ablacım kendini estetik bombası yapmışsın, güzellik mi yarıştıracağım seninle hadi hayırlı işler…
ay o fotoğraftaki kendisi miymiş? ben öylesine koydu sanmıştım
cidden kendisi miymiş?
of bazen çok üzülüyorum erkeklere ve kesinlikle bir erkeğin yerinde olmak istemezdim

Burnumda var sadece evet bomba derken?Hani olsa inkar etmem.Bir de memelerimi yaptırdım bak en çok onu saklarlar ben de her şey şeffaf.Bir şeye dikkat ettim ama senin ağır psikolojik problemlerin var ha.Değişik modelsin sen, ne zaman baksam buradasın mesela.İş yok mu sabah,öğrenim vs?Sorumluluk yok mu işsiz misin?Tek icadın burası mı vah zavallı.

Botoks yüz imajında bir değişiklik yaratmaz daha onun ayrımını bilmiyorsun üstün zeka.Sadece burnum ve göğüslerim yapılı bu arada.Senin bi halta benzemediğinin kokusunu buradan aldım.Boşver teyzem boşver

Taam taam inandık

İş yok, senin yaşındayken çoktan okulumu bitirip mesleğimi elime aldığım için haftanın her günü çalışmama gerek kalmayan dönemimdeyim üstelik sıfır estetikliyim

sen buradaki üyelerle alakalı konu açmışsın
insanların sana terbiyesizlik yaptığını söylemişsin, üslup demişsin
ama kendin bana neler neler söylüyorsun
üslupsuz olan sensin.
sen millete salla salla insanlar sana cevap vermesin, bunu mu istiyorsun?
ayrıca burnun falan yapılı değil sadece, her tarafını yaptıracak kadar memnun değilmişsin aynada gördüğünden
terapi al düzelt kendini en kısa zamanda.

Taam taam inandık

İş yok, senin yaşındayken çoktan okulumu bitirip mesleğimi elime aldığım için haftanın her günü çalışmama gerek kalmayan dönemimdeyim üstelik sıfır estetikliyim
Emekli bir teyze olarak gençlere örnek ol pozitifliğini yay.Ben senin menepoz sancılarını çekmek zorunda değilim sen ışık olacaksın ışık.Aydınlatacaksın, sevgini vereceksin.Anlar mısın?

Emekli bir teyze olarak gençlere örnek ol pozitifliğini yay.Ben senin menepoz sancılarını çekmek zorunda değilim sen ışık olacaksın ışık.Aydınlatacaksın, sevgini vereceksin.Anlar mısın?
Ona da daha çok var şekerim ya. Kadınlığımın zirvesindeyim henüz

Sevmiyorum ki sizi, niye sevgimi vereyim, aydınlatayım? Ben kendinden aydın, iyi yetiştirilmiş, aklı başında, ayakları yere basan gençleri seviyorum. Sizi sizin gibiler aydınlatsın, ben de benim gibileri

Kadınlığının zirvesi falan değil çöküşündesin, zorlama işte.Gelip 20lerindeki kızla düelloya girmenden belli ben kendimden 2-3 yaş küçüklere bile ablalık yapıyor, sataşmıyorken.Sen artık teyzeliğin verdiği stres sıkışmasıyla saldırıyorsun.İlk yorumundan itibaren insan olamadın, o yüzden seni çok ciddiye almıyorum.Midem bulanıyor nickini gördükçe asla yorum yazma.Fotoğraf,nick,kafa yapısı serviste gördüğüm hasta kitlem bile senden daha sağlıklı sen harbi şizofrensin teyze.

Hah şöyle, gerçek kişiliğini ser ortaya. Diğer türlüsü oturmamıştı zaten.

Kırıldım

Emekliligine(!)az kalmış 46 yaşındaki adama yürürken yaşlı değildi amca demiyordun ama?
Teyze ne alaka hshs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…